Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O benimle dalga gecen herkes gorsun ins zayiflarsam herkes gardolabima birseyler alacaklarini vadettiler esim de tabiki bir adette degil herkes ucer beser alacaklarmis yoksada ben onlara alacakmisim
Onlar senin başaramayacağını düşünüyorlar. Hatta o kadar eminler ki...:KK62: onları yanılt. Kendi sağlığın için çocuklarına sağlıklı bir ana olmak için onları yanılt. Burayı bulduysan yolu yarıladın sayılır. Çünkü en zor karar yemekten vazgeçip harekete geçmek. Bundan sonrası daha iyi olacak. Doğru yerdesin. :KK36:

Şu an hedefin 67 gözüküyor Ferahcım, 70'te de mezun olma hakkın var. 67'ye kadar bekleyebilirsin de. İstersen 65'e de çekebiliriz, sen bilirsin :KK24:
Biliyorum hedefimi biraz esnek tutmak içim 67 demiştim. Hele bir 67 olda sonra konuşalım diyorsun yaniiii. Pekiii öyleeee olsuunnn :KK48: Bkz: vecihinin şarkısı. Hayal kırıklığı ile söylenen kısım :-)

Biliyorum hedefimi biraz esnek tutmak içim 67 demiştim. Hele bir 67 olda sonra konuşalım diyorsun yaniiii. Pekiii öyleeee olsuunnn :KK48: Bkz: vecihinin şarkısı. Hayal kırıklığı ile söylenen kısım :-)
Yoo şimdi de düşürebilirsin kuzum, sen bilirsin diye dedim :) Tabi listeye geri dönmen lazım önce resmi olarak hedefi düşürmek için :KK48:

Ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın. Kupayı aldım vitrine koydum :)) teşekkür ederim.
Öncelikle ilk üçü, sonrasında da hafta boyunca sporu gündemine alıp az ya da çok spor yapan herkesi kutlarım. Bizi bu kilolardan diyet +spor kurtaracak..

Takıma hoşgeldin. Umarım beraberce kilo verip ideal kilona ulaştığın bir süreç yaşarsın.

Ağlayarak gitsen de gayet istikrarlı şekilde gidiyorsun. Bir kupa da ben vereyim sana. :sampiyon::sampiyon::sampiyon:Benim spor yapmamla senin spor yapman arasında dağlar kadar fark var ve bence senin hakkın yıldızlı beş :)

7 kilom kalmış umarım 2 aya mezun olurum :)

Aayyyy teşekkür ederim Denizim orticim :KK200::KK200::KK200:

fancynancy fancynancy liste ne kadar güzel olmuş :KK9:
:KK36:

Yoo şimdi de düşürebilirsin kuzum, sen bilirsin diye dedim :) Tabi listeye geri dönmen lazım önce resmi olarak hedefi düşürmek için :KK48:
Tabi o konuda var di mi :-)

Bugünkü menüm
Sabah ; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,5 zeytin domates salatalık

Ara ; müslili activia

Öğlen ; 1,5 fırın kabak, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara ; 1 mandalina, 2 ceviz

Akşam; 3 köfte kadar kağıt kebabı, salata

Ara ; 3 kaşık yoğurt soda limon

3 litre su , 2 şekersiz sütsüz kahve ,3 kupa hibiskus çayı, 1 kupa Yeşilçay
Spor olursa ilerleyen saatlerde yazarım.

Listeye dönme yarışına dahil olanlar???
@wendigo 0zlem 0zlem lydznp lydznp nilsub nilsub başka kim vardı kızlar? Unuttuğum varsa affola.
Benim 1.6 kilo daha vermem lazim canim. :KK36:

Bugünkü menüm
Sabah ; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,5 zeytin domates salatalık

Ara ; müslili activia

Öğlen ; 1,5 fırın kabak, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara ; 1 mandalina, 2 ceviz

Akşam; 3 köfte kadar kağıt kebabı, salata

Ara ; 3 kaşık yoğurt soda limon

3 litre su , 2 şekersiz sütsüz kahve ,3 kupa hibiskus çayı, 1 kupa Yeşilçay
Spor olursa ilerleyen saatlerde yazarım.
Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.:rolleyes:

Son düzenleme:
Menüm;
06:30
Yarım elma ve t.kahvesi

08:00
Avuc ici kadar tandır ekmek
1 çay kasıgı tereyag
1 dilim peynir
10 yesil zeytin ve çay

11:15
1 yesil cay
1 yk kuru siyah uzum ve turnayemisi

12:30
6 yk kabak
6 yk yogurt
1 wasa

15:00
1 elma
1 yesil cay

18:00
3 yk kabak
1 yesil cay

Aksam 1 kupa hibiskuslu kıs çayi icerim

1 buyuk 3 kucuk t.kahvesi

3 L su

Spor;
90 dk yuruyus fancynancy fancynancy

Aksam az oldu ama bisey yiyesim yok!

Benim 1.6 kilo daha vermem lazim canim. :KK36:

Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.:rolleyes:
Çok pratik ve hafif geliyor. Bıkana kadar yeriz artık :)) bende akşam et var. Bugün yer değiştirdim listeyi.yemem de 7,30-8,00 olur herhalde. Gece spor yapmaya çalışacağım.

Menüm;
06:30
Yarım elma ve t.kahvesi

08:00
Avuc ici kadar tandır ekmek
1 çay kasıgı tereyag
1 dilim peynir
10 yesil zeytin ve çay

11:15
1 yesil cay
1 yk kuru siyah uzum ve turnayemisi

12:30
6 yk kabak
6 yk yogurt
1 wasa

15:00
1 elma
1 yesil cay

18:00
3 yk kabak
1 yesil cay

Aksam 1 kupa hibiskuslu kıs çayi icerim

1 buyuk 3 kucuk t.kahvesi

3 L su

Spor;
90 dk yuruyus fancynancy fancynancy

Aksam az oldu ama bisey yiyesim yok!
Canım menü ve Spor gayet iyi. Sabah kahvaltısında tereyağı yediğinde zeytini yemesen daha iyi olabilir. İkisi de yağ çünkü. Senin menüde sorun değil çünkü öğlen akşam yediğin kabakta yağ yoktu limonla pişiyordu diye hatırlıyorum. Ama benim menümde tereyağı ve zeytin beraber tüketilmemeli mesela çünkü akşam yemeğinde de yağ var ara öğünümde de yağlı tohum var.

Canım menü ve Spor gayet iyi. Sabah kahvaltısında tereyağı yediğinde zeytini yemesen daha iyi olabilir. İkisi de yağ çünkü. Senin menüde sorun değil çünkü öğlen akşam yediğin kabakta yağ yoktu limonla pişiyordu diye hatırlıyorum. Ama benim menümde tereyağı ve zeytin beraber tüketilmemeli mesela çünkü akşam yemeğinde de yağ var ara öğünümde de yağlı tohum var.
Tereyagi 1 cay kasigi diye cok onemsememistim Deniz'cigim. Kabagımda domates,az salca ve 1-2 yk kadar zeytinyagi var. Tabi bu yagi koca bir tencereye koydum. Limonu yerken tabagima ilave ediyorum.:KK56:

Back
X