Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?
Bende de var, okundu yapmayı bile görmemiştim :) görmezden geliyorum

Bugünkü menüm

Sabah; 2 wasa,2 yumurta,5 zeytin,domates salatalık, biber

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen ; 2 dilim çavdar ekmeği, 120 gr ızgara kırmızı et, sumak salatası (yağsız)

Ara ; 3 kayısı 2 ceviz

Ara elma çayı

Akşam; 4 kaşık zeytin yağlı pırasa, 1 dilim çavdar ekmeği,4 kaşık yoğurt

Ara ; yeşil çay

3 litre su (1,5 litresi tarçın zencefil limon ile)
Spor yok

Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyo

Ya A101den almistim attim. Cabuk bozuluyormuş ve sari olmasi gerekiyormuş. Kahverengi olunca attim. Ama bugun tekrar kahverengi olandan aldim aktardan.

Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası :KK43:

Kardeş takim ne demek? Orayi da takip mi ediyoruz?

Kardeş takim ne demek? Orayi da takip mi ediyoruz?
karar defterı var canım dıyet grupları topıgınde.. bos kaldıkca orayı okuyun hem kurallara hakım olmus olursunuz. bas kaptanlara cok ıs kalmasın dıye bıkac kendı ıcımızde kontrol mekanızmamız var. kardes takımları zıyaret edebılırz cuma gunlerı musaıt degıllerse yardıma kosabılırz. hatta kurallar dıyokı bu kardes takımlar bırbırlerının lıstelrını kontrol etmekle yukumludur. 2.bi göz oluyoruz yanı. bızımkı de 8. ve 10. takım. ama 10.takım kapanmıs maalesef :(

Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyo
image.webp

Evet yaaa susama daha çok benziyormuş :KK48::KK48: T turkcedersidefterimcom @wendigo
Bi kere alıp bir daha bakmazsam öyle olur tabi :-)

kıskançlıkları sorma benimki de aynı:KK48:ama benimki belli etmemeye çalışır ,demez ama ben hareketlerinden anlarım:KK70:iyidir iyi beter olsunlar:KK70::KK70::KK70:

Yok benimki artık açıkça belli ediyor bırak yeni evliyken bukadar değildi :D ay hoşuma gitmiyor da değil yani :D
Eeee zamanında ben kuduruyordum içten içe şimdi sıra onda :D
Gerçi bazen bende yakalıyorum kızların bakışını o an yolasım geliyor hatunları :D

En son bir AVMye gitmiştik ailecek ;) bizimki ya ben yoruldum şuraya oturayım siz mağazaya bakıp çıkarsınız dedi ve alt tarafı 5 dakika ancak durduk hatunun biri oturmuş bizimkinin yanına sanki başka bank yokmuş gibi ( hemen yanında bomboş bank vardı ) birde ara ara eşime bakıyor sidikli :D bizimki dalmış telefonda candy chruch oyununa farkında değil tabi ;) Kızlarla yanına gittik hadi aşkım yemeğe gidelim dedim hatunun rengi attı sonrada başladım kendi kendime söylenmeye len sidikliye bak gitmiş iyice dibine oturmuş koca bankta gel beni yol diyor ama uymayacağım diye :D aslında birazda hatun duysun diye bilerek söylendim kıskançlık öyle abartılı değildi :D bizimkide şaşırdı ne oldu yaa hayırdır dedi sus düş önüme seninde bacağına tükürürüm valla diyince büyük kız nasıl gülüyor yeminle az değilsin sen diye :D biliyor tabi hatuna duyurmak için yaptığımı :D yoksa bizimki oyundan önünü görmüyor zaten başkası baksa ne yazar :D

Hadi gözün aydın banuşcum :KK15::nazar::nazar: daha da vereceksin inşallahhh. :dua:

Aminnnnnn inşallah canım ;) hepimiz verelim ama ben az daha fazla vereyim :D sız fıstıklara ancak yetişirim :D

Günaydın
morordek morordek Geçmiş olsun canım
oynakbasi34 oynakbasi34 banum çok sevindim
Kızlar tek el çok zormuş yaa soyunup tartilamadim kıyafetle tartildim 72.9 beni de listeye ekleyin bi de wc ye gidip çıplak tartilsaydim daha aşağısı olurdu niyetim haftaya listeye girmek 70.3 le ayrilmistim

Sağ olasın canım ;) Rabbim bir daha 3lü haneleri göstermesin inşallah ...aminnn

Gecen hafta:70,3
Bu hafta:69,8
Fark:0,5
Yüzde:0,71
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
:halay::halay::halay::halay::halay:
:21::21::21::21:
:KK31::KK31::KK31:

Süpersin canım tebrikler 6li rakamlar hep daha aşağı doğru iner inşallah ...Aminn
Darısı benimde başıma ...Çok amin :D

Kız sen fit hatun olunca bu koca kapıyı üstüne kilitlemesin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Valla o anahtarı adama yuttururum :D :D :D
Hee kıskansın ona bir şey demiyorum ;) hatta kavga da etsin benimle sıkıntı yok amaaaaa benim özgürlüğüme ne kadar düşkün olduğumu bilir o yüzden cesaret edemez okadarına ;) heee kapanmayı düşündüğümü zaten hep söylüyorum belki biraz daha erken aşkım kapanmayı biraz daha erkene al diyebilir :D onda da sıkıntı yok gerçi ben yaparsam Rabbimin rızası için yaparım onuda ;) sırf beyimiz rahat etsin diye yapmam ;)

Back
X