Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bulgur hariç diğer şeyleri koydum. Bulgur yerine ekmek yerim dedim.. dün peksimet koydum ama hemen eridi sevmedim. wasa daha sert bugün onu koyacağım.
Sadece bir dilim pasta. Tamam olmasa iyi ama böyle günlerde olması şart. Kaçta kutlayacaksınız bilmiyorum ama üstüne spor yapma fırsatın olursa süper olur. En kötü yarın spor yapabilirsen dert etmene gerek yok. Vicdan çorbası yine iç istiyorsan, ama vicdanın rahat rahat iç :)
öğlen yemeğimi yedim eliptiğe başladım 30 dk yaptım eşim geldi tabi çocuklar pastayı görünce durur mu mecburen kestik yedim şimdi 1 dilim ay tıkadı çokda yiyemedim üstüne üstlük ağzım çamur gibi oldu yaa kaç gündür şeker li bişey yemediğim için galiba

Sisirmese iyi o vicdanlı çorba yi bende yapmıştım blenderda çekince beğenmedim bı dahakine sulu yemeği gibi yaptim
şişkinlik mi yapıyor
Ben çorbasını özellikle soğuk içmeyi seviyorum. Bana çok ferah geliyor. Normalde de kırk yıl çorba içmesem aklıma gelmez o kadar hayatımda yok çorba :)
ay ben kışın çorba delisi olurum:kk77: yazın hiç aramam
Sizinkiler ne marka kızlar nasil bisey alsam acaba tartiyi?
ben sinbonun kini almıştım markette denk gelmişti
Bende kabak yemeğini severim
onuda severim:kk77:

kızlar menüm:KK76:

sabah 1 çk çörek otu yağı su

kahvaltı 1 haş yumurta 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi 1 minik armut

öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kase yoğurtlu kabak salatası

ara 1 dilim çikolatalı pasta sade türk kahvesi

akşam 1 kase yoğurt

su 2.5 lt bitti
spor 30 dk eliptik

akşama 2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı içerim:KK50:

Son düzenleme:
kızlar menüm:KK76:

sabah 1 çk çörek otu yağı su

kahvaltı 1 haş yumurta 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi 1 minik armut

öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kase yoğurtlu kabak salatası

ara 1 dilim çikolatalı pasta sade türk kahvesi

akşam 4 kuru erik 4 badem 1 bardak ayran (diye düşünüyorum sizce)

su 2.5 lt bitti
spor 30 dk eliptik

akşama 2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı içerim:KK50:

deniz yorumlasın :) dennisgo dennisgo

pasta kh zaten, akşam daha fazla kh almasan sadece yoğurt ya da ayran mı içsen?

deniz yorumlasın :) dennisgo dennisgo

pasta kh zaten, akşam daha fazla kh almasan sadece yoğurt ya da ayran mı içsen?

1 dilim pasta 2 dilim ekmek+2meyve+2 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor.
Ben olsam akşam yemeğinde meyve yemezdim. yağsız bir sebze yerdim yoğurtla. Sabah tost yedim öğlen de bulgur pilavı akşam sebze istemem dersem de, yoğurdun içine çiğ kabak rendelerdim ve onu yerdim akşam yemeği olarak.

1 dilim pasta 2 dilim ekmek+2meyve+2 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor.
Ben olsam akşam yemeğinde meyve yemezdim. yağsız bir sebze yerdim yoğurtla. Sabah tost yedim öğlen de bulgur pilavı akşam sebze istemem dersem de, yoğurdun içine çiğ kabak rendelerdim ve onu yerdim akşam yemeği olarak.
tek yoğurt yiyeyim bari çiğ mi uğraşamam:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X