Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu an mesela mutfakta neler neler vardaaaa ben tutuyorum kendimi... yoksa feciiiiii.... yarına 71 küsur olurum kendimi tutmasam.... ahhh şu benim koca midem.... neyse öğlen yemeğimi yiyim ben yoksa o mutfaktakileri var yaaa....... fena çok fenaa.....
Sen spora tekrar mı yazılsan? O seni çok güzel motive etmişti
Ya bu menü az değil mi denizcim ya? detoks gibi bişi olmuş, 2 kaşık yoğurt ne ki :KK17:

gerçi akşam arası 3 kaşık daha varmış.
evet canım akşam 3 kaşık aslında diyetisyenin verdiği yoğurt 2 kaşık olansa 1 dilim ekmek yerine yiyeceğimde. Ama az önce yoğurt yedim akşam birisini yemem.
Sen ne içersen bizde onu yapıyoruz ama çok zorlamayayım soya sutu bulmam imkansız:KK70:
zaten light bulmazsan içmemek lazım. İçine şeker katıyorlar. Hiç güzel değil. Yoğurdunu aldım hiç yiyemedim onda bile şeker vardı. Sen al organik sütünü içine koy kakao ondan iyisi var mı acaba? Sende kakao ağacı var mıydı dermişim :)))

evet canım akşam 3 kaşık aslında diyetisyenin verdiği yoğurt 2 kaşık olansa 1 dilim ekmek yerine yiyeceğimde. Ama az önce yoğurt yedim akşam birisini yemem.

zaten light bulmazsan içmemek lazım. İçine şeker katıyorlar. Hiç güzel değil. Yoğurdunu aldım hiç yiyemedim onda bile şeker vardı. Sen al organik sütünü içine koy kakao ondan iyisi var mı acaba? Sende kakao ağacı var mıydı dermişim :)))
Hemen dikermişim:D

Yok ilk anniii gibi anneye benzer dediğim kelimeyi söyledi çocuk, hakkını yemeyelim :)))

Olsun canım, üst üste aksilikler de denk geldi. Artık vereceksin inanıyorum. Dubai'yi düşün :KK200:

helaaalll aferim Umut paşaya zeki bebe maşallah :)

Ben mi yazıyorum bunları :KK64:

Ba ba iki hece tekrarı sadece. Anlamlı bir kelime değil. Ses egzersiz. Mikrofon kontrolünde derler ya se se onun gibi :KK70: Bebeklerin anlamlı söylediği ilk kelime annedir. An ne 2 hece ve tekrar değil :KK39:

heeee ondaaan :)) doğru dedin....

Bugünkü menüm

Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim Light kaşar ile tost

Ara ; light soya sütü

Öğlen ; 2 haşlanmış baget, 2 dilim ekmek, yeşil salata

Ara ; 1mandalina 2 ceviz

Akşam ; 1, 5 fırında kabak, 2 kaşık yoğurt

Ara; 3 kaşık yoğurt 1 soda yarım limon

3 litre su
Spor yok

kurulu saat gibiyim ya.. sadece yerleri değişiyor belki ama menüyü zaten bir gün önceden planlıyorum ve uyuyorum. Değişirse de yazıyorum. Mesela az önce yoğurt yedim bu ne demek akşam yoğurt yok veya gece ara öğünü yok, ikisi de olur..

maşallah.... bana da azminden bulaşsın inşallah :)

sende az değilsin:KK48:

bendede ıspanak var ıspanaklı yumurta yapayım bari:kk77:

anca gezin:KK11:

ıspanak candır.... ama yemeğini yap yaaa şşööyyle sarımsaklı yoğurtla offffff.... özendim laa yarınki menüm bu olsun bari....

eeeee nede olsa anası akademik:kahve:duruşu bile sert çekilin kitap okuyacağım edası var Umut'ta:KK48:

anadan oğula geçiyosa demek napsın çok okucak gariban yazıııık :))

kabağım yok ay aslında hiç bir şey yapasım yok yoğurt nektari chia yapayım bari:işsiz:

chia mııı onca organikliğin arasında sen git amerikan icadı eciş bücüş bişi yeee....

yok evde spora başladım... dün başladım jamping jacktir şudur budur ..... öbürünün saatlerine uymak çok zor oluyor....

:KK5:
dennisgo dennisgo cum, seni alıntılamıştım ama eklenmemiş. Dün çok daha iyiydim ama 3 gün fena yordu beni.

Kolay gelsin valla şekerim, cidden zor çocuk işi.
Bazen aklımdan minik bir acaba geçiyor ama geçmesi ile yok olması bir oluyor tüm bu anıları hatırlayarak :KK45::KK45:

Nerede buluştunuz kaptanım? Kaçamak falan var mı?

Ben bu bilekliğin uyku kalitesini nasıl ölçtüğünü merak ediyorum.
İlerleyen günlerde bize, uykunun nasıl olduğunu hissettiğin ve bilekliğin ölçtüğünü paylaşırsan çok seviniri.

Düşüncem çok gerekli bir şey değil ama içilebilir gibi.
İçerisinde L carnitine olduğu için spordan önce içilir herhalde.

Olur canım. Paylaşırım. :KK24:
Tahmin ederim en hareketsiz olduğumuz kesintisiz süreyi derin uyku olarak algılıyor. Biraz hareketli olduğumuz saatleri de hafif uyku olarak algılıyor. Nabızölçer de mevcut, eğer nabızla ilgili bir takip özelliğini aktif duruma getirirsek uyku kalitesini daha doğru ölçüyormuş. (Nabız Uyku Yardımcısı)
Mesela bu gece toplam uyku sürem 6 saat 24 dak. imiş. Bunun 3 saat 6 dakikası "Derin Uyku", 3 saat 18 dakikası "Hafif Uyku" olarak belirlemiş.
Vitaminli Su konusunda ben de seninle hem fikirim. 100 ml'si 10 kcal. Yani 500 ml içince 50 kcal. Su içsem yarıyor derler ya, öyle :KK70:
Dediğin gibi spordan önce içmek faydalı olabilir.

***5. Takım 538. Etap***

servey (68,4/67,8/0,6/%0,88)
moni (83,5///%)
inatettimolacak (60,2///%)
bildirimde bulunmadı.
dennisgo (67,4/ / /%)
hedef38beden (76,9/76,5/0,4/0,5%)
kaanin annesi (56/55,7/0,3/%0,54)
Dirilisci hatun (80,1/80,8/-0,7/-%0,87)

5. Takım Ortalaması: %

ssenaa1907 (78,9/76,5/2,4/%3,04) Yeni üye Baş. Tar: 01.10.2017 Baş. Kilosu: 78.9 Hedef: 65
Zehra2345 (82/80,5/1,5/%1,83) Yeni üye Baş. Tar: 02.10.2017 Baş. Kilosu: 82 Hedef: 65
bluedolphin (97,8/96,9/0,9/%0,92) Yeni üye Baş. Tar:03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
toplight (73,8///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,6/66/-0,4/-%0,61) Mezun olan üye.
wendigo (69,2/68,3/0,9/%1,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (80,6/79,8/0,8/%0,99) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (76,5/74,8/1,7/%2,22) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (84,7/83,7/1/%1,18) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (75,1/74,5/0,6/%0,80) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (63,8/64,6/-0,8/-%1,25) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

Son düzenleme:
Back
X