- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.441
Hoş geldin canım inşallah verirsin kilolarını benimde trafik kazasından kalma bel ve sırt sorunum var bir kaç kiloda alsam deli gibi ağrılar başlıyor anlıyorum seni ben Nilgün 2 çocuk annesiyim 34 yaşındayımşimdi geleyim sorduklarınıza.
şu an tartıldım 78,9 kiloyum kızlarboyum 175 cm yani kemiklerim falan iri benim beni gören diyemez 80e yakınsın. ama 55 kilo bile olsam o zamanda hadi canım 55 olamazsın olsan olsan 65 70 derler. nasıl anlatayım boyum kemiğim iriliğim dolayısıyla ben ne yapsam ne şişko görünüyorum ne zayıf
hedef kilom 65
ama bu beni neden rahatsız ediyor bi kere skolyoz hastasıyım kilom ağrılarımı felaket azdırıyor. ve nişanlım zamanında ben "ya aşkım senin bacakların daha mı ince olsa ya oraya yoğunlaş" dedim diye 30 kilo vermiş bi insan ki ben onun 115 kilo olduğunu inanın bilmiyodum o da benimle aynı yapıda aynı boyda demese inanmazdım. ben ona kilomu söylemiyorum ama aynı zamanda karaciğer rahatsızlığım var korkuyor kilo vermelisin diyor ve spor konusunda çok büyük destek sağlıyor.
uzun uzun anlatıyorum ki siz sanırım hepiniz benden büyük ve tecrübelisiniz yanlışımı bilin düzeltin takıma girersem çünkü nişanlımdan başka kimse destek olmuyor iyisin diyorzaten ona da 72 kiloyum aşkım çikolata valla yemedim aşkım hep yalan söylüyorum utanıyorum
şimdi benim en büyük düşmanım çikolata mutlaka günde en az 2-3 yiyorum. mutfakta çok iyi yemek yapıyorum yaptığımdan iyi yiyorum ve inanın beni yemek yerken gören acıkıyor yani yiyesi yoksa yiyor öyle güzel iştahımdoymak ne bilmiyorum yavaş yavaş akşama kadar durmadan yiyebilirim sorun yok
kola çok tüketiyorum zaten karaciğerimi çikolata kola bitirdi.
makarna pilav(pirinç) aç kalmamışsam yemem. ekmek beyaz ekmek seviyorum ve malesef suyla aram yok![]()
boyum:175
kilom:78,9
göğüs:97
göbek:95
bel:82
kalça:102
üst bacak:92
sağ baldır:40
sağ üst:60
sol baldır:40
sol üst:62
sağ pazu:34