Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah şerifleriniz hayrolsun

Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık

Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandım

bir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu
Beslenme şükür güzel gidiyor ama suyumu iki gündür biraz ihmal ettiğimi hissediyorum

o yüzden bugün yarın daha sıkı tutacağım ki Cuma bomba rakamlarla karşınızda olabileyim
Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım

Kaldı cumaya 2 gün hadi sizlerde sıkı tutun ki hedeflerimize birer büyük adım yaklaşalım
Ayşemmmmmm

Güzelim ne ettin sen

Hakikaten hep o şato yüzünden

valla o gün olsaydı bende götürecektim pastayıda hadi kızlar tatlı yemeyince bende ayıp olmasın dedim

Şaka bir yana ama cidden o gün de dediğimiz gibi niyetine girince fırsat olmuyor ama kesinlikle yapmam dediğinde kaçamağın babası çıkıyor insanın karşısına

Hadi kumpiri yedin öğlen bari makarnayı yemiyeydin akşam

Emeğine yazık be güzelim

Gerçi sen şimdi 2 gün turboya takar eksi bile görürsün
Benimki 2 gündür yine yamık evde dinleniyor hatta cuma sabahı onuda doktora götüreceğim tekrar ( daha önceye randevu vermediler ) Tabi loğsa gibi evde olunca adamın gırtlağı durmuyor

geçen gün isyan etti neymiş bu evde niye Aşure yok diye

tamam salı alır çarşamba yaparım dedim ama malzemeleri dün almayı unuttum

bakalım hatırlarsa mecbur bugün alıp yarın yaparım ama ben yine yemem cumaya 1 kala

gerçi dengelemeyi öğretti ama ne olur ne olmaz sonra vicdan yaparım yemeseydim az daha eksik çıkardım diye

Dün akşamda büyük kızına sıcak pudding yapsana yiyelim dedi

Sadece delici bir bakış attım ama umuru olmadı

daha doğrusu fark etmedi

Sıcak sıcak puddingler salona gelince bir koktu ki anlatamam ama teklif ettikleri halde 1 çay kaşığı kadar da olsa ağzıma sürmedim

İnat ettim o yağların hepsi eriyecek ve çok çok az o göbekte baklavaya benzer bir sıkılık istiyorum

Birde dün resmen sanki Sibelin aracısı gibi hissettim kendimi

apartmandaki bir komşuma ve okuldaki bir bayana Sibelin telefonunu verdim

hatunlar görüp hemen cevirdiler beni çok fark var diye eee o coşkuyla ben yermiyim
Sende komşularının suikastlarına gelme Ayşem sadece salata tarzı olanları ye ve akşam çok güzel dengele

ben sana inanıyorum Yol arkadaşım

Bak söz ben 85i göreyim yemek ısmarlayacağım sana datlısı da dahil

( anam yine bir bahane buldum ya yemek ve tatlı için

)