Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bunu buz kalıplarını sütle blendıra atıp yapıyorum, süt bol bol köpürüyor, dışarda içtiğimiz soğuk kahvelere bin basar :) sadece lezzetli olduğundan çok içmek istiyoruz, haliyle saf sütle yapılan azıcık kalorili oluyo sanırım. Suyla seyreltsem mi acaba? Seninkinde su var mı kahveyi çözündürmek dışında?
Buzlarda var sadece su tatlım. Blendırda kırmakta iyi fikirmiş canım, yarın denerim. :)
Evde yaptığımız bence de daha az kalorili.

Kendimi alamadim simitten :)))

Bende çok severim simiti :)

Supersin wendicim..:nazar:
Kızın oynuyor sen nasil yuruyorsun?:işsiz:

Kaydırak salıncak var ya, o ortada oynuyo bende etrafında 0 çiziyorum :)

Buzlarda var sadece su tatlım. Blendırda kırmakta iyi fikirmiş canım, yarın denerim. :)
Evde yaptığımız bence de daha az kalorili.

Kesinlikle dene, süt köpürüyor falan inanılmaz güzel oluyo :)

o buzlu sütlü kahve harıka bısey hanımlar. bulabılırsenız bıraz fındık surubuyla da deneyın mukemmel oluyo. ben ofıste aksam kahvesının dıbını kovalıyodum yazın dokulmesın buz kalıbına alayım dıye

Şekercan ölçü işi bendeydi. ben yokken moni aldı mı ölçüleri tekrar??
İlk ölcüleriniz ben de yıne alıp yazarsanız duzenlerım ben sonucları :KK66:
Bende bilmiyorum kuzucum, sen çok giremiyorsun diye moniyi etiketlemiştim. Reglim bu hafta :( önümüzdeki hafta versem olur mu ölçüleri canım?

o buzlu sütlü kahve harıka bısey hanımlar. bulabılırsenız bıraz fındık surubuyla da deneyın mukemmel oluyo. ben ofıste aksam kahvesının dıbını kovalıyodum yazın dokulmesın buz kalıbına alayım dıye
Şurup şekerli değil mi Özgecim. Çok kalorili diye biliyorum.

Adana da hiç sıcak olmaz hani :KK70:
Şaka bir yana ALLAH yardımcısı olsun tüm hastaların inşALLAH:)
Canım aslen karaman ermenekte yaşıyorlar o zaman mersin de gelinin yanına gitmek için gitmişti annem mersindeydi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara
Yeşil çay bol limonlu

Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir

Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)

Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği

Ara
Soğuk filtre kahve

Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.

Şimdilik durum da bu;
Eki Görüntüle 2023162
O maşallah spora
toplight toplight kaptanım cok gecmıs olsun. amelıyattan sıfa bulursun ınsallah. benım annem de olmustu artık kasık tutamaz hale gelmıstı sımdı daha ıyı. rahat durmuyo bag bahce ugrasıyo ondan yıne soylenıyo arada ama sen daha ıyı olursun ınsallah
valla özgem bizde de bağ bahçe işi var bi de çocuklar inşallah koruyabilirim
Neyse kızlar ben yatarım sabah 7 de hastanede olacağım gorusuruz

Şurup şekerli değil mi Özgecim. Çok kalorili diye biliyorum.
ıyı yapılmıs olanlar var.yogun oluyolar.1cay kasıgı kadar koyuyosun koca surahıye aroma verıyo oyle soylıym.. cok kalorı etmıyo yanı. bı de her zaman yapılan bısey olmadıgından telafı edılebılır oldugunu dusunuyorum ;)

Bende bilmiyorum kuzucum, sen çok giremiyorsun diye moniyi etiketlemiştim. Reglim bu hafta :KK43: önümüzdeki hafta versem olur mu ölçüleri canım?
Olur canım.. ayın 1 ınde alıyodum hep ama malum ben kaybolunca kaldı o ıs de.. yakınlarda olculerını alan varsa onları da alayım kayıtlı dursun ben de ayın 1ınde yıne yaparız ;)

Canım aslen karaman ermenekte yaşıyorlar o zaman mersin de gelinin yanına gitmek için gitmişti annem mersindeydi

O maşallah spora
valla özgem bizde de bağ bahçe işi var bi de çocuklar inşallah koruyabilirim
Neyse kızlar ben yatarım sabah 7 de hastanede olacağım gorusuruz
Görüşürüzzzz, bizi habersiz bırakma canım. :KK3:

Back
X