Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tereyagi 1 cay kasigi diye cok onemsememistim Deniz'cigim. Kabagımda domates,az salca ve 1-2 yk kadar zeytinyagi var. Tabi bu yagi koca bir tencereye koydum. Limonu yerken tabagima ilave ediyorum.:KK56:
Bence fındık fıstık olmadığı için yemekte yağ olsa bile sorun olmayacaktır. Yani 1 ceviz yerine yedin diyebiliriz

Bismillah deyip bugun yediklerimi yazayim kahvaltida bir bardak yesil cay ve normal cay iki adet yumurta bir dilim kasar peynir salatalik birde aksam cig kofte ve ayran bir kase asure 3 litre su ictim
Canım
Öncelikle afiyet olsun. Ancak aşure çiğ köfte gibi şeyleri akşam yerine öğlen tercih edersen senin için daha iyi olacaktır. Bunlar kaçamak sayılacak yiyecekler olduğundan, aynı anda ikisini tüketmemeye dikkat edersen ve en fazla haftada 1 kaçamak yapacak şekilde kendini planlarsan daha rahat kilo verirsin. Bir de bugüne özel ara öğün yapamadığını belirtmişsin ara öğünler çok önemli atlamazsan daha rahat edersin.ana öğünlere otururken hissedeceğin açlık da azalmış olur.

Bismillah deyip bugun yediklerimi yazayim kahvaltida bir bardak yesil cay ve normal cay iki adet yumurta bir dilim kasar peynir salatalik birde aksam cig kofte ve ayran bir kase asure 3 litre su ictim
Canım listesi arkadaşların yazdığı gibi sıralı yazarsan gözden birşey kaçmaz. Aşure herhalükarda görünür birşey ama öğlen yok galiba. Öğün atlamıyoruz. O aşureyi akşam yerine öğlen öğün olarak yeseydin akşama kadar nispeten biraz yakardın. Spor yapmiyormusun? Yürüyüşle başla bence en azından 20dk. Ilk gün diye sana beyzbol sopası göstermeyeceğim :sopa:
:KK70::KK70::KK70:

Tekrardan Merhaba kızlar. Menü paylaşım saati ama çok menü paylaşılmamış sanıyorum menu bakanlarım:KK12: dennisgo dennisgo @wendygo kızların kulaklarını mı çekersiniz saçlarını mı yolarsınız bilemiyorum.:ıslık:
Geç kaldığım için sabah suyumu içemedim:(
Kahvaltı
Beyaz peynir salam domates salatalık biberli sandiviç

1 kepçe mercimek çorbası
Bol salata
Ayran mı vardı yoğurt mu hatırlayamadım. B12 de iyi ama :KK64:

1.ara 1 bardak kefir

Akşam
Tavuk ızgara 4 parça
Bol salata
2yk yağsız makarna salatası

Yarim ayva (2pors. Meyve)
3.7lt su
1 sade türk kahvesi
2kupa yeşil cay
50dk yürüyüş 60 mekik 20 ip atlama fancynancy fancynancy

Ara ogun vs yemedimm hafta sonunoldugu icin gec kalkildi
Canım bende h.sonu geç kalkıyorum diye diyetisyenim pazar günümü 2 ana 4 ara öğün olarak planları.
Sana fikir olsun istersen.
Sabah kalkınca 1 bardak su ile 10tn badem yada 2tam ceviz içi
Kahvaltı hazırlanana kadar zaten 2 saat geçiyor.
2şer saat arayla 2 ara öğünüm var. Birinde süt ürünleri diğerinde fındık fıstık grubu.
Akşam yemeğinden sonra da son ara öğünüm 2 porsiyon meyve var. Ben öyle 1 küçük meyveyle meyve yediğimi anlamadığım için 2 porsiyonu beraber verdi. Meyveler şekeri az olanlardan seçiyorum.
Sen moni moni nin listesini yapacaksın sanırım saatlerini 2 saatte 1 olarak ayarlayabilirsin.

Bugünkü menum
Sabah 1sb çay, yarım dilim ekmek, tost makinesinde kızarmış 2 kk kadar peynir
Öğle kV nun misafirleri bekledik 4 te yedik
1 kepçe tarhana, 1 küçük biber dolması 1 kaşık nohut yarım dilim ekmek
ara sutlac
akşam 20.00 de 1 kepçe tarhana
su 2 lt
spor yok

Bence olursun canım :)

O zaman seni de yılbaşına mezun edelim :)

Bak bak beni nasıl göndermeye çalışıyor:sinirli::sinirli:
Şaka bir yana umarım ördekcim.

Kızlar bu yarışı izlemek çok keyifli olur umarım hepiniz katılırsınız.
hedef38beden hedef38beden biz de seninle listeden çıkma yarışı yapalım mı? Bakalım önce kim mezun olucak?

Denizcim, çok isterim ama bu hafta değil haftaya başlayalım.
Bugün regl oldum. Daha geçen gün demiştim eskisi kadar sıkıntılı geçmiyor regl dönemim diye.
Leş bir gün geçirdim.
Fena ağrım vardı. Üzerimden minibüs geçmiş gibi.
Şöyle 3-4 gün kendimi toparlayayım.
Biraz da keyfim yerine gelsin. Son gaz yarışırım seninle seve seve. :KK200:
Kaçtı senin hedefin?

Bu arada, diyet yaparken ben sanırım zırt pırt mutsuz oluyorum.
Sizde de sık sık oluyor mu?
Normalde pek böyle değilim.

Sen Deniz ve Hilal'le yarış o zaman. Onlarda ilk kim mezun olacak yarışındalar. Sen zaten listeye girdiğin gibi mezun olursun inşALLAH:KK66:

Cicim, wendigonun bir şeyi kalmadı maşallah. :nazar:
O bizi atlar da geçer. Biz ona yetişmeye çalışırız inşallah.

Bak bak beni nasıl göndermeye çalışıyor:sinirli::sinirli:
Şaka bir yana umarım ördekcim.

Denizcim, çok isterim ama bu hafta değil haftaya başlayalım.
Bugün regl oldum. Daha geçen gün demiştim eskisi kadar sıkıntılı geçmiyor regl dönemim diye.
Leş bir gün geçirdim.
Fena ağrım vardı. Üzerimden minibüs geçmiş gibi.
Şöyle 3-4 gün kendimi toparlayayım.
Biraz da keyfim yerine gelsin. Son gaz yarışırım seninle seve seve. :KK200:
Kaçtı senin hedefin?

Bu arada, diyet yaparken ben sanırım zırt pırt mutsuz oluyorum.
Sizde de sık sık oluyor mu?
Normalde pek böyle değilim.

Cicim, wendigonun bir şeyi kalmadı maşallah. :nazar:
O bizi atlar da geçer. Biz ona yetişmeye çalışırız inşallah.
Haftaya olması bana da uyar çünkü salı günü ben de regl olacağım. Daha bugünden şişlik başlamış pantolonum kapanmıyordu gündüz :)
58 kilo yılbaşı hedefimdi zaten o kiloda biter kilo verme maceram.

Bugun cok tembel gecti ama hafta ici baslarim yuruyuse daha dikkatli olmam gerekli biliyorum
97 kiloyken diyetisyene gittiğimde bu kilo ile 40dk 1 saat yürüyüş yaparsam tempolu dizlerimi sakatlarım diye korkuyorum demiştim. O zaman bana zaten hizli tempolu yürüme orta tempo ile en çok 30dk demişti. Sende yavaştan başla. Zamanla hoplamazlar zıplamazlar gelir. Belki kızlarda hatırlayan vardır. Bir jillian modası vardı ve içinde zıplama olduğu için yapamıyordum. Dün akşam 20 ip atladım. Daha da atlardım ama benim küçük sincap elimi attığım herşeyi aldığı için ipimi de aldı.:spor:

Back
X