Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, öğünlerinizi yaptığınız saatleri bana bir yazıverir misiniz? Hatta bana öneride bulunur musunuz direkt?
Şimdi, ben geç kalkıp geç yatıyorum.
Sabah 10-11 gibi kalkıyorum.
Tiroid ilacı kullanıyorum. Onu içince de 45 dakika kadar beklemem gerekiyor.
Kahvaltıyı eşimle yaptığımız için yine 1 saatten kısa sürmüyor.
Bundan sonra öğünleri nasıl yerleştirmek gerekli?

Benim saatlerin genelde:
Kahvalti: 6.30
Ara: herhangi bir saat ya da saatler
Öglen: 12
Ara:
Akşam: 16.00
Ara: 19.00'akadar

Harikasın canım, yarından itibaren de diyetisyen menülerini istiyoruz senden :)
Tamam babysi :rapci:
kız dur daha pazartesi:KK70:

aa sanırım paylaşmadım,geçen gün yanlışlıkla kilo tartımı paylaşım alanında paylaşmıştım ya o gün paylaşıyordum unutmuşum hemen atıyorumHoppa

galiba tatildeydi o:KK39:
Monişim ben heyecan yaptım. Bu detokscular bizi yenemez. Yetmezmiş gibi birde regl oldum :110:
Artıların sebebi belli oldu :110:

Afiyet olsun bols yağ yaksın poncigim :KK19:
Yoğurt yemekten korkuyorum zararlı diye. Tavsiye edebileceğiniz marka var mi?
Torku. Ben onu daha güvenilir buluyorum.

Karşı takım sıkı diyet yapıyor desene :) yalnız su mükemmel olmuş.. gayet iyi canım. İki sandviç fazla görünebilir ama böyle günlerde pizza yiyeceğine sandviç yemek daha sağlıklı. Hele çantanda fındık badem kuru meyve ( doğal kurutulmuş ) olursa onlar da can kurtarıyor böyle durumlarda
Bugün başlıyoruz canım. Çanta için hamal tutmayı düşündüm sonra ağırlık çalışmış sayılırım diye vazgeçtim. Benimde yolluklarim var artık :KK48:
fancynancy fancynancy yarım saat ip atladım. Kaç kez dersen 2100 canım benim :)
:KK57:
Motivasyon bakanlığı bu hafta yatışta herkes gayet motive..süpersiniz sevgili takımım :)
Teşekkürler :KK52:
Mutlu akşamlar sevgili 5.takım...:KK25:

@moni.:KK36:
Günaydın yena .:KK25:
Afiyet olsun Wendigocum.
Maşallah, pek güzel olmuş menün.
Balkan sosu neydi?

Bu arada geçen şu videoya denk geldim. Kızı beğeniyorum zaten.
İlgini çekebilir.

Diyetisyene mi başladın Ayşecim?
Kaçırdım mı yoksa bugün ilk kez mi gittin?

Yorumlarını çok beğeniyorum Denizcim.
Çok bilgilendirici oluyor.
Protein kombosu olayı ile net bir bilgi yoksa devam edeyim.
Seviyorum proteinleri beraber tüketmeyi.
Ayranı da çok içiyorum malum.

Çok güzel kıvırmışsın monicim dışarı da.

Dün ilk defa gittim canım. Bu detoksculara yenilmemek için takviye :KK70::KK70:

Kızlar, öğünlerinizi yaptığınız saatleri bana bir yazıverir misiniz? Hatta bana öneride bulunur musunuz direkt?
Bildiğim kadarıyla ana öğünler arası 4-5 saat olmalı. 2 saatte 1 de ara öğün. Troid ilacının erken saatlerde alınması gerek diye biliyorum. Yeğenim ve annem kullanıyor sırf ilaç için erken kalkıyorlar.
:KK72:PAZARTESİ TARTISI:KK72:

toplight toplight >>73,8 >>73,4:nazar:

@servey >>68,4>>69,5:sinirli:

@inatettimolacak >>60,2>>60,5:sinirli:

@moni >>83,5>>84,2:sinirli:

fancynancy fancynancy >>75,1>> 75,9:sinirli:

lydznp lydznp >>84,5 >> 84,7:sinirli:

dennisgo dennisgo >>67,4>>67:nazar:

morordek morordek >>65,6>> 65,7:sinirli:

nilsub nilsub >>80,6>>81:sinirli:

wendy wendy >>69,2>>:kahve:

0zlem 0zlem >>76,5>>76,5:nazar:

@Dirilisci hatun >>80,1>>muaf

kaanin annesi kaanin annesi >>56>>56,5:sinirli:

@hedef38beden >>76,9>>78:sinirli:

S ssenaa1907 >>78,9 >>78,9:nazar:

T turkcedersidefterimcom >>63,8>> 64,1:anneadayı::KK200::nazar:
Ama monişim ödem o ödem :KK48:
Komşulara sordum bakalim. Kendim yapmak istiyorum . Inşallah süt bulurum:KK39:
Bence bulabilirsin :KK66:
Yok canim. Sağlıklı olan şeylerden abartmadan yiyorum ama. Öğlen çok yemissem akşam daha hafif şeyler yiyorum:KK39:
Abartmak mi? Sen hiç abartırmısım canım. 5 elma domates mı vardı 6 adet? 21 zeytin. nilsub nilsub senin hafıza güçlüdür sen daha iyi hatırlarsın :KK48:
T turkcedersidefterimcom Heticecigim :KK15:
Günaydiiinnlarrrr...:KK3:
Gunaydinlar gununuz guzel gecsin mutluluk dolu olsun resmen sonbahar geldi ankaraya artik kisliklari cikarma vakti
Günaydınlarrrr :KK200:

Günaydınlar :KK15:

Günaydın canlarım.. Saat çalacak ben de kalkacağım yarım saattir bekliyorum bir bu kadar daha var zaman :) dün uyumaktan ödem vardı dedim, bu sabah uykusuzluktan derim.. Gece çok iyi uyumadım. Neredeyse her saat başı kaldım son bir kaç saattir de uyumuyorum desem yeridir.

Ama bu enerjimizi düşüreceğimiz anlamına gelmez.. Sevgili detoksçular sonuçları şimdiden çok merak ettiğim üç günlük mücadele başlıyor. Rakip fena diyet yapıyor ama kazanan biz olacağız :))

Hareket berekettir iyi yapmışsınız :)
Oğlun kaç yaşındaydı bu arada canım, ben kaçırdım galiba sizin takıma geliş döneminizi :)

Evet canım gördüm ve beğendim menünü, sana Dubai lazımmış demek :)

Canım bence de evde mayala zaten çocuk olunca ona da vermeye başlayınca mecbur mayalayacaksın, ben de hamilelikle birlikte başladım mayalamaya. Çok da kolaymış ne diye dışardan almışım onca yıl anlam veremedim kendime :)

İyi akşamlar sevgili misafirimiz :KK68:
21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz :KK71:

Ben 7,30 da kahvaltı, 13,30 da öğlen, 15,30/16 da ara öğün,18.00 de akşam 20.00 de ara öğün yapıyorum genelde. Bazen saatler değişiyor. Bazen de sabah öğlen arası açlık hissedersem 10.30 gibi bir ara öğün ekliyorum.

Kııııızzzlaaaaarrr günaaaaayyyydııııığğğn.

Ay bugün 500Tde bi uyumuşum bi uyumuşum valla öyle erkenden enerjik enerjik günaydın diyemedim bu saatlere kaldı.
Benim bi de 2 okul aynı anda, Tuzla-Yeşilpınar gidip geliyorum, zaten de diyet miyet ayağına spora vaktim yok diye bilmem kaç durak önce inip haldır haldı haldır eve yürüyorum valla şu 8-10 günü atlatsam alışıcam bu tempoya. Ben sabahı köründe evden çıkıp allah kaçta nasip ederse eve vardığım için beni benden başka ayartan olmuyor :D
Sizin var mı allahım neler diyor neler yiyor ölcem şimdi dediğiniz baştan çıkarıcılarınız? :D

Kııııızzzlaaaaarrr günaaaaayyyydııııığğğn.

Ay bugün 500Tde bi uyumuşum bi uyumuşum valla öyle erkenden enerjik enerjik günaydın diyemedim bu saatlere kaldı.
Benim bi de 2 okul aynı anda, Tuzla-Yeşilpınar gidip geliyorum, zaten de diyet miyet ayağına spora vaktim yok diye bilmem kaç durak önce inip haldır haldı haldır eve yürüyorum valla şu 8-10 günü atlatsam alışıcam bu tempoya. Ben sabahı köründe evden çıkıp allah kaçta nasip ederse eve vardığım için beni benden başka ayartan olmuyor :KK70:
Sizin var mı allahım neler diyor neler yiyor ölcem şimdi dediğiniz baştan çıkarıcılarınız? :KK70:
Günaydın canım
Erken inmek ve yürümek harika.
Ben gözlerimi mühürlüyorum, o zaman beni kimse ayartamıyor :))

Sevgili detoksçular, siz detoks yaparken ben de boş duracak değilim dimi ama?akşama kabak çorbası içeceğim. Fakat bana bir fikir vermeniz lazım öğlen ne yemeliyim sizce? 4 kaşık pırasa kavurması 2 dilim ekmek, 6 kaşık etli kurufasülye 1 dilim ekmek, 1 fırın kabak ve yoğurt, ton balıklı salata iki tuzsuz etimek elimin altında olanlar. Seçemedim içinden birşey

Sevgili detoksçular, siz detoks yaparken ben de boş duracak değilim dimi ama?akşama kabak çorbası içeceğim. Fakat bana bir fikir vermeniz lazım öğlen ne yemeliyim sizce? 4 kaşık pırasa kavurması 2 dilim ekmek, 6 kaşık etli kurufasülye 1 dilim ekmek, 1 fırın kabak ve yoğurt, ton balıklı salata iki tuzsuz etimek elimin altında olanlar. Seçemedim içinden birşey

Hepsi de öğle için uygun canım, evde mevcut olan var mı taze taze mi pişireceksin? valla etli kurufasülye şu an çekici :) şişkinlik yapmazsa eşin de seviyosa harika sanki :)

Afiyet olsun Wendigocum.
Maşallah, pek güzel olmuş menün.
Balkan sosu neydi?

Bu arada geçen şu videoya denk geldim. Kızı beğeniyorum zaten.
İlgini çekebilir.

merhaba hedefcim, balkan sosu penguen diye bi firmanın közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan karışımı bi sosu, aslında ben acı sos severim ama haşlama eti tek yiyemedim onunla tatlandırdım :)

bu videoyu en kısa sürede izlicem, attım favoriye :KK15:

Günaydın
Komşulara sordum bakalim. Kendim yapmak istiyorum . Inşallah süt bulurum:KK39:
Canım marketteki günlük sutlerden de yapabilirsin. Ankara'da AOÇ'nin sütleri meşhurdur ben ondan yapıyorum hep ama birkac kez diğer günlük sütlerden de denemiştim. Günlük süt olduğu için onlarda koruyucu falan olmuyor :KK39:
21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz :KK71:
Maşallah kuzuya tam hareketli zamanları tabi sana da spor oluyordur :)
Ay ben de o günleri görecek miyim acaba :KK51:

Back
X