Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım bekliyorum listeni o zaman :KK76:
Mert beye gelince hiç oralı değil valla. Öğğğ olmuş ayyy pis, bitmiş süt falan dedim, bir çığlıkla beraber tişörtümü çekiştirdi. Az önce de sirke sürdüm göğsüme hiç umru değil şapır şupur emiyor şu anda :KK43:
aktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor. :KK70: :KK70: :KK70: Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen :KK48::KK48::KK48:

Denerim ama onu da pek takacağını sanmıyorum. Rujla da göz kalemiyle de deneyeceğim. Sirkeli sirkeli emdi yaaa. Senin kız biraz daha büyükmüş bizimkisi daha konuşamıyor ki :KK43: parmağıyla hallediyor herşeyi, ııhh ıhhh diyerek anlatıyor derdini. Baba, anne, gel. Bu kadar kelime haznemiz maalesef henüz. Ablası da geç konuşmuştu, hatta görümcemin kızı 3 yaşında konuşmuştu. İkisininde maşallahı var susturamıyoruz şimdi :KK48: konuşmaması konusuna takılmıyorum. O yüzden neyi anlayıp neyi anlayamadığını da çok çözemiyorum açıkçası. Söylediğim çoğu şeyi anlıyor ama meme konusu bir muamma :olamaz:
Bence sabır taşını bir dene. Tiksiniyormuş çocuk kendi istemiyormuş. En azından travma olmaz. Sende biraz kucak sevgi şevkat gösterdin mi unutur zaten.

kesinlikle, saf protein seni de güzel rakamlara götürmüş bak, biraz artı olabilirsin ileriki günlerde takılma sakın, ödem çözdün süper bi şekilde.

ay ben kendimi pek severim, şişmanken de şişman görmem kendimi resimlere bakana kadar, zayıflayınca da zayıfladığımı hiç kabul etmem mesela, öyle değişik bi yerde kafa..

tebrikler sana da kuzucum :KK200: iyi sporlar..

ya ben bitmişken toptan bitsin istedim, geceli gündüzlü kesmiştim, çünkü benimki gece emdiğini anlardı, mert bey anlamazsa gece emzir hem gögsün de rahatlar.
Geçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demişti :( Pislik ne olacak :63:

Gunaydin kizlarrr.
morordek morordek gecmis olsun canim sabah gordum ben de. Allah daha buyuk dertle sinamasin
@servey @oynakbasi34 @moni fancynancy fancynancy lydznp lydznp kizlar cok guzel kilo vermissiniz tebrikler
nilsub nilsub sen de oyle nilguncum hadi listeye az kaldi :KK66:
wendy wendy canim ben diger iznimi yilbasindan once kullanmistim diye hatirliyorum.2017nin ilk izniydi bu sanirin.yanlis hatirliyosam da sorun degil mezun olurum en kötü :KK66:
Teşekkür ederim yardımcı kaptan özge :)

Geçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demişti :KK43: Pislik ne olacak :63:
öyle pislikler her yerde var:KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demişti :KK43: Pislik ne olacak :63:

bu kadar açık sözlü olma deseydin, yüzünün güzelliği yeter şekerim senin, ben hep güzelim, 50 kg'da olsam kendime bakar dikkat ederim deseydin.

bu kadar açık sözlü olma deseydin, yüzünün güzelliği yeter şekerim senin, ben hep güzelim, 50 kg'da olsam kendime bakar dikkat ederim deseydin.
yok ya kilolu olmak o kadar kötü algılanmış ki toplumda karşındaki sana böyle birşey dediği zaman bırak cevap vermeyi haklı yemeseydim diyosun:KK43:

sen iş yerine yemek götüremiyosun o seni çok engelliyor ortim:KK43:
evet sorma bugün yemekte patlıcan musakka vardı mesela. bol yağlı :( Bende dışarıda ızgara köfte yedim. Ama onun içinde de ekmek var işte :( evde de yemek yapmak için vaktim çok olmuyor. 1 saatte hazırla masayı kur oluyorum. Dün akşam semiz otu pişiriyordum kendime bu günkü yemek bana uygun değil diye. Zeynep'i de banyo yaptırdım bütün enerjimi çekti yine. Yemeği de ocakta unutm yandı :( Banyo olayımız beni çok yıpratıyor. Bütün gün su ile oyun oynasın ama sakın çıkarayım deme. Evin içinde saatlerce peşinde koş. Kolunu bacağını yakala çekişle. Korkuyorum birgün oyuncak bebek gibi kolu bacağı elimde kalacak :(

fancynancy fancynancy ne yaptın merto ile sen böyle uğraşırken bu hafta yakalayayım seni bari:KK48: hain planlar içindeyim:KK62::KK70:
Hahaha napim ya, bu oğlanın hiç bırakacağı yok, ruju ve göz kalemini de denedim bak uf, pis olmuş falan. Tınmadı. Bulgur yedirirken bir yandan meme emmeye çalışıyor. Canavar ya. Sirkeli suyu birkaç defa daha sürdüm yok anacım içiyor. Aktarı aradım aloevera sarı sabun kremi mi ne varmış. Bişiler dedi çocuklardan onu da anlamadım. Aksilik olmazsa akşamüstü çıkıp alacağım. Bir yandan da acaba emse mi diye tereddüte de düşmüyor değilim. :(

evet sorma bugün yemekte patlıcan musakka vardı mesela. bol yağlı :KK43: Bende dışarıda ızgara köfte yedim. Ama onun içinde de ekmek var işte :KK43: evde de yemek yapmak için vaktim çok olmuyor. 1 saatte hazırla masayı kur oluyorum. Dün akşam semiz otu pişiriyordum kendime bu günkü yemek bana uygun değil diye. Zeynep'i de banyo yaptırdım bütün enerjimi çekti yine. Yemeği de ocakta unutm yandı :KK43: Banyo olayımız beni çok yıpratıyor. Bütün gün su ile oyun oynasın ama sakın çıkarayım deme. Evin içinde saatlerce peşinde koş. Kolunu bacağını yakala çekişle. Korkuyorum birgün oyuncak bebek gibi kolu bacağı elimde kalacak :KK43:
ay çalışan kadın olmak çok zor akşama kadar zaten enerjin bitiyor işte eve gel birde herşeyi senden bekleyen bir ev haklısın anacım:KK43:

Ben onu 99da yaşadım bilitim. ALLAH yardımcınız olsun. Neyseki cana mala gelen birşey olmamış :KK43:
Onunla kıyaslanamaz tabi. Bunda hiç can kaybı olmamış neyse ki... Eşim 99 depremini de yaşamış, o çok daha kötüydü diyor ama bunda o da korktu yine.
Hııı... çocuğun üstüne atlada boğulsun. Yaşam üçgeni bulacaksın ona. Onun planını yap. Kaba ve içi hacim teşkil edecek dolulukta olan. Baza kenarı buzdolabı çamaşır bulaşık mak. Koltuk kenarı. Kiriş balkon merivenden uzak dur. Deprem anında ilk yılacak yerler oralar. Çocuğu atacaksın ilk o tarz yerlere sonra kendine bulacaksın. Hatta diyorlarki bulaşık ve çamaşır mak. yanı olursa borularda kalan su ile hayatta kalma şansın daha da artabilir.
Ah canım çok haklısın cahillik olmuş benimkisi ama o an aklımdan ne geçtiğini bile bilmiyorum. Aslında bilmek lazım bunları ama insallah Allah kimseyi bu bilgileri kullandırmak zorunda bırakmaz :(
Epey de şiddetliymiş canım ya, bende korkardım deli gibi. Allah beterlerinden saklasın :dua:
Amin canım

Hahaha napim ya, bu oğlanın hiç bırakacağı yok, ruju ve göz kalemini de denedim bak uf, pis olmuş falan. Tınmadı. Bulgur yedirirken bir yandan meme emmeye çalışıyor. Canavar ya. Sirkeli suyu birkaç defa daha sürdüm yok anacım içiyor. Aktarı aradım aloevera sarı sabun kremi mi ne varmış. Bişiler dedi çocuklardan onu da anlamadım. Aksilik olmazsa akşamüstü çıkıp alacağım. Bir yandan da acaba emse mi diye tereddüte de düşmüyor değilim. :KK43:
yok ya bıraktırmazsan kendi kendine bırakmaz dayan çok rahat edersin inan ki

Kizlar sabah spora gittim yeni geldim anca tartılabildim.
Ya ben anlamiyorum 71.4 tüm gecen cuma şimdi tartıldim yine 71.4 :mad:
Hergun 1 bucuk saat yoğun spor yapiyorum artıdan duzenli diyet yapiyorum sadece dondurma yedim 1 kez.
Şuan yeni regl oldum bu kadar farkeder mi :KK42: çok mutsuzum yaptıklarım işe yaramıyormuş gibi geliyor
1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
  • Sabah wcden sonra aç karnına
  • öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
  • Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
  • Yemek yada su içtikten sonra
  • Banyo yaptıktan sonra
  • Spordan sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
0zlem 0zlem dennisgo dennisgo nilsub nilsub ;)

Back
X