Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sizinkiler ne marka kızlar nasil bisey alsam acaba tartiyi?
Benımkı king yıllardır gık demedi.. aaahh aaah bır dılı olsa da anlatsa neler cektı neler :KK70: :KK70:
O kadar mesajı okuyacagimi dusunuyorsaniz yanılıyorsunuz :KK70: şurda düğün yapacaz altı astarı çeneler düşmüş yine :KK70:
Napak bacım dur çiklat gelsın oyle konusalım mı dıyelım.. yaptın düğününü git balayına burda daha fit gelin aday adayı olmaya calısanlar var.. bknz ben :KK56: 40 kıloyu vermeyı basardım adamı almayı basaramadım hala :kızgın:
Bundan sonra o benı alsa ben onu almıyom hadı bakem :KK12::63:
deniz yorumlasın :) @dennisgo

pasta kh zaten, akşam daha fazla kh almasan sadece yoğurt ya da ayran mı içsen?
Kız yazık ayran yazmıs ya sadece.. ac duruyomm accc dıye aglıyo sabah sabah topıgın kapılarında sonra nilsub nilsub :KK70: :KK70: :KK70:
ben bademi kh çok sağlıklı yağlar içeriyor diye düşündüm :KK51:çiğ badem aldırdım eşime bugun çiğ badem dahada sağlıklı diyorlar
Ben de hep cıg tuketıyorum en ıyısını yapmıssın canım:super:
vicdan çorbasımı yapsam akşama:KK51:ama dere otum yok
Allah senı ınandırsın dereotu şişkinlik yapıyo bende :oops:
Bu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum :KK43:
Bu muhabbetı hatırlıyorum :KK70: :KK70: Biz ördekcımle baya yardırmıstık sonra da ay adı zeynep olan varmıdır dıye dertlenmıstık :KK70: :KK70:
Türkiye'de en çok kullanılan çocuk isimlerinde 1. Zeynep 2. Elifmiş :)
Benim de ennn sevdigimmm Eliifff.. 15 yillik bi çatlağım var o da elif. Ben de koyacaktim kizim olursa adini ama teyzem koydu kizina :işsiz: onu da cok seviyorum ama simdi ben ne koyucam :( bak dertlendim gene
üşendim yarına yaparım artık :işsiz:gidipte tartılayım bari:KK14:
Kizz ikindi tartilmasi mi bu :D
kızlar kendime hobi arıyodum buldum antika işini duydunuz mu ben anadolu kız meslek tasarım mezunuyum antika işni rahatlıkla yapabilirim elde dikiş becerim var :KK73:
Ay su tezi yazayim incik boncuk isine vericem ben de kendimi.. gidicem emionune alicam boncugu alicam boncugu butun kolumu bileklik doldurucam sonra :D :D :D

Yok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya paraya:KK70::KK70::KK70:
Kiz nilgun korkuyom bi gun eniste icin de ay gordum alayim dedim diceksin diye :D :D :D
Allahtan o hep aktif olarak hayatinda onu alip bi kenara koymamissin :D

Ay yok o lazım aktif olarak çalışsın bu kadar şeyde para ile alınıyor :KK70::KK70::KK70:
Eeee bi nilgüne yetmek kolay mı?? Enistenın yaradılıs ama nılgunumun ayaklarına dünyaları sereyım degıl mı zaten?? hı hı?? :D
nilsub nilsub elindeki ile yaramazları letgo ile satabilirsin
He ya sat da alalım nilgün :D sen de duruyolar oyle bos bos barı bız nasıplenelım.. hem gelen nakıt akısıyla daha yenı seyler alıp kenara koyabılırsın :D :D
Özel hobin oldu benle uğraşmak heee:KK70: olsun bu sabah 76.4 gördüm :)
Saır burda misilleme mi yapıyorduuuu??? :D :D

inatettimolacak inatettimolacak eniştenide gördüm dedim lazım çocukları leylekler mi getircek:KK70::KK70::KK70:
Tabıı nılgun ne zaman amacsız bı ıs yaomıs kı??? koca istanbuldan kalk sen organık enısteyı bul bı de?? bunlar hep stray-tejı hanımlar.. accık ders alalım toplanıp nılgınden :D

şakamı kız kızım emine ceren oğlum isa eren:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aha bende tanıyorum bir Ceren veledi, amaannn lydznp lydznp sen diyince aklıma geldi. Aaaanlatamam böyle uyuz bir çocuk yok yani. Annemin yazlıktan komşusunun kızı. Böyle nasıl inat nasıl feci bir şey yani, Allah korusun benim kızım olsaydı ikimizin de kafasında saç falan kalmazdı. Önce kendiminkileri sonra onunkileri yolardım hani o derece :deli::deli: Aman senin kızın öyle olmasın nilgüş. Tü tü dağlara taşlara, huyu da kendi gibi güzel olsun. :nazar:

Türkiye'de en çok kullanılan çocuk isimlerinde 1. Zeynep 2. Elifmiş :)
Elif ismini daha cok severim, hatta ben de eşime Elif koyalım diyordum :)) klasik biraz ama sade hoş bi isim bence.
Bu muhabbetı hatırlıyorum :KK70: :KK70: Biz ördekcımle baya yardırmıstık sonra da ay adı zeynep olan varmıdır dıye dertlenmıstık :KK70: :KK70:
Aaaaa şimdi hatırladım yaaa haklısın konuşmuştuk biz bunu :D neyse eminim lydznp lydznp 'in Zeynep'i oyle olmaz :))
nilsub nilsub elindeki ile yaramazları letgo ile satabilirsin
Araya ürün yerlestirme mi koyuyorsun kız Veysos :)

Bu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum :KK43:
Huyu benzemesin :KK70::KK70::KK70:

Back
X