- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu kadın faceden paylaştı bu listeyi her tatil dönüşü dengeleme programı yapıyor kendine çokda güzel bir liste birtek çiğ bademim yok yarın marketten aldırayım kim yapcak şimdi bu listeyi kızlar
Ay o da geçen gün dedi senin detoxs zamanın mı geldi diye3gun izin al patrona detox yapcam de![]()
unut unut unut ....Benim de düğünden sonra 10 günüm var kendime ait harika beslenip güzelce spor hayalim var beni bana birakirlarsa![]()
Çok haince bi unuttu bu yaunut unut unut ....![]()
tabi eniştede öyle dicekBenim de düğünden sonra 10 günüm var kendime ait harika beslenip güzelce spor hayalim var beni bana birakirlarsa![]()
Kız senin kendine ayıracak bir günün olsun da sen o gün diyet yapma istersenÇok haince bi unuttu bu ya![]()
bikiniyi geçtim birde beyaz diyo sen bikiniye girde sağı solu pörtlemeden siyahta olurYa ben balayında beyaz bikini giyme hedefime ulasamadım ama![]()
Zayıf sütun gibi hatun istiyorsa öyle demesi lazımtabi eniştede öyle dicek![]()
Aynen zaten hep onun hayali ile evleniyortabi eniştede öyle dicek![]()
Bence nefes alan bir hatuna tav olurZayıf sütun gibi hatun istiyorsa öyle demesi lazım![]()
tamam madem gün belirleyeyim malzemelerimizi alalım birlikte çok güzel motivasyon olurbenim de hiçbir malzemem yok valla, belki perşembe yaparım, doğum gününe kadar.
Yok yalnız enişte de beyaz istemiş özelliklebikiniyi geçtim birde beyaz diyo sen bikiniye girde sağı solu pörtlemeden siyahta olur![]()
Ama ben ne hayallerle evleniyorumKız senin kendine ayıracak bir günün olsun da sen o gün diyet yapma istersen![]()
Aldm valla pentiden alt 42 üst 44 buna da şükür sismanken bikini giymisligim var Ayy ne korkunçbikiniyi geçtim birde beyaz diyo sen bikiniye girde sağı solu pörtlemeden siyahta olur![]()
Ya günün 24 saati spor yapacam demiom ki yarım saat 1 saatAynen zaten hep onun hayali ile evleniyor
"Sevgili yeni eşim spora gitsin de ben de tek tabanca sap gibi takılayım" diyordu![]()
unut unut unut ....![]()
Çok haince bi unuttu bu ya![]()
Bu ara nefes de alamıyorum sankiBence nefes alan bir hatuna tav olur![]()
hayır birde balayında manyak ya buuu ne yapsın başına geliceklerden habersizAynen zaten hep onun hayali ile evleniyor
"Sevgili yeni eşim spora gitsin de ben de tek tabanca sap gibi takılayım" diyordu![]()
tamam işte o bir saatte anca ev toplarsınAma ben ne hayallerle evleniyorum
Aldm valla pentiden alt 42 üst 44 buna da şükür sismanken bikini giymisligim var Ayy ne korkunç
Ya günün 24 saati spor yapacam demiom ki yarım saat 1 saat![]()
Yok kız onu ben istemistimYok yalnız enişte de beyaz istemiş özellikle![]()
Nasıl yani ya ama her dakka yapacak birşeyimiz olmaz diye düşünüyorum ben amahayır birde balayında manyak ya buuu ne yapsın başına geliceklerden habersiz![]()