Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onunla kıyaslanamaz tabi. Bunda hiç can kaybı olmamış neyse ki... Eşim 99 depremini de yaşamış, o çok daha kötüydü diyor ama bunda o da korktu yine.

Ah canım çok haklısın cahillik olmuş benimkisi ama o an aklımdan ne geçtiğini bile bilmiyorum. Aslında bilmek lazım bunları ama insallah Allah kimseyi bu bilgileri kullandırmak zorunda bırakmaz :KK43:

Amin canım
ay sorma mördak bende oğluşumu doğum yapınca ist annemlere gitmiştim o sırada annemde alışverişe çıktı deprem başladı oğlum 2 aylık kızım 3,5 yaşında saniyeler içinde delirecektim ikisini bir nasıl taşırım diye :KK43:rabbim korusun hepimizi:dua:

1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
  • Sabah wcden sonra aç karnına
  • öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
  • Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
  • Yemek yada su içtikten sonra
  • Banyo yaptıktan sonra
  • Spordan sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
@0zlem dennisgo dennisgo nilsub nilsub :KK66:
ay valla bügün bile 4 kere tartılmışımdır:oops:

Kizlar sabah spora gittim yeni geldim anca tartılabildim.
Ya ben anlamiyorum 71.4 tüm gecen cuma şimdi tartıldim yine 71.4 :mad:
Hergun 1 bucuk saat yoğun spor yapiyorum artıdan duzenli diyet yapiyorum sadece dondurma yedim 1 kez.
Şuan yeni regl oldum bu kadar farkeder mi :KK42: çok mutsuzum yaptıklarım işe yaramıyormuş gibi geliyor
Ben regl döneminde 2 kilo ödem tutuyorum. Onu tutmamak için bir haftadır ödem atıcı çay içiyorum çünkü yarın regl olacağım yarın

ay ayşee, bu bilgiler çok faydalı canım, ama içim ürperdi yaa, Allahım yaşatmasın :KK42:

canım hepimiz geçiyoruz o yollardan, sıkıntılanma. yalnız kilo bildirimini 12'den sonraya bırakmamaya çalış olur mu? eğer gecikeceksen de kaptan/yardımcılarından birine haber ver ki gözardı etmeyelim seni.
Amin inşALLAH ALLAH kimseye yaşatmasın. Bizim deprem tecrübemizde 6,9 ile olmuştu. O zamandan beri hazırlıklıyız. Evde Baha'nın öyle bir durumda yeri bellidir. Şimdi biraz daha kalabalık bir aile olduk ve benim kocam ecel geldiyse gelmiştir diyip boşverdiği için onunla bir planımız yok. Ben ve Zeynep için plan bende :)

Amin inşALLAH ALLAH kimseye yaşatmasın. Bizim deprem tecrübemizde 6,9 ile olmuştu. O zamandan beri hazırlıklıyız. Evde Baha'nın öyle bir durumda yeri bellidir. Şimdi biraz daha kalabalık bir aile olduk ve benim kocam ecel geldiyse gelmiştir diyip boşverdiği için onunla bir planımız yok. Ben ve Zeynep için plan bende :)
o laz ona bişey olmaz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor. :KK70: :KK70: :KK70: Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen :KK48::KK48::KK48:
Ayyyyy yerim ben onu ya, düdük mü diyor emziğe :KK70:
bak adamı nasıl dinlediysem sabır taşı dedi herhalde, sarı sabun diye element uydurmuşum :confused::confused:

aktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor. :KK70: :KK70: :KK70: Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen :KK48::KK48::KK48:
Bu da ne emzik ne biberon alıyor, saçımı başımı yoldurtacak bana.

Geçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demişti :KK43: Pislik ne olacak :63:
Amaaannn düşman başına diycem ama dost acı söylermiş derler :( bilemedim sen seç :KK45:

ay sorma mördak bende oğluşumu doğum yapınca ist annemlere gitmiştim o sırada annemde alışverişe çıktı deprem başladı oğlum 2 aylık kızım 3,5 yaşında saniyeler içinde delirecektim ikisini bir nasıl taşırım diye :KK43:rabbim korusun hepimizi:dua:
Seninki de baya kötü bi anı olmuş neyse ki bir sey olmamış kimseye

Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası :(

Back
X