Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün nasıl olduysa ölçüm cihazına baktı 6.75 e 1.25 çıktı. 6 ay önceki ilaçlı ölçümde ikiside 6.5 du. Dr. Bunun doğru olma ihtimali çok düşük dedi. Onun için erteledi. Daha fazla germeyelim dedi
Geçmiş olsun umarım bir an önce sonuca bağlarlar. göz ile ilgili sıkıntılar için kontrole gittiğinde maalesef muayene kolay geçmiyor. Ama olmadan da olmuyor.

Ben 10 elmayi da cok rahat yiyorum :)))
bende kendime pis boğaz diyodum benden beterleride varmış:KK70:
S

Su az icmistim. Unutmusum. 5 elma cok degil kiz :))
tabi canım çok olur mu:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kizlar sadece pazartesi ve cuma günleri tartiliyoruz degil mi? Iyi geceler herkese :))
ben her dakka tartılıyorum :KK70::KK70::KK70:
Cok haklısın ortim. Beni de bu hale romantik kocamın incelikleri getirdi :KK70::KK70::KK70:
Adam romantik romantik çooook konuşuyor daraltıyor beni. Bende gece gece ekmek yerdim. Evde birsuru abur cubur varken sade ekmek. (Benim kocam sağolsun gözleriyle konuşur. Nasılsa yemekten kalkarken eline sağlık diyebiliyor :KK70::KK70::KK70:)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:benim ki de aynı hep bize bu hale kocalar getirdi:KK70::KK70::KK70::KK70:koca bir şeyma subaşıya yaramış:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bak buna itirazım var. Kadınlar oldukça güçlü yaratılmıştır. iradeye gelince hele bir iste. Bir kadın isterse azmederse yapamayacağı şey yoktur ALLAH'IN izniyle. Ayrıca hicbir yol virajsız dümdüz değildir. Biraz çakıllı bozuk bir yola girdik rahatımız bozuldu diye hedefe yaklaşmışken geri döneceğiz @servey cvp ver şekerim:KK66:
konuş ortim arkandayım:KK9::KK9::KK9:

Sağol Aysecigim :KK60:

Olmadı yeniden rand. verdiler :KK43:

Hoşgeldin:KK66:

Ama wendicigim bu şekilde kaslarını kaybedersin. Vücut ku ve doğal şekerden alırmış ilk enerjisini. Bunları az az vermen lazım. Lpgli araba gibi benzinli arabaya lpg taktirdigin zaman lpg ile çalistiramazsin. Benzin ile çalışır bir müddet sonra lpge otomatik geçer. Sen kendine ne yapiyorsun? Yakıt almadan çalışmaya çalışıyorsun. Vücut bir makine ve sen bu makineyi bozmaya çalışıyorsun. Bu kadar halsiz olmanın sebebi o. Bak nilsub nilsub a herşeyden yiyor cıvıl cıvıl maşallah:KK66:
ay bende normal diyetisyenlerin savunduğunu savunacağım her besin değerinden almak lazım :kk77:
sonuçta ne karatay ne dukan gibi listeler ömür boyu yapılacak listeler değiller :duduk:

Ama wendicigim bu şekilde kaslarını kaybedersin. Vücut ku ve doğal şekerden alırmış ilk enerjisini. Bunları az az vermen lazım. Lpgli araba gibi benzinli arabaya lpg taktirdigin zaman lpg ile çalistiramazsin. Benzin ile çalışır bir müddet sonra lpge otomatik geçer. Sen kendine ne yapiyorsun? Yakıt almadan çalışmaya çalışıyorsun. Vücut bir makine ve sen bu makineyi bozmaya çalışıyorsun. Bu kadar halsiz olmanın sebebi o. Bak nilsub nilsub a herşeyden yiyor cıvıl cıvıl maşallah:KK66:

doğru diyosun canım, kh hiç almıyorum nerdeyse, şimdi biraz kayısı yedim en azından hem bağırsaklara hemde sağlıklı kh olarak işime yarasın.

Ama çok az yemişsin ve kahvaltı yok:KK43: tbe peynirli bir sandviç ye. Hem kg almış hemde kahvaltı yapmış olursun. Birde mutlaka arada 1 meyva ye. Fruktozda lazım:KK43:
Kendine bu kadar da acımasız olma.

pazara kadar rocky haftasına devam :rapci:

Saçmalama asıl böyle kas gidiyor. Ağır spor yapanlara bak deli gibi proteinle birlikte kh tüketiyorlar. Çünkü kh almazlarsa kaslar gidiyor:KK43:

yaa ben sanki sadece protein alıyolar sanıyodum :KK57: yanlış biliyomuşum demek ki, gerçi istemesemde herşeyin içinde bi miktar kh var ya, sıkıntı olmaz heralde.

O zaman bitkisel protein ekle. Hem tahıl grubu hemde protein. Besl.uzmanları haftada 3 gün diye boşuna veremiyorlar onu. 2-3kasik salatanda yada yemeğinin yanına ekle. Mercimek nohut k.fasulye bunlar sağlıklı bitkisel proteinler

yeşil mercimek aldım kaç zamandır yapçam da yicem :olamaz:

Günaydın şekerler:KK54:
günaydın:KK54:
Günaydın kızlar
Güne başlamak ile başlamamak arasında kararsızım yarım saattir yatakta yuvarlanıyorum :)
eeeee panda gibi olunca anca yuvarlanırız biz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
günaydın beybiler,

67,9 u gördüm bu sabah ama son görüşüm olabilir... malum günler kapıda ödem yapar illa :KK43:
olsun ödemde gidici:KK3:
nilsub nilsub yolunmaktan bikmadin mi nerelerdesin ? :KK4:
kız kafamda saç bırakmadınız niye yolundum yine:KK70::KK70::KK70::KK70:
Günaydın bocusler :KK200:
ay gelin hanım sizede günaydın :KK54:
100 jumping jack,30 burpe, 15 dk karın hareketleri,1 dk plank ve 30 dk eliptik yapilmistir..:KK6:
sabah sabah deli garuuu:KK70::KK70::KK70::KK70:

doğru diyosun canım, kh hiç almıyorum nerdeyse, şimdi biraz kayısı yedim en azından hem bağırsaklara hemde sağlıklı kh olarak işime yarasın.

pazara kadar rocky haftasına devam :rapci:

yaa ben sanki sadece protein alıyolar sanıyodum :KK57: yanlış biliyomuşum demek ki, gerçi istemesemde herşeyin içinde bi miktar kh var ya, sıkıntı olmaz heralde.

yeşil mercimek aldım kaç zamandır yapçam da yicem :olamaz:
ay bende onun salatasını seviyorum:kk77:

acil tarif şekercim :)

ben öğle yemeğime geçtim :KK73:
kız çok meşhurdur benim yeşil mercimek salatam hatta mördak hamile iken paylaşmıştım canım istedi ne yapcan şimdi demişti:KK48::KK48::KK48:

yeşil mercimeği haşlıyoruz süzüp içine taze soğan maydanoz dere otu bol limon azcık zeytin yağı misss ay bugun yapayım bende canım istedi:kk77:

kız çok meşhurdur benim yeşil mercimek salatam hatta mördak hamile iken paylaşmıştım canım istedi ne yapcan şimdi demişti:KK48::KK48::KK48:

yeşil mercimeği haşlıyoruz süzüp içine taze soğan maydanoz dere otu bol limon azcık zeytin yağı misss ay bugun yapayım bende canım istedi:kk77:

mercimek haşlama süresi ne? ben kesin püre yaparım :olamaz:

Back
X