Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

22050047_1768289966804371_8481499361194560484_n.webp

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayatta unutmaz ve bir de eğleniyorsa fırsatı asla kaçırmaz :)
morordek morordek , fancynancy fancynancy ben neler çekiyorum bilmiyorsunuz :)

Bir ara da lakabım bagetli anaydı :)
Benim eşim de unutmuyor böyle şeyleri maalesef, çok dalga geçer benimle :)

Bagetli ananın hikayesi nedir çok merak ettim :)

bagetli aynamı o niye:KK51:
Bir tane fotoğrafım var, türkiyede bilgisayarda gidince bulur yollarım :) elimde iki baget bir sürü abur cubur var ama en göze batan baget.. Belçikadan türkiyeye dönüyordum nikahtan sonra.eksiklerimizi almaya gittik o sabah eve gelince de elimde onlar fotoğrafımı çekti sonra da bagetli ana demeye başladı. :))

Benim eşim de unutmuyor böyle şeyleri maalesef, çok dalga geçer benimle :)

Bagetli ananın hikayesi nedir çok merak ettim :)
Ben çok ekmek yemem aslında ama buranın bagetlerine her zaman Hayranım. Ben gelince hep baget alınırdı. Nilgün e bahsettiğim fotoğrafta elimde bir sürü şey var ama ilk baktığında kocaman iki baget dikkat çekiyor oradan kalma :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Anam ne konuşmuşsunuz sabah beri :KK48: yarısına ancak bakabildim :KK48:
Başkanlıklar verilmiş gruplar kurulmuş maşallah valla bu hafta daha bir iddalı geliyorsunuz :KK68:
Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız ve motivasyon daha da artar ;)

Bende bugün öğlen alışverişe gittim :KK66: veee kendime yeni bir kot aldım evdekiler çok bol geliyor diye
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: Hemide 44 beden oldu :KK71::KK71::KK71::KK71:
İnanılmaz mutlu oldum ;)
Kışlık birde çeket baktım kendime ama 44 beden olmasına rağmen almadım rengi içime sinmediği için ;)
Seneler sonra ilk kez bir şey bakarken ay bunun bir ufağı yokmu diye aradım :D

Ben bu gazla bu hafta çok daha sıkı tutarım Allahın izniyle ;) gerçi yarın da kızımın okuldaki en yakın arkadaşının Annesi bizi çaya davet etmiş ama kararlıyım kaçırmamaya ( hiç yemem diyemiyorum çünkü ilk kez gideceğiz ve hatun hazırlık yapmış şimdi ilk kez gidince de yemesem acaba benim elimden mi yemek istemedi diyebilir ;) )

Başkanlıklar verilmiş gruplar kurulmuş maşallah valla bu hafta daha bir iddalı geliyorsunuz :KK68:
Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız ve motivasyon daha da artar :KK66:

Bende bugün öğlen alışverişe gittim :KK66: veee kendime yeni bir kot aldım evdekiler çok bol geliyor diye
İnanılmaz mutlu oldum :KK66:
Kışlık birde çeket baktım kendime ama 44 beden olmasına rağmen almadım rengi içime sinmediği için :KK66:
Seneler sonra ilk kez bir şey bakarken ay bunun bir ufağı yokmu diye aradım :KK70:

Ben bu gazla bu hafta çok daha sıkı tutarım Allahın izniyle :KK66: gerçi yarın da kızımın okuldaki en yakın arkadaşının Annesi bizi çaya davet etmiş ama kararlıyım kaçırmamaya ( hiç yemem diyemiyorum çünkü ilk kez gideceğiz ve hatun hazırlık yapmış şimdi ilk kez gidince de yemesem acaba benim elimden mi yemek istemedi diyebilir :KK66: )
Öncelikle yeni beden için tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda 44 bol gelir canım. Bizim takım bu hafta çok hareketli ve keyifli bir mücadeleye girdi cuma tartısında fırtına gibi eseceğiz bence :) yarın için diyette olduğunu söylesen seni anlayacaktır bence gideceğiniz kişi. Eski fotoğraflarından da göstersen daha da etkili olur :) ama yine de birşey yemeden gelemezsin muhtemelen, kaçamakları bol su ve diğer öğünlerle desteklenen gerekecek sanki.

Yok yahu 3 güncük detoksta tutarlar ağızlarını artık, tutsunlar bi zahmet :)

Ooo bu dünür işine iyice alıştınız siz :KK48:

Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum :KK70:

Koptum buna.
Çocuk artık içmek istemezmiş. Sen, hadi annem biraz daha bak son 100 gram diye dürtermişsin. :skandal::skandal:

Haha o da süpermiş :)

Çayı seviyorsan çok açık içebilirsin :) türk kahvesini de günde 1 fincan içebilirsin demişti bana doktorum. Günlük kafein miktarının 200 mg'dan az olması gerekiyor Hoppa

Yavaş surduysen muhtemelen sıkıntı olmaz. Dediğim gibi önemli olan kendini yormaman :KK39:

Kafein süt mü yoksa diyet için miydi ördekcim?
Dİyet içinse hiç hoşlanmadım!!o_O

:KK71::KK71:
Bir tane fotoğrafım var, türkiyede bilgisayarda gidince bulur yollarım :) elimde iki baget bir sürü abur cubur var ama en göze batan baget.. Belçikadan türkiyeye dönüyordum nikahtan sonra.eksiklerimizi almaya gittik o sabah eve gelince de elimde onlar fotoğrafımı çekti sonra da bagetli ana demeye başladı. :))

:KK48::KK48:

Zaman öyle çabuk geçiyor ki canım.. bir bakmışsın ki sen de 6 lardasın. Bu ne uçuk bir hayal,ne de imkansız bir şey çok iyi gidiyorsun.sadece yolun biraz daha uzunmuş. Fakat ben şöyle bir şeye inanıyorum; yol uzadığında başarı hikayeleri de çoğaldığı için motivasyon daha iyi oluyor. Yani bana göre 30 kilo vermek 5 kilo vermekten daha kolay. 5 kilo verecek kişi motive olana kadar 30 kilo verecek kişi 10 kilo veriyor zaten :)

Haklı olabilirsin canım ;) verilecek kilo daha az olunca biraz daha gevşek davranabilir insan ama benim gibi yolu uzun olan bu süreci daha fazla uzatmayı göze almak istemiyor insan ;)
Rabbim inşallah nasip eder ;) Aminnnn

günaydın kelebeklerim:KK68:
ben bugün yalova yolcusuyum eşimin ailesinde nişan var oraya gidiyoruz öğlenden sonra çıkıp yarın akşama doğru döneriz sanırım:KK55:düzenimi bozmak istemiyordum ama mecburen ucundan da olsa aksayacak,yarın da doğum günüm:süslü:idare edicez artık şu iki günü :sus:

çok geçmiş olsun canım:KK60:

harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah:nazar::KK200:

çok teşekkür ederim canımcım:KK60:

Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsun:KK60:

yine harikasın denizim:KK200:

Ayşem inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz ;) Şu iki günün tadını çıkar tabi abartmadan ;) malum sibele hesap vereceğiz ;) hem bak yetişirim yoksa sanada :D ( yeni tehdit yöntemim :D )
Bende yarın kızın en yakın arkadaşına davetliyim ;) inşallah bende az hasarla atlatırım gerçi duruma göre akşam yemeği yerine sadece 1 büyük bardak ayran içerim diye düşünüyorum ;) en azından dengelemek adına ;)

Menümü yazayım

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane top peynir
6 tane zeytin
1 kuru kayısı
Yarım domates

Ara:
En minnak grissinilerden 6 tane. Toplamı şu büyük olanlardan 1 taneye gelmez.

Öğle:
Armutlu, beyaz çaylı, yulaflı smothie (Bu arada ben mix go olayına çok sardım. Tam benlikmiş. Karıştır karıştır iç :))

Ara:
Buzlu kahve (Tabi ki şekersiz.)

Ara:
3 ceviz

Akşam:
2 kaşık makarna
4-5 kaşık elmalı mantar
2 bardak ayran

2 litre kadar su (Daha yatana kadar içerim.)
2 maden suyu
2 fincan kahve

Öncelikle yeni beden için tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda 44 bol gelir canım. Bizim takım bu hafta çok hareketli ve keyifli bir mücadeleye girdi cuma tartısında fırtına gibi eseceğiz bence :) yarın için diyette olduğunu söylesen seni anlayacaktır bence gideceğiniz kişi. Eski fotoğraflarından da göstersen daha da etkili olur :) ama yine de birşey yemeden gelemezsin muhtemelen, kaçamakları bol su ve diğer öğünlerle desteklenen gerekecek sanki.

Kızımın arkadaşı demiş Annem sarma falan yapacak inşallah yarın ben oturup yemem hepsini diye :D kızımda valla hiç sıkıntı değil 3 tane bana bırak yeter Annem nasılsa diyetisyene gidiyor hayatta yemez diye ;) gerçi kız yok yok az da olsa yer bak Annem okadar hazırlık yaptı demiş :KK48: En kötü ihtimalle çayımı tazelemeye kalktıkça bende tabağımdakileri kızım ve arkadaşına paslarım :D ses edenin ağzına tuvalet terliği ile vururum diye de tehdit ederim :D :D :D
Cebimde hep eski fotoğraflarımdan var zaten ;) hatun en son beni sanırım 4 ay evvel falan görmüştü ;) farkı görünce inşallah oda ısrarcı olmaz da daha rahat olurum ;)

Menümü yazayım

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane top peynir
6 tane zeytin
1 kuru kayısı
Yarım domates

Ara:
En minnak grissinilerden 6 tane. Toplamı şu büyük olanlardan 1 taneye gelmez.

Öğle:
Armutlu, beyaz çaylı, yulaflı smothie (Bu arada ben mix go olayına çok sardım. Tam benlikmiş. Karıştır karıştır iç :))

Ara:
Buzlu kahve (Tabi ki şekersiz.)

Ara:
3 ceviz

Akşam:
2 kaşık makarna
4-5 kaşık elmalı mantar
2 bardak ayran

2 litre kadar su (Daha yatana kadar içerim.)
2 maden suyu
2 fincan kahve
HEdefçim liste genel olarak iyi bence Afiyet olsun. Ama şu 6 grisini var ya o 1 dilim ekmek ediyor. Öğlen ne kadar yulaf koydun bilmiyorum ama sabah öğlen akşam ve arada ekmek oluyor. Bir öğünden ekmek çıkarmak iyi olabilir.. Böyle bir durumda akşam mantar değil protein seçip ekmek yememek daha iyi olabilir. Ekmek yemediğin için diğer yemek seni tok tutmalı o da protein olmalı. Sebze ile aç kalırsın :)

Kızımın arkadaşı demiş Annem sarma falan yapacak inşallah yarın ben oturup yemem hepsini diye :KK70: kızımda valla hiç sıkıntı değil 3 tane bana bırak yeter Annem nasılsa diyetisyene gidiyor hayatta yemez diye :KK66: gerçi kız yok yok az da olsa yer bak Annem okadar hazırlık yaptı demiş :KK48: En kötü ihtimalle çayımı tazelemeye kalktıkça bende tabağımdakileri kızım ve arkadaşına paslarım :KK70: ses edenin ağzına tuvalet terliği ile vururum diye de tehdit ederim :KK70: :KK70: :KK70:
Cebimde hep eski fotoğraflarımdan var zaten :KK66: hatun en son beni sanırım 4 ay evvel falan görmüştü :KK66: farkı görünce inşallah oda ısrarcı olmaz da daha rahat olurum :KK66:
Sen de onunla ideal kiloda tekrar buluşmak ve doyasıya yemek için sözleşirsin Banu cum :)))

Ben çok ekmek yemem aslında ama buranın bagetlerine her zaman Hayranım. Ben gelince hep baget alınırdı. Nilgün e bahsettiğim fotoğrafta elimde bir sürü şey var ama ilk baktığında kocaman iki baget dikkat çekiyor oradan kalma :)
Evet okudum şimdi bundan sonra seni öyle mi çağırsak biz de bagetli Deniz diye :KK48:

Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız ve motivasyon daha da artar :KK66:

İnanılmaz mutlu oldum :KK66:
Kışlık birde çeket baktım kendime ama 44 beden olmasına rağmen almadım rengi içime sinmediği için :KK66:
Seneler sonra ilk kez bir şey bakarken ay bunun bir ufağı yokmu diye aradım :KK70:

Ben bu gazla bu hafta çok daha sıkı tutarım Allahın izniyle :KK66: gerçi yarın da kızımın okuldaki en yakın arkadaşının Annesi bizi çaya davet etmiş ama kararlıyım kaçırmamaya ( hiç yemem diyemiyorum çünkü ilk kez gideceğiz ve hatun hazırlık yapmış şimdi ilk kez gidince de yemesem acaba benim elimden mi yemek istemedi diyebilir :KK66: )
Selam Banucum, ipleri ele almamızın vakti geldi de geçiyordu bile :)
Umarım çok daha küçük bedenleri de görürsün canım :)
Koptum buna.
Çocuk artık içmek istemezmiş. Sen, hadi annem biraz daha bak son 100 gram diye dürtermişsin. :skandal::skandal:
:KK48::KK48:
Ahaha olur mu olur :KK48:
Kafein süt mü yoksa diyet için miydi ördekcim?
Dİyet içinse hiç hoşlanmadım!!o_O
Diyet için değil hedefcim hamileyken günlük alınması gereken miktar :) bebek fazlasını tolere edemiyormuș.

Haha o da süpermiş :)

Çayı seviyorsan çok açık içebilirsin :) türk kahvesini de günde 1 fincan içebilirsin demişti bana doktorum. Günlük kafein miktarının 200 mg'dan az olması gerekiyor Hoppa

Yavaş surduysen muhtemelen sıkıntı olmaz. Dediğim gibi önemli olan kendini yormaman :KK39:

Çayı severim ama bir müddet icmeyebilirim. Diyet yaparken de uzun bir süre icmemistim:KK39:

Back
X