Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
  • Sabah wcden sonra aç karnına
  • öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
  • Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
  • Yemek yada su içtikten sonra
  • Banyo yaptıktan sonra
  • Spordan sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
@0zlem dennisgo dennisgo nilsub nilsub :KK66:

a ben hep banyodan sonra tartılıyorum ama yanlış mıymış o :KK57:

Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası :KK43:

kaptanlar topluca istifa etti, epeydir de ses seda yoktu takımlarında. kalanlar da kaptanla yardımcılarla biraz atıştılar falan, 13. takımı beril abla açmıştı karar defteri 12 takımdan oluşur maddesi gereğince takımı kapatmayı uygun buldular. toplu istifa anlıcan.

1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
  • Sabah wcden sonra aç karnına
  • öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
  • Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
  • Yemek yada su içtikten sonra
  • Banyo yaptıktan sonra
  • Spordan sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
@0zlem dennisgo dennisgo nilsub nilsub :KK66:
Ya tesekkür ederim. Moralim çok bozulmuştu bu biraz iyi geldi.
Çok bi beklentim yok aslinda ama en azindan 1 kilo verebilirim diye umut etmistim.
90 kilo ile başladım kilo vermeye sürekli diyet spor vs ile alıstım galiba zatrn zor kilo veriyorum

Ya tesekkür ederim. Moralim çok bozulmuştu bu biraz iyi geldi.
Çok bi beklentim yok aslinda ama en azindan 1 kilo verebilirim diye umut etmistim.
90 kilo ile başladım kilo vermeye sürekli diyet spor vs ile alıstım galiba zatrn zor kilo veriyorum
hıc takma benım +3bıle görmuslugum vardır reglı zamanı.. hem odem hem bagırsak problemı yasıyorum o donemlerde.. ama gecıcı telaslanmana gerek yok

hıc takma benım +3bıle görmuslugum vardır reglı zamanı.. hem odem hem bagırsak problemı yasıyorum o donemlerde.. ama gecıcı telaslanmana gerek yok
Mesajlari okuyuncada farkettim galiba birazda fazla tuzlu tuketiyorum yiyeceklerimi. Tuzu minimuma indirmeye calışıcam

kaptanlar topluca istifa etti, epeydir de ses seda yoktu takımlarında. kalanlar da kaptanla yardımcılarla biraz atıştılar falan, 13. takımı beril abla açmıştı karar defteri 12 takımdan oluşur maddesi gereğince takımı kapatmayı uygun buldular. toplu istifa anlıcan.
Zaten öncesınde de gergınlık vardı o takımda. ama cansular gelıp gıdıyodu üzüldüm. karsılıklı cok gerıldıler herkes mutlu bı sekılde devam edıyodur ınsallah

Sayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?

Kizlar keten tohumu kullaniyor musunuz ? Rengi nasıl ? Aktardan mi aldiniz ?
Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyo

Back
X