Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mertoşu uyutma çabaları içindeyim, dandini dandini dastanaaaaa. 1 yıl sonra Allah'ın izniyle kızım ilkokula başlıycak, gelsin ödevler :KK57::KK57::KK57: gözümde çok büyüyor valla, inşallah kendi yapabilir büyüdükçe. Benim yeğen hala annesiyle çalışıyor, ortaokulda ama kadıncağız en baştan eğitim hayatına başladı sanki. O anlattıkça bana hafakankar basıyor. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim bebeleri büyümüş güzel anneler. :olamaz:

eliptiğime ek olarak 100 zıplama, 100 jumping jack, 15 dakikada 1er kg ağırlıkla çalıştım. Kollarım hala zayıf kuvvet konusunda cüsselerinin maşallahı var ama :sinirli: 15 gün sonra 1,5 1 ay sonra da 2şer kg ağırlığa geçeyim diyorum.
0zlem 0zlem cim, bir ara interval egzersiz atmıştın bana hatırlıyor mısın canım? Elinin altındaysa bir daha gönderebilir misin? Eliptikle beraber yapayım diyorum.

Screenshot_2017-03-14-16-47-41.webp
eliptiğime ek olarak 100 zıplama, 100 jumping jack, 15 dakikada 1er kg ağırlıkla çalıştım. Kollarım hala zayıf kuvvet konusunda cüsselerinin maşallahı var ama :sinirli: 15 gün sonra 1,5 1 ay sonra da 2şer kg ağırlığa geçeyim diyorum.
0zlem 0zlem cim, bir ara interval egzersiz atmıştın bana hatırlıyor mısın canım? Elinin altındaysa bir daha gönderebilir misin? Eliptikle beraber yapayım diyorum.

Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..
Canim hic yapmamaktan iyidir 1kg ile calismak ama ne kadar agir olursa okadar etkili olur. Pilates lastigide olabilir..

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara
Yeşil çay bol limonlu

Öğlen
~200 gr düdüklüde yağsız pişmiş antrikot
1 bardak kefir

Ara
Filtre kahve (yarım yağlı sütle ve soğuk, tarifini yapcam bilahare)

Akşam
4 yk yağsız yoğurt + 1 çk zerdeçal + 1 çk zencefil + 1 çk pul biber + 1 yk yulaf kepeği

Ara
Soğuk filtre kahve

Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: 45 dk eliptik, ekstra yaparsam yine yazarım.

Şimdilik durum da bu;
Eki Görüntüle 2023162
Gayet güzel;) :nazar:
Su programı söyle de bizde günlük harcadığımız kaloriyi görelim :KK49:

Aslen tarif şu; filtre kahvenizi ya da seyreltilmiş cappucino nuzu veyahutta benceeee Türk kahvesi de olur (ılık suyla seyreltip soğumasını bekliyorsunuz. Sonra buz kalıplarına döküyorsunuz, içmeden önce üstüne sütü ekliyorsunuz ta daaaa! Ben buz haline getirmedim dolapta soğutmakla yetindim çok soğuk içmeyeyim dedim, 2-3 tane buz küpü ekledim üstüne, gayet güzel oldu. :super:
Eki Görüntüle 2023163
Denenmesi muhakkak gerekli olan 10 şeyden 1i ;)

Bende menümü yazayım bari;

Sabah; kayısı :)

Ara; kayısı :)

Öğle; ezogelin çorba, çeyrekten az büyük simit :KK43:

Ara; minik erik

Akşam; kabak biber soğandan sebze sote, 2 haşlanmış yumurta, bi kaç parça minik sosis, çeyrekten az lavaş.

Su; 2,5 lt

Spor; 1,5 saat yürüyüş
Sabah oldukça hafif olmuş ama en azından kh tüketmişsin. Bugün nasıl hissediyorsun? Aslında dün akşam nasıldın diye sormam lazım. Birde kaliteli kh tüketmek lazım. Tahıl grubu. Lavaş ve simit beyaz undan yapıldığı için çok tercih etmemek gerek ama ezogelin süper :super:

Yarına güzel bişi görürüm inşallah, yatmadan salatalık yiyin hanımlar, ödemleri çözsün.
Bugün bol bol aldım yanıma inşALLAH. Gitsin ödemler. Yansın yağlaaaar :KK71::KK71:
Mertoşu uyutma çabaları içindeyim, dandini dandini dastanaaaaa. 1 yıl sonra Allah'ın izniyle kızım ilkokula başlıycak, gelsin ödevler :KK57::KK57::KK57: gözümde çok büyüyor valla, inşallah kendi yapabilir büyüdükçe. Benim yeğen hala annesiyle çalışıyor, ortaokulda ama kadıncağız en baştan eğitim hayatına başladı sanki. O anlattıkça bana hafakankar basıyor. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim bebeleri büyümüş güzel anneler. :olamaz:
Baha göztepe de okudu. Orası tam gün etütlü beslenmeli bir okuldu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Evde sadece oyun oynuyor h.sonu kitap vs okuyordu. Çocuğun o yüzden ders çalışma gibi bir adabı olamadı maalesef. Bende başında duramadigim için hep dershane gitti ders tekrarı yapsın diye. Yani biz kötü örneğiz:( en son isyan etti dershaneye gitmek istemedi. Eğitimle de babası ilgilenecekmiş Baha Bey'ler öyle uygun gördü. 3 yıldır sürünüyor. Sağolsun baba süper ilgili. 4 yıldır oğlunu görüyor. Ben ilgilenirken takdir teşekkür alırdı şimdi 9.sınıftan alttan dersi var. 10.sınıftan kalani verdi. Bu senede 3 zayıfla geçti. Bakalım üni. ne olacak:(

Günaydınlarr :)

Sabah oldukça hafif olmuş ama en azından kh tüketmişsin. Bugün nasıl hissediyorsun? Aslında dün akşam nasıldın diye sormam lazım. Birde kaliteli kh tüketmek lazım. Tahıl grubu. Lavaş ve simit beyaz undan yapıldığı için çok tercih etmemek gerek ama ezogelin süper :super:

Dün kesinlikle daha iyiydim, tartılacağım şimdi dur bakalım ne olacak, eğer düne göre kötüyse kh işini bırakıyorum toptan :olamaz::KK48:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes :21::21::21::21:
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayım ;) dışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var ;) kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum :D

Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye :D :D :D
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım ) :D :D :D
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ;) bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar ;) Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi :KK71: Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda :KK71: o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok :D sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle :D

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la :D :D :D

Birde menü olsa...
Dün Sabah
2 haşlanmış yumurta 1 evde 1i işte yenildi
1kk b. Peynir
10 zeytin
Dereotu maydanoz yeşil biber

Öğlen
Rosto salata ayran

Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 2 3ad. Taze kayısı

Akşam
8yk taze fasulye 4yk yoğurt
Yarim dilim tbe

Kavun ve üzümü yazmayacağım. yemedim desem:110: dayanamadım. Gitti şeker orucu:( :KK61:
Ama dondurmayı yemedim. Gurur ve iftiharla sunarım :KK70:
Birde yeseydin hani? Semerde var onu da vereyim :KK70:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes :21::21::21::21:
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayım :KK66: dışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var :KK66: kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum :KK70:

Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım ) :KK70: :KK70: :KK70:
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde :KK66: bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar :KK66: Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi :KK71: Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda :KK71: o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok :KK70: sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle :KK70:

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la :KK70: :KK70: :KK70:
Aleyküm selâm Banuş
ALLAH gönlüne göre versi inşALLAH. ;)

Back
X