Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gider gider
Hocası varsa program falan yaptır ona, ona uyarsan tığ gibi olursun :)

Kız sen de her sabah tartılıp "ay dün bunu yedim ondan oldu" demekten vaz mı gecsen acaba :D 1 günde etki etseydi yediklerimiz, hepimiz 1 güne obez ya da 1 güne incecik olurduk :D

Tabi ki simit :kk77:
(ne bicim kaptan yardımcısıysam ben de, atın beni gruptan) :olamaz:

Ben yoğurt mayalama işine hamile kalınca başladım, biraz mecburiyetten oldu yani kendini kötü hissetme :D
Yok ya ben akşam yemeklerini kaldıracağım akşam yemedim mi güzel kilo veriyorum yada sadece 1kase yoğurt ile denemeye başlayayım

ya ben 45 dk'da 6000-7000 adım atmış oluyorum, tempolu ve aralıksız üstelikte. sende 13 bin küsür yazıyo. iphonun adım sayarı mı yanlış acaba? 20.000 adım için 3 saat falan aralıksız yürümem lazım mesela benim. hatta belki de 3 buçuk 4 saat :KK57:

kızlar alternatifleri sunmuşlar, bi de benden gelsin, marketten sandviç ekmeği al, tam bugdaylı eline geçeni koy içine, al sana sandviç, çayla süper gider :) 2 yumurta haşla azıcık peynir domatesle ye, lorlu ya da beyaz peynir domatesli tost yap, kahvaltı en ideal yiyecek bulma alternatifi en yüksek öğün. en sevdiğim :)

jillian yapsan daha iyiydi. salonda leslie+jillian dan farklı ne yapçan ki? oraya gitmeye hazırlan ayakkabı bilmem ne üstüne bi de para vericeme parkta bol oksijenle yürürüm daha iyi :KK48: salona karşıyım artık :rapci:

:KK19::KK19:

ay ne güzel alternatifleeeer, 5 diyorum ben. tabi çeyrekte durabilirsem.:olamaz:
Ben 1/4 le duramam 1/1 olur ondan seçmedim :KK48::KK48::KK48:

Sadece 150 kalori hakkınız olsa hangisini seçerdiniz?

31_20e3.png
1️⃣
1f952.png
5 - 6 adet salatalık ile 100 gram yoğurt .
32_20e3.png
2️⃣
1f349.png
200 gram karpuz ile 30 gram beyaz peynir .
33_20e3.png
3️⃣
1f348.png
2 minik incir ile 100 ml süt .
34_20e3.png
4️⃣
1f36b.png
20 gram bitter çikolata ile 5 badem .
35_20e3.png
5️⃣
1f95b.png
1/4 simit ile 200 ml ayran
5_6 salatalık 100 gr yoğurt. Ödeme deva olur belki :)

Kızlar yeşil mercimek yemeği yedim akşam ama sabah sabit geldim bakliyet yememek mi gerek acaba:KK43:
Bana da dokaniyo valla.. yememeye calisiyorum.
Sadece 150 kalori hakkınız olsa hangisini seçerdiniz?

31_20e3.png
1️⃣
1f952.png
5 - 6 adet salatalık ile 100 gram yoğurt .
32_20e3.png
2️⃣
1f349.png
200 gram karpuz ile 30 gram beyaz peynir .
33_20e3.png
3️⃣
1f348.png
2 minik incir ile 100 ml süt .
34_20e3.png
4️⃣
1f36b.png
20 gram bitter çikolata ile 5 badem .
35_20e3.png
5️⃣
1f95b.png
1/4 simit ile 200 ml ayran
Komsunun babasinin dedigi gibi bunlari yemekten once mi yiyoruz sonra mi :D
Günüme göre degisebilir.. yazsa 1,krizlerdeysem 5 :kk77:
Yok ya ben akşam yemeklerini kaldıracağım akşam yemedim mi güzel kilo veriyorum yada sadece 1kase yoğurt ile denemeye başlayayım
Ben de bu aksam oyle yapmayi düşünüyorum Hoppa
lalemisal lalemisal canim hazirla yanina al biseyler iste atistirisin.ben de gune erken basliyorum ama taşıyorum kahvaltimi pesime. Simdi yaz at cantaya domates salatalik biber maydanoz ooohh miss.. nerde calisiyosun bilmiyorum ama bizim ortak alanda buzdolabi var herseyim orda. Sabah da bi omlet yapiyorum kendime cikmadan 5dk da oohh..
Sut meyve bi alternatif olabilir,yogurt meyve olabilir.
Aksamdan ne goturecksen ayir bi kenara sabah alip cikarsin direkt

inatettimolacak inatettimolacak ölçülerim aşağıdaki gibi;
Göğüs 100
Bel 90
Göbek ; 107,5
Basen ; 106
Bacak ; 62 (üst)/37(alt)
Kol ;33
Kilo 76,2
3 hafta olacak tartilmiyordum.Bu sabah kuzenimde tartildim seninle ayni kiloyuz. 4-5 gundur kabizim karnim patlayacak sanki çok şiş.. :KK12: Belki tartı farkıda vardir bilmiyorum ama 3 kilo artidayim.:KK12:

Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak. :KK36:
Cok mu salladım acaba?:KK37:

Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak. :KK36:
Cok mu salladım acaba?:KK37:

sen hedefini yüksek tut verdiğin kardır :)

Hamilelik sonrası benim de bacaklarım sürtmeye başladı ya, sıcaklarda hiç çekilmiyormus cidden. Ne yapsak da erise acaba? :işsiz:

Persembe sabah tartıl istersen canım, onu bildirime ekleriz en kötü. Sonra annendeki de yakın bir sayı veriyorsa cuma orda da tartılabilirsin

Bu gece foruma giresim tuttu niyeyse :) sabah 6'da gene ayakta olurum, o arada kimse gelmemiş olur zaten daha :-)
En gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana :KK200:
Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki :KK15:

Back
X