Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Şükür eve gelebildim yine

Yine yoğun bir gündü

bugün eşimi başka bir nöroloji doktoruna götürdüm

hem eski filmlerimizi falan da götürdüm bize bir yol göstersin diye

Sağ olsun okadar güzel ilgilendi ki keşke gitseydik ona dedi eşim

( aslında eşim beyin felci geçirmeden önce büyük kızımı daha önce ona götürmüştüm ama işte insanın aklı duruyor böyle durumlarda Allahtan arkadaşım beni o konuda bilgilendirirken aynı doktor olduğunu fark ettik

)
Kadıncağız eşimin durumun birazda belirsizlikten devam ettiğini söyledi çünkü önceki doktor ağrıları geçmediği için başka tekkik yapacağına psikolojik diyip her defasında gönderdi ama kadın bize başka sebeplerinde aynı ayrılara neden olabileceğini söyledi

Cumartesi gece ayrıntılı bir emar çekelim belki de kireçlenme vardır omuzlarınızda oda baş ağrısına halsizliğe sebep olabilir dedi, hatta tüm sırtınızın beyinle birlikte emarını çekelim ki omurgada bile kaslarda bir sıkıntı varsa sebep olabilir dedi
Tam teşhisi koyalım ki sizde rahatlayın öbür türlü insanın beyni daha çok zorlar insanı dedi

Uzun uzun eşimle ayrıntılı görüştü ve normalde emara para fark ücreti alınması gerekirken ben notu düştüm sizden kuruş para almayacaklar dedi sağ olsun

Gerçi ücret sıkıntı değil gözden çıkarmıştık ama maddiyat peşinde olmaması bile bizi çok rahatlattı
Bakalım cumartesi gecesi emarı bir çektirsin ona göre gerekirse ilaçlarını değiştiriz dedi ( kullandığı antidepresanın hiç bir fayda etmeyeceğini söyledi ki eşimde diyordu hiç beş para etmiyor diye )
Ayşem RAbbim babacığının mekanını cennet etsin ...Aminnn
Hem duygusal bir gününe deng gelmiş hemde bende sevmem öyle şeyleri

sanki sadece satış yapmak için gelmiş o tür insanlar üstelik ben özellikle davet edildiysem ev sahibinin beni yolunacak kaz olarak gördüğünü mü düşündü de davet etti diye kafama takılır

Bizim çakma var dı ya o da geçen bana geldiğinde hesapta KVsinin zoruyla gelmişti ama nasıl olduysa satışını yaptığı ürünlerin hepsini getirmeyi ihmal etmemiş ve bizim akrabalardan durumu iyi olan birazda iyi niyetli bir hatunu aldı karşısına bir güzel ürünleri resmen kakaladı bak sana bu uygun özel getirdim falan diye diye bir sürü şeyi resmen kadına kakaladı

Hani zaten ortam gergindi valla yoksa bana kalsa ağzıma geleni söylerdim

iki sohbet mi edecek yoksa para mı kazanma niyetiyle geldi

He artık değil benim evimde satış yapmak benim evime giremez o ayrı
Boşver bu haftada böyle olsun

ben kaçamak yapmadım ama suyu yetersiz içtim iki gündür

bakalım 8leri görebilecekmiyim bu sabah bilerek tartılmadım hatta acaba dünki iğne ödem yapmışmıdır diye düşünmüyor değilim

yatana kadar bari yeşil çaya abanayım

ya tutarsa