- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.281
Supersin wendicim..Eki Görüntüle 2023176
Eve gitmeye 11.000 olur inşallah, kızım oynuyo ben yürüyorum saat kavramı gitti şu an.

Kızın oynuyor sen nasil yuruyorsun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin wendicim..Eki Görüntüle 2023176
Eve gitmeye 11.000 olur inşallah, kızım oynuyo ben yürüyorum saat kavramı gitti şu an.
Buzlarda var sadece su tatlım. Blendırda kırmakta iyi fikirmiş canım, yarın denerim. :)Bende bunu buz kalıplarını sütle blendıra atıp yapıyorum, süt bol bol köpürüyor, dışarda içtiğimiz soğuk kahvelere bin basar :) sadece lezzetli olduğundan çok içmek istiyoruz, haliyle saf sütle yapılan azıcık kalorili oluyo sanırım. Suyla seyreltsem mi acaba? Seninkinde su var mı kahveyi çözündürmek dışında?
Kendimi alamadim simitten :)))
Supersin wendicim..
Kızın oynuyor sen nasil yuruyorsun?![]()
Buzlarda var sadece su tatlım. Blendırda kırmakta iyi fikirmiş canım, yarın denerim. :)
Evde yaptığımız bence de daha az kalorili.
Şekercan ölçü işi bendeydi. ben yokken moni aldı mı ölçüleri tekrar??moni kızlar ölçü ne zaman paylaşıyorduk?
Bende çok severim simiti :)
Kaydırak salıncak var ya, o ortada oynuyo bende etrafında 0 çiziyorum :)
Kesinlikle dene, süt köpürüyor falan inanılmaz güzel oluyo :)
Kaç tane yiyelim wendicim, o kadar açım ki 1 kiloyu kemirebilim galibaaaaYarına güzel bişi görürüm inşallah, yatmadan salatalık yiyin hanımlar, ödemleri çözsün.
Bende bilmiyorum kuzucum, sen çok giremiyorsun diye moniyi etiketlemiştim. Reglim bu haftaŞekercan ölçü işi bendeydi. ben yokken moni aldı mı ölçüleri tekrar??
İlk ölcüleriniz ben de yıne alıp yazarsanız duzenlerım ben sonucları![]()
Şurup şekerli değil mi Özgecim. Çok kalorili diye biliyorum.o buzlu sütlü kahve harıka bısey hanımlar. bulabılırsenız bıraz fındık surubuyla da deneyın mukemmel oluyo. ben ofıste aksam kahvesının dıbını kovalıyodum yazın dokulmesın buz kalıbına alayım dıye
Kaç tane yiyelim wendicim, o kadar açım ki 1 kiloyu kemirebilim galibaaaa![]()
Niye artıdasın canım?Valla salatalık su derler, varsa evde ye 2 tane :) ben gidince yicem valla leptin meptin hak getire bu spora kesin artıdayım![]()
Canım aslen karaman ermenekte yaşıyorlar o zaman mersin de gelinin yanına gitmek için gitmişti annem mersindeydiAdana da hiç sıcak olmaz hani
Şaka bir yana ALLAH yardımcısı olsun tüm hastaların inşALLAH:)
O maşallah sporaKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara
Yeşil çay bol limonlu
Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir
Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)
Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği
Ara
Soğuk filtre kahve
Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.
Şimdilik durum da bu;
Eki Görüntüle 2023162
valla özgem bizde de bağ bahçe işi var bi de çocuklar inşallah koruyabilirimtoplight kaptanım cok gecmıs olsun. amelıyattan sıfa bulursun ınsallah. benım annem de olmustu artık kasık tutamaz hale gelmıstı sımdı daha ıyı. rahat durmuyo bag bahce ugrasıyo ondan yıne soylenıyo arada ama sen daha ıyı olursun ınsallah
ıyı yapılmıs olanlar var.yogun oluyolar.1cay kasıgı kadar koyuyosun koca surahıye aroma verıyo oyle soylıym.. cok kalorı etmıyo yanı. bı de her zaman yapılan bısey olmadıgından telafı edılebılır oldugunu dusunuyorumŞurup şekerli değil mi Özgecim. Çok kalorili diye biliyorum.
Olur canım.. ayın 1 ınde alıyodum hep ama malum ben kaybolunca kaldı o ıs de.. yakınlarda olculerını alan varsa onları da alayım kayıtlı dursun ben de ayın 1ınde yıne yaparızBende bilmiyorum kuzucum, sen çok giremiyorsun diye moniyi etiketlemiştim. Reglim bu haftaönümüzdeki hafta versem olur mu ölçüleri canım?
Orası da doğru tabiiıyı yapılmıs olanlar var.yogun oluyolar.1cay kasıgı kadar koyuyosun koca surahıye aroma verıyo oyle soylıym.. cok kalorı etmıyo yanı. bı de her zaman yapılan bısey olmadıgından telafı edılebılır oldugunu dusunuyorum![]()
Görüşürüzzzz, bizi habersiz bırakma canım.Canım aslen karaman ermenekte yaşıyorlar o zaman mersin de gelinin yanına gitmek için gitmişti annem mersindeydi
O maşallah spora
valla özgem bizde de bağ bahçe işi var bi de çocuklar inşallah koruyabilirim
Neyse kızlar ben yatarım sabah 7 de hastanede olacağım gorusuruz
Benimki ayni canim..Olur canım.. ayın 1 ınde alıyodum hep ama malum ben kaybolunca kaldı o ıs de.. yakınlarda olculerını alan varsa onları da alayım kayıtlı dursun ben de ayın 1ınde yıne yaparız![]()