Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne olcak senin ipkini sen en iyisi haşema al :KK70::KK70::KK70:

hoş geldin vasfiye :KK31: aaahh ahhhh aldıydım da seksü seksü giyecadım... şimdik balina gibi giyicem.... en azından göbüşümde yan kaslar var....

inatettimolacak inatettimolacak ölçülerim
Bacaklar benim eski kayda göre kalinlasmis sanki. Belki de aynı yerden olcemedim ama neyse bunu kabul edelim gene de :)
Gogus: 103 (goguslerimin önlenemez yükselişi) :olamaz:
Bel: 80
Gobek: 90
Kalca: 102
Basen: 107
Sag bacak: 63
Sol bacak: 61
Kol: 29
Alt bacak: 38

hala fit.... En Büyük KK

gülme komşunaaaa :sinirli:

Benim belirli bir listem yok ama şeker ve karbonhidrat sınırlı yapmaya çalışıyorum dün komşudan kek gelmiş çocuklara yedirdim ağzıma sürmedim spor sonrası halsizlesmistim kakaolu süt içtim Ama bacaklarimin ağrısı hala geçmedi :-)

benim de yok ben sadece boğazımı tutmaya çalışıyorum oooyyşşş.....

ben ölçüleri yazıp kaçarım.
göğüs 101
bel 93
kalça 112 (hızır acil servis) :KK70::KK70::KK70:
sağ bacak 67
sol bacak 68
Göbek delik üstü 98 diğer ölçüler aynı şekerim inatettimolacak inatettimolacak
buldum buldum inatettimolacak inatettimolacak buldum ölçülerimi :KK70::KK70::KK70:
evde fotosunu çekmiştim ölçü defterinden onu da silmişim. Hep unutuyordum. inat ettim ve buldum işte :KK71::KK71::KK71:

Merhaba kızlar..:KK3: Bu sabah yapmamam gerektigini bile bile ve istemeyerek uyanir uyanmaz dolaptaki pekmezden yedim.:oops:
Kızım halasindayken bende kendimi yuruyuse verdim.. Ucretsiz olan yeni diyetisyen gelmismi diye orayada ugradim. Gorevli kadin once kan tahlili yapalim dedi ama tokum dedim eski tahlillerim var 4-5 olmustu olmaz dedi.Artik yarin sabah erkenden giderim. En son gittigimde 1 yil ya oldu ya olmadi 81.5 cikmistim orada.
Buda yuruyusum..
Screenshot_2017-07-25-11-48-32.webp

Merhaba kızlar..:KK3: Bu sabah yapmamam gerektigini bile bile ve istemeyerek uyanir uyanmaz dolaptaki pekmezden yedim.:oops:
Kızım halasindayken bende kendimi yuruyuse verdim.. Ucretsiz olan yeni diyetisyen gelmismi diye orayada ugradim. Gorevli kadin once kan tahlili yapalim dedi ama tokum dedim eski tahlillerim var 4-5 olmustu olmaz dedi.Artik yarin sabah erkenden giderim. En son gittigimde 1 yil ya oldu ya olmadi 81.5 cikmistim orada.
Buda yuruyusum..
Eki Görüntüle 2025665
Hadi bakalım canım yürüyüşün çok güzel tahlillerini yaptır bakalim ne cikacak

selam şekerler:KK54:
oy oy çenesi düşük hatunlar:KK69:

nilsub nilsub moni moni lydznp lydznp morordek morordek hani ölçüler sekerler??
@Egeliegeli canım alt bacak olcusu de alıyoruz en kalın yerınden
@zelf göbek kol alt/üst bacak ölçülerini de alır mısın canım..
0zlem 0zlem bebegım ben senın olculerı bulamadım bılgısayarda.. kolayında bı yerdeyse bana yazar mısın?
şekerim ben bi ara almıştım bulup ekliyeyimHoppa
Eki Görüntüle 2025418

Bu da benımkı.. En usttekı hepımıze yaptıgım lıste.. bı de benımm teeeee gecen seneden alıp sakladıgım olculerım vardı onla da alttakı tabloyu yaptım :KK66:
Maşallah bağğğaa :KK45::nazar:
maşallah sağa:cool:
Boşver ye gitsin :p benim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)
oy oyy ördekin ayarları bozulmuş ye diyo:KK70::KK70:

evet bolu tatilinin bana artılarına gelelim:KK70:
akşam eve gelince 90 kiloyu gördüm:confused:bu sabah 89,4:KK75:
bunun baya bi gramajı ödem:KK37:
bu sabah itibari ile sıkı sıkı listeme sarıldım inşallah cuma ya kadar ödem atarım da artı gelmem:KK31:sibelede cuma günü gidiyoruz artık kilomu onun tartıya göre bildiricem:KK39:bu haftaki hedefime ulaşamam sanırım:cry: ben şu aldıklarımı vereyim de bu hafta, o da yeter banaHoppa

Back
X