Bendeki liste zaten 75 kilo olanlara verdiği o kilolaya kadar kullanılacak bir listeydi. Uzağız diye erken vermişti. 75 te sporu arttıracaktık liste aynı kalacaktı. Bu hafta kıramazsam soracağım. Dün dondurmadan sonra 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yemek yedim, sonra 1,5dilim mozaik pasta yedim, sonda kabak çekirdeği yiyip kola içtim. Yani yatana kadar aralıklarla aklına gelecek ne kadar yapmamam gereken şey varsa yaptım. Kendimi hiç tutmadım yani.. a şu da var hadi onu da ye modundaydım. Bu baktığında ne diyete ne de sağlığa faydalı bir şey değil. Ama psikolojik açlığa iyi geldiğine eminim. Dün eşim ben yedikçe "bu sadece bir kaçamak yarın kaldığın yerden devam ediyorsun değil mi " diye müfettiş gibi peşimde dolaşıyordu :) fazladan 1500 kalori almışımdır herhalde :)))))
Şimdi yeni bir gün henüz kahvaltı etmedim. Herşeyi akşam gömdüğüm için aç değilim doğal olarak :) bir kahve içip en az 1 saat spor yapıp sonrasında da kefir,süt içmeyi ya da yumurtalı bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.Bugün doğaçlama takılıyorum.diyet yok liste yok bol spor sağlıklı gıdalar var. Miktar az çok önemli değil. Kendimi tanıyorsam bu bende işe yarayacak :) yaramazsa, çok da kendimi hırpalamadan diyetisyenin kapısını çalacağım :)