- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.461
Antika işi kumaş kenarlarından.iplik çekerek yapılan motifler netten baksana ben severim o tarz şeyleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımkı king yıllardır gık demedi.. aaahh aaah bır dılı olsa da anlatsa neler cektı nelerSizinkiler ne marka kızlar nasil bisey alsam acaba tartiyi?
Napak bacım dur çiklat gelsın oyle konusalım mı dıyelım.. yaptın düğününü git balayına burda daha fit gelin aday adayı olmaya calısanlar var.. bknz benO kadar mesajı okuyacagimi dusunuyorsaniz yanılıyorsunuzşurda düğün yapacaz altı astarı çeneler düşmüş yine
![]()
Kız yazık ayran yazmıs ya sadece.. ac duruyomm accc dıye aglıyo sabah sabah topıgın kapılarında sonradeniz yorumlasın :) @dennisgo
pasta kh zaten, akşam daha fazla kh almasan sadece yoğurt ya da ayran mı içsen?
Ben de hep cıg tuketıyorum en ıyısını yapmıssın canımben bademi kh çok sağlıklı yağlar içeriyor diye düşündümçiğ badem aldırdım eşime bugun çiğ badem dahada sağlıklı diyorlar
Allah senı ınandırsın dereotu şişkinlik yapıyo bendevicdan çorbasımı yapsam akşamaama dere otum yok
Bu muhabbetı hatırlıyorumBu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum![]()
Benim de ennn sevdigimmm Eliifff.. 15 yillik bi çatlağım var o da elif. Ben de koyacaktim kizim olursa adini ama teyzem koydu kizinaTürkiye'de en çok kullanılan çocuk isimlerinde 1. Zeynep 2. Elifmiş :)
Kizz ikindi tartilmasi mi buüşendim yarına yaparım artıkgidipte tartılayım bari
![]()
Ay su tezi yazayim incik boncuk isine vericem ben de kendimi.. gidicem emionune alicam boncugu alicam boncugu butun kolumu bileklik doldurucam sonrakızlar kendime hobi arıyodum buldum antika işini duydunuz mu ben anadolu kız meslek tasarım mezunuyum antika işni rahatlıkla yapabilirim elde dikiş becerim var![]()
Kiz nilgun korkuyom bi gun eniste icin de ay gordum alayim dedim diceksin diyeYok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya paraya![]()
Ay yok o lazım aktif olarak çalışsın bu kadar şeyde para ile alınıyorKiz nilgun korkuyom bi gun eniste icin de ay gordum alayim dedim diceksin diye![]()
![]()
![]()
Allahtan o hep aktif olarak hayatinda onu alip bi kenara koymamissin![]()
İştr bu çoooook ıyıydıııııKiz nilgun korkuyom bi gun eniste icin de ay gordum alayim dedim diceksin diye![]()
![]()
Allahtan o hep aktif olarak hayatinda onu alip bi kenara koymamissin![]()
Hep bır bahane bulabılıyor o da guzel degıl miben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorum![]()
Özel hobin oldu benle uğraşmak heeeHep bır bahane bulabılıyor o da guzel degıl mi![]()
Eeee bi nilgüne yetmek kolay mı?? Enistenın yaradılıs ama nılgunumun ayaklarına dünyaları sereyım degıl mı zaten?? hı hı??Ay yok o lazım aktif olarak çalışsın bu kadar şeyde para ile alınıyor![]()
He ya sat da alalım nilgünnilsub elindeki ile yaramazları letgo ile satabilirsin
Saır burda misilleme mi yapıyorduuuu???Özel hobin oldu benle uğraşmak heeeolsun bu sabah 76.4 gördüm :)
Tabıı nılgun ne zaman amacsız bı ıs yaomıs kı??? koca istanbuldan kalk sen organık enısteyı bul bı de?? bunlar hep stray-tejı hanımlar.. accık ders alalım toplanıp nılgınden
Aferın yavru kurtÖzel hobin oldu benle uğraşmak heeeolsun bu sabah 76.4 gördüm :)
Aha bende tanıyorum bir Ceren veledi, amaannnşakamı kız kızım emine ceren oğlum isa eren![]()
Sen evlenmedin mi dahaO kadar mesajı okuyacagimi dusunuyorsaniz yanılıyorsunuzşurda düğün yapacaz altı astarı çeneler düşmüş yine
![]()
Elif ismini daha cok severim, hatta ben de eşime Elif koyalım diyordum :)) klasik biraz ama sade hoş bi isim bence.Türkiye'de en çok kullanılan çocuk isimlerinde 1. Zeynep 2. Elifmiş :)
Aaaaa şimdi hatırladım yaaa haklısın konuşmuştuk biz bunuBu muhabbetı hatırlıyorum![]()
Biz ördekcımle baya yardırmıstık sonra da ay adı zeynep olan varmıdır dıye dertlenmıstık
![]()
![]()
Araya ürün yerlestirme mi koyuyorsun kız Veysos :)nilsub elindeki ile yaramazları letgo ile satabilirsin
Huyu benzemesinBu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum![]()
Aneeeyyyy aneeeyyy aneeeyyy ne etcen sen şimdikşakamı kız kızım emine ceren oğlum isa eren![]()