Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Plank yapmıyorum aslında ona da başlasam fena olmayacak tavsiye için teşekkür ederim canım.

Tebrikler canım keyifli bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini. Benim hamilelik tecrübem yok ama kuzenlerimde gördüğüm kilolu hamile kalanlar sanki daha az kilo aldılar. Ama bunun kanıtl

Benim kola ile yaşadığım tecrübe gibi olmuş. Arkadaşım kolayı bıraktıysan herşeyi bırakırsın derdi, bildiğin bağımlı olmuşum ben. Ama diyete başladığımdan beri içmiyordum. Bir akşam sinemada içtik kuzenimle rahatsız oldum ve içmiyorum şu an :)

Bende öğleden sonraki ara öğünden sonra meyve yok sadece probiyotik yoğurt yersem meyveli seçebiliyorum. Akşam yemeğinden sonra meyve olmamasının nedeni de bildiğim kadarıyla insülin direncimin olması..
Bende direnç vs yok maşallah ama meyveyi akşama koymadı. 9da yemekten kalmıyorsun o saatten sonra meyve olmaz dedi. :110:

Bugünkü menüm ;

Sabah : 2 dilim ekmek, 2 Kk az yağlı beyazpeynir, 5 zeytin domates salatalık biber

Ara ; filitre kahve 3 hurma

Öğlen ;kızarmış tavuğun 2 bageti ve 2 dilim kadar beyaz undan yapılan taze çıtır çıtır baget yedim( afiyet olsun bana diyete başladığımdan beri ilk kez beyaz ekmek yiyorum )

Ara ; 1 muz 7 çiğ fındık

Akşam 1 adet fırın kabak yağsız baharatlı

Ara ; keten tohumlu cevizli activia tarçın ile

3 litre su 3 bardak Yeşilçay
1 saat ip atladım fancynancy fancynancy
ama sanırım uzun bir süre bunu tekrarlamam. Çünkü şu an bacaklarım iflas etmiş durumda ve kas gevşetici içtim.

Eklentiler

• 230F601C-F841-4BBE-A124-6111785817BE.webp
    230F601C-F841-4BBE-A124-6111785817BE.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
iyi geceler şekerler,
ben fenalardayım,hep eşim ve şato'daki dişimin kavuğuna bile gelmeyen makarna yüzünden,
o gün şöyle doya doya yiyebilseydim ,üzerine de çiklatlı pasta, bu hafta hiç sorunum kalmayacaktı :işsiz:
canım deli gibi pasta istiyor ,saçma sapan şeyler yedim kar etmedi.öğlende eşim kumpir yemek istedi ,ben ne yiyeceğimi düşünürken bana da sipariş etmiş:tokat:yerken dedim zaten :'bu beni acıktıracak.'eve gelince makarna yaptım:KK22:
yarın sabah kursum var,öğlenden sonra da komşuma gidiyorum.(eli pek lezzetlidir:sus: )

nihayet spor ayakkabı aldım ama resmini attığım la aynı mı onda tereddüte düştüm , sanki ilk baktığım deriydi bu daha farklı gibi ya da yanılıyorum,o yüzden 2 gün daha giymeyim belki değiştiririm .
cuma günü sibel de eksi çıkabilmek için sadece 1 günüm kalıyor açlık orucuna mı başlıyım bilemedim:kızgın:
aynada kendimi çok şişko gördüm hiç beğenmedim,oysa bu kiloyla mutluydum 38 beden edasıyla dolanıyordum:110:
bende durumlar böyle :işsiz:
Çok canını sıkma monişim. Arada böyle dengemiz şaşıyor ama sen toparlarsın şekerim. :KK15:

Arkadaslar size bir haberim var sok olmus durumdayim.Birkac gun gunum gecmisti sabah doktora gittim hamileymisim.2 cocugumda tedavi sonucu olmustu normal olmaz diyordu doktor.cok sevindik cok sasirdik.bir muddet veda ediyorum sizlere.bu donemde dikkak etmem lazim keske biraz zayiflayip boyle birseyle karsilassaydim.hayirlisi.dualarinizi bekliyorum sevgilerimle

Tebrik ederim canım, çok güzel bi haber bu kilolar doğum sonrası emzirirken verilir merak etme sen :)

Darısı isteyen tüm arkadaşlara :)

Kızlar akşam yemeğim belliyken ben menümü yazayım da çıksın aradan.

Kalkınca 2 ceviz ile 500ml su

Kahvaltı
Herzaman ki gibi tbe ile sandiviç

Öğlen
3 köfte
Salata ve pulbiberli yoğurt

1.ara 2tn küçük anjelika erik
2.ara 1 küçük yeşil elma
3.ara 1 bardak kefir
Bugün 3 ara oldu nedense öğlen doymadım galiba. :KK43:

Akşam
6yk kıymalı taze fasulye
Bol salata

3lt su 500ml si kiraz sapı çayı ile hazırlanmış detoks şuydu.
1 sütlü filitre kahve
2 yada3 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi

Sabah 20 öğlen 20 toplam 40dk yürüyüş fancynancy fancynancy
Evde de biraz çırpınırsam yazarım. :KK66:
Öğlen ekmek yemediğin için doymamış olabilir misin canım. Bende ekmek eksiltip meyve öğünü ekleyebiliyordum arada seninki sanki öyle olmuş bu gün. Afiyet olsun.

Dilerim bugün daha iyisindir arkadaşım. Çok geçmiş olsun. :KK19:
Sorma tatlım dün daha iyiydim. Çocuklardan dinlenmeye pek fırsat olmuyor. Normalde gitmemeyi tercih eden kızım bugün okula götürmedim diye çenesiyle yedi bezdirdi beni. 10:30 da okula götürdüm mağlup olup. :KK51: Ne güzel yatacaktım nerdeeeee :sinirli:

Arkadaslar size bir haberim var sok olmus durumdayim.Birkac gun gunum gecmisti sabah doktora gittim hamileymisim.2 cocugumda tedavi sonucu olmustu normal olmaz diyordu doktor.cok sevindik cok sasirdik.bir muddet veda ediyorum sizlere.bu donemde dikkak etmem lazim keske biraz zayiflayip boyle birseyle karsilassaydim.hayirlisi.dualarinizi bekliyorum sevgilerimle
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. :nazar::nazar::nazar: Bende ilk çocuğumda bayağı sıkıntılar yaşamıştım. 2 olmaz diyorduk çok şükür oldu. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım. :dua:

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
1 etimek
Şekersiz çay

Ara
Filtre kahve, sütlü, şekersiz

Öğle
1 muz
1 orta boy elma
Filtre kahve, sade

Akşam