Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee :KK53:

ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........

ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim :halay:

ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım... :spor::spor::spor:
InşALLAH. Seni iyice yorsunlar ki seni yoldan çıkarmaya çalışan zalimlara uyma;)

Tam sana yazarken bende aynı şarkıyı düşünüyordum ama sözlerimi geri alamam onunda çok severim bir de üç hurel vardı bir sevmek bin defa ölmek demekmiş ne şarkıydı ama :-)
Onları da dinlerdim. Ağır abiler. Moğollar vs ama ben biraz daha kesmeşeker mavi sakal tibet ağırtan severdim. Birde bon jovi onsuz olmaz. Scorpions bayılırım adamlar çok güzel balladlar yapıyorlar. Şimdi ortaya karışık radyoda ne varsa :-):-):-) hatta bu aralar demetin nazar çıkınca sesini actiriyorum isteyen üstüne alınsın diye :KK48:

uyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee :KK53:

ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........

ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim :halay:

ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım... :spor::spor::spor:
İnşallahhhh :dua:

Kahvaltı
Yulaf kepeğinden krep
Jambon
Beyaz peynir yağsız
Çay şekersiz

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Ananas çayı

Öğle
Düdüklüde pişmiş kontrafile 1 dilim

Ara
Kiraz sapı çayı

Akşam
4 köfte
Az çoban salata
Mevsim salata
Ayran

Ara
Buzlu americano
2 çatal havuçlu kek (dayanamadım, göz hakkı sayar mısınız :KK22:)

Su: 2,5 lt
Spor: 35 dk eliptik

Back
X