Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar okunması gereken 232 mesaj var ama benim okuyacak zamanım yok maalesef
sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım
Çok geçmiş olsun kaptanım. Bende aynı dertten müzdariptim. Hatta ve hatta karpal tünel de quervain e çevirdi. iltihap yapmış tendonlar. o iltihapta kıkırdaklarımı eritmiş. Bildiğin kapı kilidini açarken bileğim dönüyordu. fizik tedavi Dr.u ameliyat olma dedi. tip 2 kolojenle 3 ayda tedavi oldum ve bitti. Ortopedi dr. ve beyin cerrahı 2si de ameliyat dedi. Çok şükür hiçbirşeyim kalmadı. Fizik tedavi dr.u eşimde aynı dertten müzdarip ve onuda ameliyat etmiyorum sonuç değişmiyor dedi. keşke ameliyat için acele etmeseydin :(

Selam kızlar sabahtan beri girme fırsatım olmadı. Bu gece çok şenlikliydi. Umut bey dün uyuyunca geceyi dar etmek üzereydi bize. Öf neyse. Sabahtan beri gene durmuyor.

Bi ben kalmıştım çünkü :p rüya değil kabus olur o :p

Lutfen yeni uyelerimizi kendinize benzetmeyiniz :p biz onları takım yüzdemiz yükselsin diye alıyoruz :p

Gel gel kaşınıyosun herhalde :KK70:

Yaa ne güzel bak fark edilmeye başlanmış bile. Cook daha iyi olacak inşallah :)

Senden önce duygu vardı bilirsin sen de herhalde, kızı nasıl kaçırdıysa ses seda yok :)

Hoşgeldin canım. Yarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak kaydedelim :)
Kuralları kabul ettiğini yazman gerekiyor bir de :)

Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)

Sen 70 ol da neden olursa olsun :KK70:

Kaptanım yine cok yoğunsun, kolay gelsin. Biz hallederiz, içinden çıkamadığımız bi durum olursa ulaşırız sana. Geçmiş olsun oğluşa.

geçmiş olsun kaptanım kolay gelsin

Çok geçmiş olsun kaptanım. Bende aynı dertten müzdariptim. Hatta ve hatta karpal tünel de quervain e çevirdi. iltihap yapmış tendonlar. o iltihapta kıkırdaklarımı eritmiş. Bildiğin kapı kilidini açarken bileğim dönüyordu. fizik tedavi Dr.u ameliyat olma dedi. tip 2 kolojenle 3 ayda tedavi oldum ve bitti. Ortopedi dr. ve beyin cerrahı 2si de ameliyat dedi. Çok şükür hiçbirşeyim kalmadı. Fizik tedavi dr.u eşimde aynı dertten müzdarip ve onuda ameliyat etmiyorum sonuç değişmiyor dedi. keşke ameliyat için acele etmeseydin :KK43:
kızlar teşekkür ederim
Ayşem valla artık kararttim gözümü sağ elimden olayım olmazsa sol el için dediğini uygularım
Yorgunluktan ölüyorum şimdi biraz uzanıp dinleneyim

WP_20170717_002.webp

Öğlen yemeğimdi ortikim Ayşe senin yerinede yedim;) çok severim tavuklu salatayı demiştin:)
lydznp lydznp

Evet bu kadın faceden paylaştı bu listeyi her tatil dönüşü dengeleme programı yapıyor kendine çokda güzel bir liste birtek çiğ bademim yok yarın marketten aldırayım kim yapcak şimdi bu listeyi kızlar
ben bu kadar yemek taşıyamam yolda :(

Back
X