Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa Baha erken mi doğdu 6 aylık? Ben bilmiyordum bak bunu.
Hamilelikte cok güzel idare etmişsin aslında kiloları :)

Evet bi yerden normale dönmek lazım :p

Seni de mi detoksculara alsaydık :)
Baha erken doğmadı canım 41. Haftada zorla çıkardılar :KK70:
Baha doğduktan sonra 6aylik olduğunda 36-38 bedendim :KK48:
2 gün yapacağım birşey olsun diye karistirmayayim düzeni dedim; )

Ayy kıyamam kaptanım sana ya.
Bu sene her şeyin zor oldu senin.
2018 yılı senin senen olur da bir rahatlarsın umarım.

Canım ayran detoksunu beğeniyorum ben ama istersen 2 detoksu üst üste yapma. Etkisi azalır.
Ben hiç detoks yapmadım. Ilk kez yapacağım

Tatlım ben ilk hamileliğinde 70 ile başladım.
Çalışmadığım bir dönemde evde oturmak çok kilo aldırmıştı. Benimle dalga geçtiler doğuma 100kilo yuvarlanarak gidersin diye. Ben 75kilo ile doğuma gittim.
Ne yedim peki?
Kilo alma korkusu ile sadece bebeğe yarayacak şeyler yedim. Peynir midemi bulandirdigi için bol bol süt ve yoğurt tükettim ki doğumdan sonra diş kaybı yaşamayayım diye. Ekmek günde 2 dilim yerdim kepek yada tam buğday. Makarna pilav yerine bulgur pilavı ama az yerdim. Folik asittasitten zengin olduğunu bilsem daha çok yerdim. Bol bol sebze meyva. Daha az protein. Aynı beslenme üçgenine uygun. Ilk 3ayda 10kg verdim. Sonra da her ay 1 kilo aldım. Son ay odemim oldu. Oğlum 6aylik olduğunda ben 36 bedendim. Emzirme döneminde de yediklerime dikkat ettim. Canım hiç mi birşey çekmedi. Çekti tabiki. Bana yada bebeğe faydası var mı diye sorguladım. Bebeğe faydası yoksa yemedim.
Kızımda da 10kilo aldım aynı mantıkla:KK66:

Çok iyi ya :KK9:

Baha erken doğmadı canım 41. Haftada zorla çıkardılar :KK70:
Baha doğduktan sonra 6aylik olduğunda 36-38 bedendim :KK48:
2 gün yapacağım birşey olsun diye karistirmayayim düzeni dedim; )
Ay ben artık okuduğumu da anlamaz olmuşum :olamaz:
Sen yazmışsın "Oğlum 6aylik olduğunda " ben anlamışım "Oğlum 6aylik doğduğunda"

Sanki sana yakışır bu iş dennisgo dennisgo :KK66:
Canım @wendigo ile su ve menüye beraber bakabiliriz diye düşündük
En Büyük TÜRKİYE Grup güncellemesi En Büyük TÜRKİYE

Bu hafta detoksçular çoğunlukta olduğu için takımı 2'ye bölmek durumunda kaldım :) Son hali şu şekilde:

1. Grup: dennisgo dennisgo fancynancy fancynancy @wendigo 0zlem 0zlem nilsub nilsub hedef38beden hedef38beden

2. Grup:
moni moni lydznp lydznp morordek morordek @servey kaanin annesi kaanin annesi @Dirilisci hatun T turkcedersidefterimcom
eline sağlık canım. Çok güzel bir hafta olucak bence çok eğleneceğiz :) tabimi b
Yarıştayız da ilk grup detoks yapıyor, ödemler falan patır patır gidecektir zaten :KK70: Nasıl olacak ben onu bilemedim :KK48:
önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)
Kizlar elinixe saglik gruplar belli olmus bakalim bu haftanin galini hangi grup olcak detoks cular gibi gorunse dr diger grup oldukca siki
kesinlikle kaptanım detoksçular için iş çantsd
Ben yarın detoks yapayım diyorum. Ama ayran detoks mu yapsam 2 günlük? P.tesi çok korkuyorum tartıdan. Çok sıkıldım 80lerden :KK43:
sakın öyle birşey yapma. Dikkat et sağlıklı beslen ve pazartesi git diyetisyene. Sen korkuyor olabilirsin ama onun için çok normal bir durum. Senden daha zayıf ve daha kilolu insanları görüyor zaten sürekli :)
Detokscular, salı başlıyoruz değil mi?
aynen canım salı başlıyoruz ama Salı’ya kadar danaya girmeyin diyet diyet diyet. Rakip çok dişli :)
Ben hiç detoks yapmadım. Ilk kez yapacağım
Ayşe cim bence olduğun gibi git.. diyetisyen seni yönelendirecek zaten. Sana çok daha iyi detokslar verecek bence. Sadece bence sabah akşam tartıl not al, sabah ödemin var ve gün içinde geçiyor ya onu paylaşacağın için en azından rakamla konuşursun

Canım @wendigo ile su ve menüye beraber bakabiliriz diye düşündük

eline sağlık canım. Çok güzel bir hafta olucak bence çok eğleneceğiz :) tabimi b

önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)

kesinlikle kaptanım detoksçular için iş çantsd

sakın öyle birşey yapma. Dikkat et sağlıklı beslen ve pazartesi git diyetisyene. Sen korkuyor olabilirsin ama onun için çok normal bir durum. Senden daha zayıf ve daha kilolu insanları görüyor zaten sürekli :)

aynen canım salı başlıyoruz ama Salı’ya kadar danaya girmeyin diyet diyet diyet. Rakip çok dişli :)

Ayşe cim bence olduğun gibi git.. diyetisyen seni yönelendirecek zaten. Sana çok daha iyi detokslar verecek bence. Sadece bence sabah akşam tartıl not al, sabah ödemin var ve gün içinde geçiyor ya onu paylaşacağın için en azından rakamla konuşursun
Teşekkür ederim Denizciğim. Ben de bu gün de acayip şişik var. Hatta hamile gibiyim:(

Back
X