Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorum :KK54: kurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek. :KK56:
Merhaba hoşgeldin
Burada beraberce motive olup daha kolay kilo vermek mümkün bence sen de çok güzel sonuçlar alacaksın.

Bu arada şuanda 15 günlük ümit aktaşın detoks programini uyguluyorum. Ilk hafta sebze meyve agirlikli ikinci hafta protein ekleniyor.
Sabah: bol salatalik domates, 8 zeytin, 1 ceviz yedim
Sonra spora gittim. 1 bucuk saat kadar
Ara ögun 1 porsiyon meyve
Oglen: az yagli kabak sote yaptım
Ara oğun: bir erik ve 1 kayısi yedim
Aksam da birazdan hazırlıycam sebze sote yapmayı düsünüyorum

bende yazayım menümü :KK73:

sabah 2 taze kayısı su

kahvaltı 3 dilim tam tahıllı ekmeğe bol lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı bol tarçınlı

öğlen 2 yumurtadan acılı menemen 1 tabak 2 bardak ayran

ara 10 kiraz 2 kupa yeşil çay

akşam 1 tabak haş. tavuklu bol yeşillikli salata yağsız nar ekşili limonlu 4 yk kabak yemeği 1 bardak ayran

su 2 bitti
1 tanede sade maden suyu

spor 40 dk yürüyüş

Yürüyüşe çıktım, inanılmaz bi yorgunluk var üstümde :KK43: şeker ve hatta mümkün olduğunca kh almamaya çalışıyorum ondan mı ki? Eskiden bu kadar gözümde büyümezdi 1 saat yürüyüş :KK43:
Olabilir çünkü almadığın şeyler enerji kaynağı.. eğer hiç almıyorsan aktivitelerinde kas yakıyor olabilirsin ve bu senin için sağlıklı olmayabilir diye biliyorum

Bu arada şuanda 15 günlük ümit aktaşın detoks programini uyguluyorum. Ilk hafta sebze meyve agirlikli ikinci hafta protein ekleniyor.
Sabah: bol salatalik domates, 8 zeytin, 1 ceviz yedim
Sonra spora gittim. 1 bucuk saat kadar
Ara ögun 1 porsiyon meyve
Oglen: az yagli kabak sote yaptım
Ara oğun: bir erik ve 1 kayısi yedim
Aksam da birazdan hazırlıycam sebze sote yapmayı düsünüyorum
afiyet olsun güzel menün:super:

bende yazayım menümü :KK73:

sabah 2 taze kayısı su

kahvaltı 3 dilim tam tahıllı ekmeğe bol lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı bol tarçınlı

öğlen 2 yumurtadan acılı menemen 1 tabak 2 bardak ayran

ara 10 kiraz 2 kupa yeşil çay

akşam 1 tabak haş. tavuklu bol yeşillikli salata yağsız nar ekşili limonlu 4 yk kabak yemeği 1 bardak ayran

su 2 bitti
1 tanede sade maden suyu

spor 40 dk yürüyüş

Vay bütün ekmekler sabaha atılmış :) güzel menü olmuş. Akşam salatasında ne kadar tavuk vardı? Öğlen menemeni sebze +protein gibi düşünüp akşam da sebze +protein almışız :)
Kilo kaç tartıldın mı? Ben tartılmamak için kendimi tutuyorum. Sen tutmadığın için soruyorum :)

Vay bütün ekmekler sabaha atılmış :) güzel menü olmuş. Akşam salatasında ne kadar tavuk vardı? Öğlen menemeni sebze +protein gibi düşünüp akşam da sebze +protein almışız :)
Kilo kaç tartıldın mı? Ben tartılmamak için kendimi tutuyorum. Sen tutmadığın için soruyorum :)
evet çok değildi tavuk avuç içim kadar dı:kk77: evet sebze+pro yaptım sabah tartıldım yoktun görmedin tabi 77,5:halay:

her şeyimi kestin kh eksikliğinden olabilir:KK11:
Herşeyi de kesmedim aslında ama az ve protein yemeye çalışıyorum 4-5 gündür. Sabah kayısı yedim sen yazınca muhtemelen şekerim bi anda yükseldi ve düştü elim ayağım titredi bayaa.

Olabilir çünkü almadığın şeyler enerji kaynağı.. eğer hiç almıyorsan aktivitelerinde kas yakıyor olabilirsin ve bu senin için sağlıklı olmayabilir diye biliyorum

Valla bi menü paylaşayım isterseniz, pazarla kadar sağlıklı ya da sağlıksız o 64 gelecek :(

Herşeyi de kesmedim aslında ama az ve protein yemeye çalışıyorum 4-5 gündür. Sabah kayısı yedim sen yazınca muhtemelen şekerim bi anda yükseldi ve düştü elim ayağım titredi bayaa.

Valla bi menü paylaşayım isterseniz, pazarla kadar sağlıklı ya da sağlıksız o 64 gelecek :KK43:
tam tahıllı sandiviç yada tost yap şimdi kendine olurmu böyle hem çalışıyosun hem çocuğun var:KK20:

Sabah; 1 kupa sütlü şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk, birazcık yoğurt

Ara; şekersiz sütlü nescafe

Akşam; bol soğanlı 2 minik yumurtalı omlet

Ara; biraz leblebi, 10 adet kiraz

Su; 2,5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş

Sabah bilerek yemedim, midem Küçülsün diye, yoksa 1 yumurta biraz zeytin peynir domates salatalık yerim haftaya

Back
X