Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ölçülerimi almayı yine unuttum şimdi alayım da sabahtan işim var yine unuturum.

Göğüs 97
Göbek 99 (tam göbüş deliğimin üstünden)
Bel 91 (elimi belime koyduğum yerden)
Kalça 100 (kalça kemiğinin ordan)
Basen 103
Üst bacak 59
Alt bacak 38 (kaslı yerinden)
Kol 30 (pazudan)

Önceki ölçülerimi yazmıştım bir yerlere kendime not diye ama bulamadım inatettimolacak inatettimolacak Özgecim. Bir ara bakar mısın sana zahmet olmazsa farka canım?

Göğüs 97
Basen 103
Üst bacak 59
Kol 30 (pazudan)

Önceki ölçülerimi yazmıştım bir yerlere kendime not diye ama bulamadım inatettimolacak inatettimolacak Özgecim. Bir ara bakar mısın sana zahmet olmazsa farka canım?
Kılon ne canım su anda?

Aha bende tanıyorum bir Ceren veledi, amaannn lydznp lydznp sen diyince aklıma geldi. Aaaanlatamam böyle uyuz bir çocuk yok yani. Annemin yazlıktan komşusunun kızı. Böyle nasıl inat nasıl feci bir şey yani, Allah korusun benim kızım olsaydı ikimizin de kafasında saç falan kalmazdı. Önce kendiminkileri sonra onunkileri yolardım hani o derece :deli::deli: Aman senin kızın öyle olmasın nilgüş. Tü tü dağlara taşlara, huyu da kendi gibi güzel olsun. :nazar:
Âmin amin inşALLAH. Huyu suyu yüzü gibi güzel olsun inşALLAH. :dua:

Elif ismini daha cok severim, hatta ben de eşime Elif koyalım diyordum :)) klasik biraz ama sade hoş bi isim bence.

Aaaaa şimdi hatırladım yaaa haklısın konuşmuştuk biz bunu :KK70: neyse eminim lydznp lydznp 'in Zeynep'i oyle olmaz :))

Araya ürün yerlestirme mi koyuyorsun kız Veysos :)
Valla nasıl birinden bahsettiniz bilmiyorum ama geçen hafta sonu karış boyu ile 4 koca kıza kaydırağı dar etti. Benimde az desteğim ile kızları parktan kovdu. :KK48::KK48::KK48:

Göğüs 97
Basen 103
Üst bacak 59
Kol 30 (pazudan)

tamam buldum

nilsub nilsub moni moni lydznp lydznp morordek morordek hani ölçüler sekerler??
@Egeliegeli canım alt bacak olcusu de alıyoruz en kalın yerınden
zelf zelf göbek kol alt/üst bacak ölçülerini de alır mısın canım..
0zlem 0zlem bebegım ben senın olculerı bulamadım bılgısayarda.. kolayında bı yerdeyse bana yazar mısın?

fancy.webp

Back
X