Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar :)

kız o niloyayı izleyince benim de aklıma nilgün geliyo, kv'siyle güzel geçinen nilgün :)

kuzum belki de tartılmamak iyi gelir, boşver. sen kendince aklına geldikçe dikkat et bakalım, belki eve 65 gidersin :)
şimdi izliyoruz niloya ay çocuklardan çok seviyorum ben:KK36:çok sevimli yapmışlar
Kızlar
Tartıda +400 ile 76,8 görünüyorum. Hala regl olmaya çalışıyorum. Cumartesiden beri olmadı bir adet düzensizliğim eksikti o da oldu tam oldu. Ağrılarım iyice arttı bugün olurum sanırım. Bu + nın ödem olduğunu düşündüğüm için atarım muhtemelen bu hafta
regliden dir kız o olsun ben yinede sana yetiştim:KK48:

Kafayi yemek uzereyim..:olamaz:

A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
kesinlikle senin bi uzman diyetisyene gidip onun yönlendirmesiyle kilo vermen lazım normal değil durumun:KK43:

Bu arada sabah ölçüleri aldim ama kagifa yazdim aksama yazarim size.
Kilo da +400 wc sorunuyla birlikte.. 61.1im yaniii.
Cumaya 59 gormeliyim.. bugun full konsantrasyon
ben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorum:işsiz:

Bugun benım doğum günüm
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman:KK73::KK73::KK73::KK73:
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım:KK200:
Mutlu yıllar Servey :KK60:

Mutlu yıllar Ela :emir_bebek:

Mutlu Yıllar Tanem :emir_bebek: kızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım :anne:
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık:KK48:
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar :KK73::KK73::KK73:

aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık:KK48:
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuş mutlu yıllar :KK73::KK73::KK73:

inşallah canımm, senin güzel kızının da doğum günü kutlu olsun :anne::KK200:

iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar :KK73::KK73::KK73:
Doğum günü kutlu olsun ömrüne ömür olan kızının.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür olsun sizinkisi :)

NMG2DDzGrvsSnRfMm.gif

KARPUZ GÖRÜNCE BENNNN:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X