Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana :KK200:
Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki :KK15:

bu hatun gibi olunuyomuymuşş abbooooo

Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik :KK66:
Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım :işsiz:

Günaydın
Ben içinde sadece peynirle seviyorum içine yağ koymuyorum pişirirken damlatiyorum ikinci krebede hiç yağ damlatmiyorum ben yağsız olanı yerim belki de yemem iş görüşmesine gidecem ya yürüyüşteyim dönüşte hazırlanır cikarim
Nasıl geçti görüşmen canım?

Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak. :KK36:
Cok mu salladım acaba?:KK37:
Yok canım ne sallaması. olacak olacak :KK68:

Hadi vur bakalım, senelik di mi:KK70::KK70::KK70:

yok bir aylık.... eylül ayı bayramdı tatildi vakit olmuycan boşuna para vermiyeyim dedim.... eylülden sonra belkim bfite yazılırım o biraz daha pahalıcana.... instagramdan takip ediyorum manyak çalışıyorlar..... yarım saat ama öldürüyolar insancıkları.....

Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki :KK15:

Kolaymış canım :KK70::KK70::KK70:

Kolaymış canım :KK70::KK70::KK70:
Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım :işsiz:
Artık markette satmıyorlarmış. Yada bitmiş ;)

ya ben 45 dk'da 6000-7000 adım atmış oluyorum, tempolu ve aralıksız üstelikte. sende 13 bin küsür yazıyo. iphonun adım sayarı mı yanlış acaba? 20.000 adım için 3 saat falan aralıksız yürümem lazım mesela benim. hatta belki de 3 buçuk 4 saat :KK57:

kızlar alternatifleri sunmuşlar, bi de benden gelsin, marketten sandviç ekmeği al, tam bugdaylı eline geçeni koy içine, al sana sandviç, çayla süper gider :) 2 yumurta haşla azıcık peynir domatesle ye, lorlu ya da beyaz peynir domatesli tost yap, kahvaltı en ideal yiyecek bulma alternatifi en yüksek öğün. en sevdiğim :)

jillian yapsan daha iyiydi. salonda leslie+jillian dan farklı ne yapçan ki? oraya gitmeye hazırlan ayakkabı bilmem ne üstüne bi de para vericeme parkta bol oksijenle yürürüm daha iyi :KK48: salona karşıyım artık :rapci:

:KK19::KK19:

ay ne güzel alternatifleeeer, 5 diyorum ben. tabi çeyrekte durabilirsem.:olamaz:
Tatlım o bütün gün attığım adım, hareket vs. Sporlarım buna dahil. Ya ben günde 1,5 saat belki oturuyorum belki oturmuyorum inanki. Mesela dün yaklaşık 1,5 saat havuzdaydık çocuklarla. Giydir çıkar çanta hazırla sonra oyna sonra banyo yaptır sonra kurut sonra yedir Ve bu sonralar böyle devam edip gidiyor :halay:
Sürekli bir yemek yap, mutfak topla, ortalık topla vs. O yüzden yani. bileğimdeki harekete göre hesaplıyor. Ben günü yetiştiremiyorum kendime valla. Az geliyor zaman yaaa:((( öğlen ayrı akşam ayrı yemek çocuklara, e bizim menülerde ayrıldı tabi şimdi onlardan. Ben mutfaktan çıkamıyorum kızlar. Bazen diyorum ki bende mi sorun acabaaaa?

Amanınnnn her tarafımdan ter fışkıriiiii :confused::confused::confused: ben duşaaaaaaa

IMG_0427.webp

Ekledim favorilere artık müsait bi vaktim olursa yaparım :KK53:
Çünkü zararlı şeyler çok lezzetli

Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak. :KK36:
Cok mu salladım acaba?:KK37:
Senin metabolizmayı üniversitede ders olarak okutcaklar :-)

Back
X