- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.561
Neymiş o bakayımmSabaha kadar kalır mı o be :) daha kaç saat var sabaha :) sen dediğim ödem atıcıyı yaptın mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş o bakayımmSabaha kadar kalır mı o be :) daha kaç saat var sabaha :) sen dediğim ödem atıcıyı yaptın mı ?
gezençiye döndün haBen de hazırlayıp koymustum kenara yatarken atarım dıyodum.gene cenemız duser arkada kalır dıye şeetmediydim..elıne saglık canım
Ben de tam listeye giricektim oysakiii napsam ki simdi
Valla yenı gırdım eve cok yoruldum maden suyu ıcıyorum cok üseniyorum su anda yesılcay yapmaya![]()
Ayyyy inşallahhhhhaferin kızzzzzzzzzyeme kuzum yeme canım giyeceğin elbiseleri düşün bacakların birbirine değmeden
![]()
Elma çayı içsem sabaha kadar atar mıyım yoksa geç mi oldu karar veremedik :)Neymiş o bakayımm
Gideyim istersen..Özge ayıptır yaa bu kıloyla ne ısın var listedee
valla bana da yiterr.. yarın cıkmıcam evden.. malum ben mayıs sonu gıttım dolapta kıslıklarım duruyo hala.. afakanlar basıyo beni dolabı gördukcegezençiye döndün hayeter artık kızzzz
Yahu canım artık düzgün bi seyler mi yesen acaba?Menum:
Sabah: Yok
Öglen: Yok
Aksam: 4 y.k. pirinç lapasi
1 domates, 1 salatalik
2.5 litre su
Veee efsane geri dönüyorduuuuu :)***5. Takım 527. Etap***
servey (70,3/ / /% )
moni (89,5/ / /% )
fancynancy (74,5/ / /% )
Cikilatacanavari (76,7/ / /% )
lydznp (82,9 / / /% )
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 8'e bölündü.
5. Takım Ortalama: %
Tam da en zayıfım dedıgım anda hızlı bır gırıs olduu özgemmmGideyim istersen..git burdan pis zayıf mı dıyosun bana veysosum.. beni beni biterini
bikac kılocuk daha vereyım surda bi kenarcıkda olma mı be veysosum?? valla bak sessız sessız uslu durucam söz
valla bana da yiterr.. yarın cıkmıcam evden.. malum ben mayıs sonu gıttım dolapta kıslıklarım duruyo hala.. afakanlar basıyo beni dolabı gördukce![]()
kıyamam bebeyimeeee.. oyle tabı saf yagdan olusmuyoruz.. önemli olan eksılen mıktardakı oran.. yanı 1,5 kılo verebılırsın bı haftada ama bı secenekte bunun 1kılosu yağ yarım kılosu su olabılır,Kızlar bısey dıyecegım yanlışsa beni duzeltın
Şimdı dıyelım kı 71 kg sun 2 kg verıyorsun 69 oluyorsun denılıyor kı onun hepsı kg degıldır bır kısmı su kaybıdır ödem atmışındır denılıyor ya
O halde tartıda 71 dıye gordugumun hepsı de kg degıl bır kısmı ödem su kı verdıgınde tartıda eksı oluyorsun ödem olmus yag olmuş önemı yok doğru mu
Yoksa yıne mı sıyırdım![]()
Ela kuşa feda olsun.. biliyosan yolunu ver senden devam edeyım veysosum.. kuzunun sütüne bişey olmasın yeter kiTam da en zayıfım dedıgım anda hızlı bır gırıs olduu özgemmm
Nereye vercen kırkac kg cuk daha yaaaa
Benım kg dan devam etsen olma mııı
ay bende acıktım ya zıbarıp yatalım bariAcıktımmmmmm
5 sımıt yıyen yenı arkadasımızın kafasından ıstıyorum cunku cok severımmm
Yeni arkadaşların kiloları hedef bilgileri dogru mudur? @Egeliegelilalemisal
Bir kişi daha vardı sanki ama onu not etmemişim![]()
50 dk yürüyüş yapıldı, kaldı 40 dk, enerji sıfır ama sürünerek yürücem yine.