- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.421
O kadar mesajı okuyacagimi dusunuyorsaniz yanılıyorsunuz
şurda düğün yapacaz altı astarı çeneler düşmüş yine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mesajı okuyacagimi dusunuyorsaniz yanılıyorsunuzşurda düğün yapacaz altı astarı çeneler düşmüş yine
![]()
Yoldayiz cnm ben paylaştım foto birkaç tane :)resim nerde resim? oldu mu düğün balayından mı yazıyosun?
öğlen yemeğimi yedim eliptiğe başladım 30 dk yaptım eşim geldi tabi çocuklar pastayı görünce durur mu mecburen kestik yedim şimdi 1 dilim ay tıkadı çokda yiyemedim üstüne üstlük ağzım çamur gibi oldu yaa kaç gündür şeker li bişey yemediğim için galibaBulgur hariç diğer şeyleri koydum. Bulgur yerine ekmek yerim dedim.. dün peksimet koydum ama hemen eridi sevmedim. wasa daha sert bugün onu koyacağım.
Sadece bir dilim pasta. Tamam olmasa iyi ama böyle günlerde olması şart. Kaçta kutlayacaksınız bilmiyorum ama üstüne spor yapma fırsatın olursa süper olur. En kötü yarın spor yapabilirsen dert etmene gerek yok. Vicdan çorbası yine iç istiyorsan, ama vicdanın rahat rahat iç :)
şişkinlik mi yapıyorSisirmese iyi o vicdanlı çorba yi bende yapmıştım blenderda çekince beğenmedim bı dahakine sulu yemeği gibi yaptim
ay ben kışın çorba delisi olurumBen çorbasını özellikle soğuk içmeyi seviyorum. Bana çok ferah geliyor. Normalde de kırk yıl çorba içmesem aklıma gelmez o kadar hayatımda yok çorba :)
ben sinbonun kini almıştım markette denk gelmiştiSizinkiler ne marka kızlar nasil bisey alsam acaba tartiyi?
onuda severimBende kabak yemeğini severim
hadi iyi tatillerYoldayiz cnm ben paylaştım foto birkaç tane :)
Yoldayiz cnm ben paylaştım foto birkaç tane :)
kızlar menüm
sabah 1 çk çörek otu yağı su
kahvaltı 1 haş yumurta 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates
ara sade türk kahvesi 1 minik armut
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kase yoğurtlu kabak salatası
ara 1 dilim çikolatalı pasta sade türk kahvesi
akşam 4 kuru erik 4 badem 1 bardak ayran (diye düşünüyorum sizce)
su 2.5 lt bitti
spor 30 dk eliptik
akşama 2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı içerim![]()
o zaman yoğurt badem mi yapsamdeniz yorumlasın :)dennisgo
pasta kh zaten, akşam daha fazla kh almasan sadece yoğurt ya da ayran mı içsen?
ben bademi kh çok sağlıklı yağlar içeriyor diye düşündümdeniz yorumlasın :)dennisgo
Attım canım :)hadi iyi tatiller
balayı yerine varmadan at foto telde varsa malum sonra müsait olmayabilirsin![]()
ben bademi kh çok sağlıklı yağlar içeriyor diye düşündümçiğ badem aldırdım eşime bugun çiğ badem dahada sağlıklı diyorlar
deniz yorumlasın :)dennisgo
ay maşALLAHAttım canım :)
tek yoğurt yiyeyim bari çiğ mi uğraşamam1 dilim pasta 2 dilim ekmek+2meyve+2 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor.
Ben olsam akşam yemeğinde meyve yemezdim. yağsız bir sebze yerdim yoğurtla. Sabah tost yedim öğlen de bulgur pilavı akşam sebze istemem dersem de, yoğurdun içine çiğ kabak rendelerdim ve onu yerdim akşam yemeği olarak.
Çok teşekkür ederim o güzel bakışın için çok saolay maşALLAHsana hep yüzün gülsün inşALLAH
bir ömür mutluluklar dilerim çokda güzel olmuşsun hiçde kilolu falan durmamışsın kuğu gibisin
![]()
Eline bir rende alıp kabak rendeleyeceksin. Bu mu sana zor gelen :)tek yoğurt yiyeyim bari çiğ mi uğraşamam![]()
aman deniz ben eliptik yapmaktan çok ondan önce spor ayakkabı giymeye üşenen biriyimEline bir rende alıp kabak rendeleyeceksin. Bu mu sana zor gelen :)