Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür eve gelebildim yine :KK66:
Yine yoğun bir gündü :KK66: bugün eşimi başka bir nöroloji doktoruna götürdüm :KK66: hem eski filmlerimizi falan da götürdüm bize bir yol göstersin diye :KK66:
Sağ olsun okadar güzel ilgilendi ki keşke gitseydik ona dedi eşim :KK68: ( aslında eşim beyin felci geçirmeden önce büyük kızımı daha önce ona götürmüştüm ama işte insanın aklı duruyor böyle durumlarda Allahtan arkadaşım beni o konuda bilgilendirirken aynı doktor olduğunu fark ettik :KK66: )
Kadıncağız eşimin durumun birazda belirsizlikten devam ettiğini söyledi çünkü önceki doktor ağrıları geçmediği için başka tekkik yapacağına psikolojik diyip her defasında gönderdi ama kadın bize başka sebeplerinde aynı ayrılara neden olabileceğini söyledi :KK66: Cumartesi gece ayrıntılı bir emar çekelim belki de kireçlenme vardır omuzlarınızda oda baş ağrısına halsizliğe sebep olabilir dedi, hatta tüm sırtınızın beyinle birlikte emarını çekelim ki omurgada bile kaslarda bir sıkıntı varsa sebep olabilir dedi :KK66:

Tam teşhisi koyalım ki sizde rahatlayın öbür türlü insanın beyni daha çok zorlar insanı dedi :KK66:
Uzun uzun eşimle ayrıntılı görüştü ve normalde emara para fark ücreti alınması gerekirken ben notu düştüm sizden kuruş para almayacaklar dedi sağ olsun :confused:
Gerçi ücret sıkıntı değil gözden çıkarmıştık ama maddiyat peşinde olmaması bile bizi çok rahatlattı :KK66:

Bakalım cumartesi gecesi emarı bir çektirsin ona göre gerekirse ilaçlarını değiştiriz dedi ( kullandığı antidepresanın hiç bir fayda etmeyeceğini söyledi ki eşimde diyordu hiç beş para etmiyor diye )

Ayşem RAbbim babacığının mekanını cennet etsin ...Aminnn
Hem duygusal bir gününe deng gelmiş hemde bende sevmem öyle şeyleri :KK43: sanki sadece satış yapmak için gelmiş o tür insanlar üstelik ben özellikle davet edildiysem ev sahibinin beni yolunacak kaz olarak gördüğünü mü düşündü de davet etti diye kafama takılır :KK43:
Bizim çakma var dı ya o da geçen bana geldiğinde hesapta KVsinin zoruyla gelmişti ama nasıl olduysa satışını yaptığı ürünlerin hepsini getirmeyi ihmal etmemiş ve bizim akrabalardan durumu iyi olan birazda iyi niyetli bir hatunu aldı karşısına bir güzel ürünleri resmen kakaladı bak sana bu uygun özel getirdim falan diye diye bir sürü şeyi resmen kadına kakaladı :KK43:
Hani zaten ortam gergindi valla yoksa bana kalsa ağzıma geleni söylerdim :KK43: iki sohbet mi edecek yoksa para mı kazanma niyetiyle geldi :KK67: He artık değil benim evimde satış yapmak benim evime giremez o ayrı :KK66:

Boşver bu haftada böyle olsun :KK66: ben kaçamak yapmadım ama suyu yetersiz içtim iki gündür :KK43: bakalım 8leri görebilecekmiyim bu sabah bilerek tartılmadım hatta acaba dünki iğne ödem yapmışmıdır diye düşünmüyor değilim :KK66: yatana kadar bari yeşil çaya abanayım :KK48: ya tutarsa :KK70:
Canim ne guzel iyi bir dr a denk gelmissin cok sevindim insallah bu gunler de saglikla gececek tatlim

Bugün ü kötü geçiren tek ben degilmisim demekki sevinsem mi uzulsem mi bilemedm valla:KK51: bi kaç gündür bi tuhafm gram gram verme meselesi beni cok yordu salata yerken midem bulaniyor artik cikolata yemek istiyorum sürekli acikiyorum derken bugün kraker cikolata recel yerken buldum kendimi depresyonami girdim nedir:skandal::KK23:
Aboww kiz ne yaptin yarin cuma

Bugün ü kötü geçiren tek ben degilmisim demekki sevinsem mi uzulsem mi bilemedm valla:KK51: bi kaç gündür bi tuhafm gram gram verme meselesi beni cok yordu salata yerken midem bulaniyor artik cikolata yemek istiyorum sürekli acikiyorum derken bugün kraker cikolata recel yerken buldum kendimi depresyonami girdim nedir:skandal::KK23:
Peki canım yemişsin artık ona diyecek birşey yok. Peki mutlu oldun mu? İşe yaradımı yediklerin?
Bazen doğru bildiklerimiz yanlış olabiliyor. Gram gram gidişin bir sebebi vardır. Bir diyetisyene gitsen sanırım iyi olacak. Ben 6ay boyunca gr gr 2 kilo verdim. 15gun diye izne çıktım hoop 2-3kilo geldi. Yine gr gr o 2-3kiloyu vereceğim diye 2 ay uğraştım ama veremedim. Porsiyonlarımı dengeleyememişim. 3 haftadır diyetisyene gidiyorum kilolarda gitmeye başladı. Onların sihirli bir dokunuşu oluyor. Hem birseyi yemeyi çok istediğinde hemen listende bir değişiklik yapıyor. Bir düşün istersen:KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsin :KK66: hayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn

Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür :21:
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolüm :KK66: Sabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım :KK70:

Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg :KK71:
Yüzdesi; 1,10 %

Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda :21:
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım :KK66:

Canim ne guzel iyi bir dr a denk gelmissin cok sevindim insallah bu gunler de saglikla gececek tatlim

Aminnn inşallah canım :KK66: dün eşim biraz daha rahatladı şükür sonuca göre de tedavi yapılınca inşallah eski günlere döneriz :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsin :KK66: hayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn

Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür :21:
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolüm :KK66: Sabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım :KK70:

Hemen aklımdayken bildirimimi de yazayım sonrada listemizi buraya alıp düzenlerim :KK66:

Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg :KK71:
Yüzdesi; 1,10 %

Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda :21:
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım :KK66:

Aminnn inşallah canım :KK66: dün eşim biraz daha rahatladı şükür sonuca göre de tedavi yapılınca inşallah eski günlere döneriz :KK66:
Aleyküm selâm Banu
Âmin inşALLAH:KK36:
Tebrikler. Supersin. Bu işi başarıyorsun. :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

***5. Takım 540. Etap***

servey (67,8///%) Bildirim yapmadığı için 2 ye bölünecek
moni (82,4/)
inatettimolacak (60,2///%)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/)
Dirilisci hatun (80,2/)

5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (97/) Yeni üye Baş. Tar:03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
toplight (72,4/72,5/0,1/%)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,8/) Mezun olan üye.
wendigo (68,2/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,6/) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (64,6///%) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

***5. Takım 540. Etap***

moni (82,4/)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/54,4/1,2/%2,16)
Dirilisci hatun (80,2/)

toplight (72,4/72,5/0,1/%)
morordek (65,8/) Mezun olan üye.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

Günaydın kızlarrr
Dün hiç girme fırsatım olmadı maalesef, koşturmaca ile geçti günüm. Bugün de yine bi bölüme uğramam gerekecek. Yoğun geçiyor bu aralar, tezle ilgili yapmam gereken şeyler çok. Bir de asistanlık işleri..

Bu sabah güzel bi sayı gördüm tartıda, dünkü koşturmacanın etkisi sanırım. 65.1 :21: Şu 65'i kırsam daha güzel olacak.

Günaydın kızlar
morordek morordek
Kilom 54.4
-1.200
%2.15
Canım süpersin tebrik ediyorum :KK15:

***5. Takım 540. Etap***

moni (82,4/)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/54,4/1,2/%2,16)
Dirilisci hatun (80,2/)

toplight (72,4/72,5/-0,1/-%0,14)
morordek (65,8/65,1/0,7/%1,06) Mezun olan üye.

Back
X