• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine ....Aminnn

Ben Sibelden eve dönebildim ama Ayşe kim bilir nerelerdedir :KK70:
Evde bu sabah aç karnına 96.9 çıktım ama Sibelde boş bulunup tartı öncesi az da olsa su içince 97.2 çıktım :KK70:
400 kg kilodan, 1.6 kg yağdan kilo vermişim ve 1.4 kg da ödem varmış :KK70:
Kilodan az gitmiş olsada ben sonuçtan gayet memnunum :KK66: inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar vermiş olurum :KK66: azimle ve kaçamaksız devam :KK66:

Belki 95lerde biraz takılma olabilir dedi Sibel ama onada takılmıyorum çünkü farklı beslenerek o dirençi de kırarız eğer öyle bir durum olursa dedi :KK66:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK66: Kaşımadığı sürece hiç leke kalmaz :KK66: benim iki kızda su çiçeği oldu ( büyükte aşı vardı ufağında gerek yok nasılsa geçiricek demişti aile hekimimiz ve hakikaten ikiside biri aşı olmasına rağmen aynı şekilde geçirdiler :KK66: )
Eminim doktor zaten kaşınmasını önleyen losyondan yazacaktır o baya rahatlatır kuzunu :KK66:
Umarım hafif atlatır :KK66:

aleyküm selam,

Amiinn.....

maşallah devam devam takılsa da bbir süre sonra dayanamıyor.....

Haftaya servey bunun tam tersi bi ortalama verip birinciler sırrını paylaşıyor a yazmalı artık :) servey servey
Zaten veysi haftaya güzel kg vermezse izne ayıracak
Kızlar +1 kiloyum ve ilk ölçü aldığım kilodan fazlayım. ama az önce aklıma geldi ölçü almak, bacaklarım 4 cm incelmiş.her yerde bir iki cm küçük incelmeler var ama en anlamlısı bacağımda.. Bu gazla bugün bir 10 km yürüyüş daha yapardım ama bir süre 45 dakikada bırakacağım sporu.Fakat keyfim yerine geldi :)[/QUOTE
Bak diyetisyenin dediği doğru ı zaman sen yağdan vermissin

image.webp Bu haftaki listem:KK72:

Sesimi cikarmiyom diye unuttum sanmayin bu nilgun beni de satmisti.. :KK12: nilsub nilsub her yeni geleni kandirir kendine orti yaparmis boyle.. :63: ben de morordek morordek mördakımin yalancisiyim o oyle anlatmisti bana :sus::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70: neyse benle hiç orti olmadı hep rakip gördü, bu dost olduğumuz anlamına mı geliyor? :KK70::KK70::KK70: da vinci nin şifresinden betermiş nilgüşün verdiği mesajlar :KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2029788
morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak 0zlem 0zlem servey servey nilsub nilsub lydznp lydznp dennisgo dennisgo Cikilatacanavari Cikilatacanavari btlbetul btlbetul @Egeliegeli lalemisal lalemisal buyurun kızlar.

Veee şampiyonn tabiisi deee Özleemmm :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Her zamanki gibi :KK9::KK9::KK9: Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara :KK70::KK70::KK70:
Ben 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydın :D enee ben onu kaydettigini bilmiyodum ki öylesine dediydim :D yarışmıyorum ben sizle nerenize yetisicem :))
mrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub nilsub
Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)

Ben 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydın :KK70: enee ben onu kaydettigini bilmiyodum ki öylesine dediydim :KK70: yarışmıyorum ben sizle nerenize yetisicem :))

Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)
sorma canım ya depresyon depresyon anca çıktım :D ama gitmeye niyetim yok kararlıyım bu kez . senin bebiş nasıl ,nasıl gidiyor annelik :)

Eki Görüntüle 2029788
morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak 0zlem 0zlem servey servey nilsub nilsub lydznp lydznp dennisgo dennisgo Cikilatacanavari Cikilatacanavari btlbetul btlbetul @Egeliegeli lalemisal lalemisal buyurun kızlar.

Veee şampiyonn tabiisi deee Özleemmm :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Her zamanki gibi :KK9::KK9::KK9: Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara :KK70::KK70::KK70:
Benimkine 1 ağustos yazsaydin başlangıç ona 3 günde bu kadar oldu özlem maşallah kızım yaaa
mrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub nilsub
Gel tatlım gel bekleriz her zaman ister listede ister disarda

sorma canım ya depresyon depresyon anca çıktım :KK70: ama gitmeye niyetim yok kararlıyım bu kez . senin bebiş nasıl ,nasıl gidiyor annelik :)
Gel takıl bizle nasıl gittiğini görürsün zaten diyetten çok bebek konusur oldum :olamaz: asıl depresyonda olan benim de çaktırmıyorum :KK53: lohusa depresyonum bitemedi.
Gitme vallahi bırakmam artık bak senin kankiler de burda zaten :)

Benimkine 1 ağustos yazsaydin başlangıç ona 3 günde bu kadar oldu özlem maşallah kızım yaaa

Gel tatlım gel bekleriz her zaman ister listede ister disarda
sen nasılsın canım ,maşallah takımı hiç bırakmıyorsun ne güzel ,eskileri burda görünce mutlu oluyorum :)

Back
X