- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.061
Sağol Aysecigimkaptanım çok geçmiş olsun hepinize,kuzunun da doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla nice yaşlar nasip etsin
geçmiş olsun ayşecim![]()

Olmadı yeniden rand. verdilerBen de göz muayenesine geldim bugün ondandır
lydznp Zeynep'in muayenesi nasıl geçti bu arada?
Cumaya benim de ne çıkar Allah bilir. Memlekete gidiyoruz bugün, gelsin anne yemekleri

HoşgeldinMerhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorumkurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek.![]()

Yürüyüşe çıktım, inanılmaz bi yorgunluk var üstümdeşeker ve hatta mümkün olduğunca kh almamaya çalışıyorum ondan mı ki? Eskiden bu kadar gözümde büyümezdi 1 saat yürüyüş
![]()
Ama wendicigim bu şekilde kaslarını kaybedersin. Vücut ku ve doğal şekerden alırmış ilk enerjisini. Bunları az az vermen lazım. Lpgli araba gibi benzinli arabaya lpg taktirdigin zaman lpg ile çalistiramazsin. Benzin ile çalışır bir müddet sonra lpge otomatik geçer. Sen kendine ne yapiyorsun? Yakıt almadan çalışmaya çalışıyorsun. Vücut bir makine ve sen bu makineyi bozmaya çalışıyorsun. Bu kadar halsiz olmanın sebebi o. Bak