- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.361
Ara ogun vs yemedimm hafta sonunoldugu icin gec kalkildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence fındık fıstık olmadığı için yemekte yağ olsa bile sorun olmayacaktır. Yani 1 ceviz yerine yedin diyebilirizTereyagi 1 cay kasigi diye cok onemsememistim Deniz'cigim. Kabagımda domates,az salca ve 1-2 yk kadar zeytinyagi var. Tabi bu yagi koca bir tencereye koydum. Limonu yerken tabagima ilave ediyorum.![]()
CanımBismillah deyip bugun yediklerimi yazayim kahvaltida bir bardak yesil cay ve normal cay iki adet yumurta bir dilim kasar peynir salatalik birde aksam cig kofte ve ayran bir kase asure 3 litre su ictim
fancynancy canım 45 dakika yürüyüş yaz bana :)
Canım listesi arkadaşların yazdığı gibi sıralı yazarsan gözden birşey kaçmaz. Aşure herhalükarda görünür birşey ama öğlen yok galiba. Öğün atlamıyoruz. O aşureyi akşam yerine öğlen öğün olarak yeseydin akşama kadar nispeten biraz yakardın. Spor yapmiyormusun? Yürüyüşle başla bence en azından 20dk. Ilk gün diye sana beyzbol sopası göstermeyeceğimBismillah deyip bugun yediklerimi yazayim kahvaltida bir bardak yesil cay ve normal cay iki adet yumurta bir dilim kasar peynir salatalik birde aksam cig kofte ve ayran bir kase asure 3 litre su ictim
1.5kg da bende varBenim 1.6 kilo daha vermem lazim canim.
Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.![]()
Sen Deniz ve Hilal'le yarış o zaman. Onlarda ilk kim mezun olacak yarışındalar. Sen zaten listeye girdiğin gibi mezun olursun inşALLAHOhoo ben şimdiden kaybettim sayın, en alt noktaydı o ya. Zaten oraya inince 2 kiloya mezun oluyorum :)
Canım bende h.sonu geç kalkıyorum diye diyetisyenim pazar günümü 2 ana 4 ara öğün olarak planları.Ara ogun vs yemedimm hafta sonunoldugu icin gec kalkildi
Bence olursun canım :)
O zaman seni de yılbaşına mezun edelim :)
Kızlar bu yarışı izlemek çok keyifli olur umarım hepiniz katılırsınız.
hedef38beden biz de seninle listeden çıkma yarışı yapalım mı? Bakalım önce kim mezun olucak?
Sen Deniz ve Hilal'le yarış o zaman. Onlarda ilk kim mezun olacak yarışındalar. Sen zaten listeye girdiğin gibi mezun olursun inşALLAH![]()
Haftaya olması bana da uyar çünkü salı günü ben de regl olacağım. Daha bugünden şişlik başlamış pantolonum kapanmıyordu gündüz :)Bak bak beni nasıl göndermeye çalışıyor
Şaka bir yana umarım ördekcim.
Denizcim, çok isterim ama bu hafta değil haftaya başlayalım.
Bugün regl oldum. Daha geçen gün demiştim eskisi kadar sıkıntılı geçmiyor regl dönemim diye.
Leş bir gün geçirdim.
Fena ağrım vardı. Üzerimden minibüs geçmiş gibi.
Şöyle 3-4 gün kendimi toparlayayım.
Biraz da keyfim yerine gelsin. Son gaz yarışırım seninle seve seve.
Kaçtı senin hedefin?
Bu arada, diyet yaparken ben sanırım zırt pırt mutsuz oluyorum.
Sizde de sık sık oluyor mu?
Normalde pek böyle değilim.
Cicim, wendigonun bir şeyi kalmadı maşallah.
O bizi atlar da geçer. Biz ona yetişmeye çalışırız inşallah.
97 kiloyken diyetisyene gittiğimde bu kilo ile 40dk 1 saat yürüyüş yaparsam tempolu dizlerimi sakatlarım diye korkuyorum demiştim. O zaman bana zaten hizli tempolu yürüme orta tempo ile en çok 30dk demişti. Sende yavaştan başla. Zamanla hoplamazlar zıplamazlar gelir. Belki kızlarda hatırlayan vardır. Bir jillian modası vardı ve içinde zıplama olduğu için yapamıyordum. Dün akşam 20 ip atladım. Daha da atlardım ama benim küçük sincap elimi attığım herşeyi aldığı için ipimi de aldı.Bugun cok tembel gecti ama hafta ici baslarim yuruyuse daha dikkatli olmam gerekli biliyorum