Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar :)

Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)

Bak daha da sevdim şimdi seni :KK48:

Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrep :KK48: hayvanlar alemi gibiyiz :KK48:

Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı :KK43:

Bir akrep daha :cool:

pek zalım eğitmen canım :)

Günaydın kızlar :)

Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)

Bak daha da sevdim şimdi seni :KK48:

Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrep :KK48: hayvanlar alemi gibiyiz :KK48:

Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı :KK43:

Bir akrep daha :cool:
Burcumu seviyorum kızımda akrep..:cool:

Ay bize ne demeli zeynep balık ben akrep baha yengeç 3lu su grubu kombo yaptık. Eşim de işte boğa tam hayvanat bahçesi biz olduk.
Kalp kalbe karşı:KK66:
Ona, birşey oldu gidemedim ama neydi hatirlamiyorum. Bende çok üzülmüştüm:)
Oo cidden siz grubu tamamlamıssınız, eşin dışta kalmış sanki :p
pek zalım eğitmen canım :)
Sana öylesi lazım :))
Burcumu seviyorum kızımda akrep..:cool:
Ben de seviyorum ama akrep olmayanlar bizi pek sevmiyor niyeyse :KK48:

Günaydın mı desem tünaydın mı desem, bugün sabah 5 te kalktım,kurt gibi açım.üşenmedim kahvaltı ettim. 2 peksimet 2 Light karper 7 zeytin şeklinde. Sonra uyumuşum tekrar. Yarım saat önce kalktım. Ne yapsam bilemedim. 2 yumurta 2 dilim ekmek yeşillik ile erken öğlen yemeği yiyeyim dedim. Tekrar uyuyup akşam kalmazsam bence diyet yolunda :)

Günaydın mı desem tünaydın mı desem, bugün sabah 5 te kalktım,kurt gibi açım.üşenmedim kahvaltı ettim. 2 peksimet 2 Light karper 7 zeytin şeklinde. Sonra uyumuşum tekrar. Yarım saat önce kalktım. Ne yapsam bilemedim. 2 yumurta 2 dilim ekmek yeşillik ile erken öğlen yemeği yiyeyim dedim. Tekrar uyuyup akşam kalmazsam bence diyet yolunda :)

valla benimde gözlerimden uyku akıyor resmen.... bıraksalar bende uyurdum aahh aahhhh............

20375614_1882614965324591_5425813508296645391_n.webp

bende 3-4 yıl sonra gelirim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum :temizlik:

geçmiş olsun gııı bi bebeye bakamıyon heee ..... :skandal: domestosla gezcene çocuğa pataes haşla hanım hanım :)

Oo cidden siz grubu tamamlamıssınız, eşin dışta kalmış sanki :p

Sana öylesi lazım :))

Ben de seviyorum ama akrep olmayanlar bizi pek sevmiyor niyeyse :KK48:
Eşimi hep birlikte dışlıyoruz :KK71:
btlbetul btlbetul için aynı şeyi düşünmüşüz. Aklın yolu :KK48:
Bizi daha tanımıyorlar ve hurafelerden dolayı korkuyorlar :KK48::KK48:

Back
X