• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Magnum yeme vicdan çorbası düşer payına, orman meyveliye bir iki kaşık at ya da haftaya cumaya kadar tatlı deme :)
evde vicdan çorbam da var. Bu arada ben o çorbayı çok beğendim. İçine 1 limonu sıkıyorum ooohhh mis mis :KK48::KK48::KK48:

evde vicdan çorbam da var. Bu arada ben o çorbayı çok beğendim. İçine 1 limonu sıkıyorum ooohhh mis mis :KK48::KK48::KK48:
Kiz sizin bu vicdan corbasi dediginiz bildigimiz yuz yillik kabak corbasiymis ya.. gecen h.sonu yapmistim ben de. Diyetten once kremali yapiyodum,sonra kremayi cikartip hem derotu hem nane koydum oyle de guzel oldu. Hatta bazen suyunu az tutuyorum blender yapmadan soguk soguk yemek niyetine yiyorum ben oyle de guzel oluyo aklinizda olsun

Ordekcimin menu kontrolune ben de detoks suyi ekliyorum.. herkes kendine en az 1lt olacak şekilde su hazirlicak her aksam.
Tarcinli yapin,salatalik nane zencefil limon,karbonat neli tarifiniz varsa.. gunluk 3lt su tamamlanacak hanimlar ona gore

ay kızın bişi dediği yok, lydznp lydznp zati ortin hala, hiç ex ortim falan demedi kızcağız :))) Özlemle biz hem rakip hem orti olduk kuzucum yaaa :KK45:
yok yok o benim ne kadar sadık orti olduğumu biliyor onun için beni yerle bir ediyor. İnsan sevdiğini yerden yere vurumuş yaa... :KK42::KK42::KK42:
Birde o bensiz yapamaz. İçinde boşluk hisseder:KK42::KK42::KK42:

Kiz sizin bu vicdan corbasi dediginiz bildigimiz yuz yillik kabak corbasiymis ya.. gecen h.sonu yapmistim ben de. Diyetten once kremali yapiyodum,sonra kremayi cikartip hem derotu hem nane koydum oyle de guzel oldu. Hatta bazen suyunu az tutuyorum blender yapmadan soguk soguk yemek niyetine yiyorum ben oyle de guzel oluyo aklinizda olsun
Bende soğuk seviyorum. ;)

Kızlar +1 kiloyum ve ilk ölçü aldığım kilodan fazlayım. ama az önce aklıma geldi ölçü almak, bacaklarım 4 cm incelmiş.her yerde bir iki cm küçük incelmeler var ama en anlamlısı bacağımda.. Bu gazla bugün bir 10 km yürüyüş daha yapardım ama bir süre 45 dakikada bırakacağım sporu.Fakat keyfim yerine geldi :)

Back
X