Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınlar, aslında güne başlayalı çok oldu ama anca girebildim. Sabah sabah ben de kahvaltı sofrasında bi gerildim ama neyse...

o kadar aceleci ki hep yapıyor o hatayı:kahve:
ara öğünlerimde ki meyveyi çıkardı,hibisküs ekledi,yoğurt vermemiş bir bardak ayran harici,ana öğünlerimde de miktarı düşürüp çorba ağırlıklı yapmış:KK64:gibi gibi .
Anladım monişim, Sibel güzel ayarlıyor ve sana iyi geliyor menüleri genelde :)
Eheheh, dimi, bols alata yı bi düzeltemedi lydznp lydznp

Benim de takıntılarım vardır gördükçe takılıyorum her birine :)

Ama çok becerikli maşallah, monişim motive düştü senin toparladın sanki ama. Annene tatile gittiğinde falan gayet iyiydin aslında.
Evet maşallah becerisine lafım yok tabi ki ama böyle şeylere ben de çok takılırım :) Obsesif miyim neyim? :KK48:
Roma yolculuğu ne zaman? Bizim yolculuk Çarşamba akşammış benim hedefte yalan oldu. Hiç bişi istediğim gibi değil kafam rahat değil ilgilenemiyorum kendimle. Sorunlu muyum neyim bilemedim.
Bu çarşamba mı, ne kadar az kalmış :)
Bence sana Dubai iyi gelecek, en azından moral motivasyon olur :)
Diyet yaparken etrafındaki insanların seni anlaması gerçekten çok önemli. Zaten beslenme alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil, yemediğin bazı gıdalardan dolayı psikolojik olarak bazı boşluklar oluyor ilk başlarda.onu sevdiklerin yanında olduğunu hissettirerek doldurduğunda sana çok iyi geliyor.
Evet kesinlikle çevredekiler destek olmadı mı maalesef çöpe gidiyor. Ben de mesela yediklerime dikkat etmek istiyorum ama neeerde moni'nin dediği gibi evde tatlılar, börekler havada uçuşuyor. Kilo almamak için zorluyorum kendimi :KK35:
Diyetim persembe gunu basladi ama ben yine carsamba gunu kendimce az yiyip dikkat ettim.
Carsamba günü:76.3:duduk:
Cuma :75.6:KK73:
Bugün :74.8 :KK73:
Özlemcim çok sevindim, inşallah bu diyetisyen sana iyi gelecek. wendi de demiş, Nobel ödülü vereceğiz kendisine :KK48:

Gunaydınlar, aslında güne başlayalı çok oldu ama anca girebildim. Sabah sabah ben de kahvaltı sofrasında bi gerildim ama neyse...

Anladım monişim, Sibel güzel ayarlıyor ve sana iyi geliyor menüleri genelde :)

Evet maşallah becerisine lafım yok tabi ki ama böyle şeylere ben de çok takılırım :) Obsesif miyim neyim? :KK48:

Bu çarşamba mı, ne kadar az kalmış :)
Bence sana Dubai iyi gelecek, en azından moral motivasyon olur :)

Evet kesinlikle çevredekiler destek olmadı mı maalesef çöpe gidiyor. Ben de mesela yediklerime dikkat etmek istiyorum ama neeerde moni'nin dediği gibi evde tatlılar, börekler havada uçuşuyor. Kilo almamak için zorluyorum kendimi :KK35:

Özlemcim çok sevindim, inşallah bu diyetisyen sana iyi gelecek. wendi de demiş, Nobel ödülü vereceğiz kendisine :KK48:
Insallahh canimm:KK36:

günaydınnn,musmutlu bir pazar günü olsun hepimiz için inşallah:KK36:
ben gece yine kaliteli uyuyamadım acayip acayip rüyalar,yerler,insanlar,oradan oraya atlayıp durdum. bir genç bekar güzelim:süslü:,bir şimdiki halim böyle karman çorman zaman yolculukları.nasıl bir ruh haliyle uyuduysam artık,mısır püskülü de yapmış olabilir:KK70:
yalnız rüyamın bir bölümünü çok sevdim,genç bekarım,çok asil ,kadın ruhun dan anlayan ,üstelik bi de zengin, yakışıklı sevdiceğim vardı:KK64:prens falan olabilir çünkü gelinliğimi pariste diktiriyordum:KK70::KK70::KK70:tabiiki rüyaymış:110: wc ye kalktığımda kahretsin ki bitti:KK70::KK70::KK70:
uyandığımda yatağımda yakışıklı bir prens var dı gerçi,rüzgarımmm :emir_bebek::anne::KK200:

Tatlı rüyalar, güzel bir uykudan sonra mutlu bir güne uyan canım :)
uyandım uyandım :KK70::KK70::KK70:

Boks alata candır. Bol salatadan daha çok yok tutar :KK70::KK70::KK70:
ya di mii:KK70::KK70::KK70:

Öyle düşünme tatlım. Sen kilo vemeyi hedefledin. Bunu başarıyorsun. Belki bu da gerekliydi. Kendimize getirdi. Kendini kaybedersen kilo alırsını hatırlattı bize. Daralma lütfen. Derin bir nefes al, ayağa kalk ve kaldığın yerden hiçbirşey olmamış gibi devam et. Bu başarı hikâyesi yazılacak. Senin elinden kurtulamaz. Hem bence Roma her mevsim güzel :KK39:
haklısın ayşecim:KK60:
roma aklıma gelince, su içemeyeceğim wc bulamayacağım düşüncesiyle son an da uçakta arıza çıkarıp kaldırtmayabilirim:KK70::KK70::KK70:

İnce ruhlu monişim:KK60:
diyet yapanlar bir yerde toplasalim bu konuda sıkıntılı olan @servey @fancynancy başka kim vardı? @wendigo seninde evde buna benzer arıza var mıydı? :KK48:
1 ay deneme süreniz olsun. Bakalım sonuç ne olacak:ıslık:
harika olurdu,1 ayda mutlu mesut incecik çıkardık o evden:KK36:

Zaten sende vardı bi haller. 7.takıma az uğrar olmuştun. Bunlara mi canını sıktılar. Geçen de diyordun ya bunları da sabun yapalım mı?:KK48:
sabuna ihtiyaç var güzel ülkem de, ne demişler:suya sabuna dokunalım:KK28:malzeme de bol olunca memleket miss sabun kokar:KK68:hay de fırınları hazırlayalım:KK70:

Ama biz toplumca ters piskoloji yapmayı severiz. Biri diyetteyim derse yemeğimizi ımmm nede güzel olmuş diye yeriz.:KK34:
Misafirliğe gittiğimizde hiç bakılmayan tabaklar diyetteyim deyince lokma sayılmaya başlanır. Birde gittiğin yerde yiyecek bulursan ne alâ. Ev zaten izdirap yuvası :KK42: ALLAH'tan benim kocanın alıp gelme huyu yok. Adama tam buğdaylı ekmek al dedim marka verdim. Ben anlamam sen al dedi.:confused:
incelenecek milletiz de buna kimsenin ömrü yetmez:cool:
eve geldim baktım benim ki mutfakta türlü yapıyo,tavada da patetes kızartması:KK34:pazara çıkmış beni arayıp bir şey lazım mı bile demiyor,ay yat kalk şükret almasın bişe bulaşmasın mutfağa,inan benim model daha sinir :tokat:kaç kez aynı gün de birbirimizden bi haber ayrı ayrı pazara çıkmışız bilsen,yiyo fırçayı bi süre sonra unutup yine aynı şey:KK75:

moni moni tatlim bu hafta ust uste geldi hersey ne olur uzme kendini arada bir olur gececek bunlar da roma seyahati de sana cok iyi gelecek eminim
:KK60:

ben gece yine kaliteli uyuyamadım acayip acayip rüyalar,yerler,insanlar,oradan oraya atlayıp durdum. bir genç bekar güzelim:süslü:,bir şimdiki halim böyle karman çorman zaman yolculukları.nasıl bir ruh haliyle uyuduysam artık,mısır püskülü de yapmış olabilir:KK70:
yalnız rüyamın bir bölümünü çok sevdim,genç bekarım,çok asil ,kadın ruhun dan anlayan ,üstelik bi de zengin, yakışıklı sevdiceğim vardı:KK64:prens falan olabilir çünkü gelinliğimi pariste diktiriyordum:KK70::KK70::KK70:tabiiki rüyaymış:110: wc ye kalktığımda kahretsin ki bitti:KK70::KK70::KK70:
uyandığımda yatağımda yakışıklı bir prens var dı gerçi,rüzgarımmm :emir_bebek::anne::KK200:
Senin rüya çabuk çıkmış, sabaha prens yatağına gelmiş :KK48::KK200:

Günaydını kaçırdım tünaydına geldim.. Alıntıladığım herşey gitmiş tekrar yapamayacağım lydznp lydznp dünkü oyunla karışık spor süper olmuş. 0zlem 0zlem senin de halı yıkama görünümlü karın kası çalışman süpermiş. toplight toplight kaptanım soba diyorsun canımızı çektiriyorsun ama patateslere de yazık olmuş. moni moni sabah yatağında bir prens ile uyanmak sana çok iyi gelmiştir. wendy wendy şimdiden iyi tatiller canım. morordek morordek sana da iyi çalışmalar benim de yarın sınavım var ama daha hiç bakmadım ben de kalksam çalışsam süper olacak

Kafamda deli sorular detoksu yapsam 62 yi kırar mıyım acaba? Salı tüm gün gezideyiz ama zaten o gün de ton balıklı salata varmış dışarıda en kolay bulacağım şey, közlenmiş biber patlıcan kısmı biraz zor.olmadı evde hazırlayıp yanımda götürür müyüm acaba? Zaten tüm sınıf diyet yaptığımı biliyor hatta bir sekreter listeleri fransızca olarak bana da verir misin diyor. Bir öğretmen o kadar kısa zamanda nasıl oldu diyor da fransızcam yetmiyor sohbete :)

morordek morordek sana da iyi çalışmalar benim de yarın sınavım var ama daha hiç bakmadım ben de kalksam çalışsam süper olacak
Gel birlikte çalışalım canım. Comment tu t'appelle? :KK48: Ay böyle miydi çok ezberden yazdım.
Bi de o kadar ezbere öğrenmişim ki Fransızcayı, yaşımı sorsan hala lisedeki yaşımı söylerim. J'ai quatorze ans :KK48::KK48: Benden bu kadar :KK48:

Kafamda deli sorular detoksu yapsam 62 yi kırar mıyım acaba? Salı tüm gün gezideyiz ama zaten o gün de ton balıklı salata varmış dışarıda en kolay bulacağım şey, közlenmiş biber patlıcan kısmı biraz zor.olmadı evde hazırlayıp yanımda götürür müyüm acaba? Zaten tüm sınıf diyet yaptığımı biliyor hatta bir sekreter listeleri fransızca olarak bana da verir misin diyor. Bir öğretmen o kadar kısa zamanda nasıl oldu diyor da fransızcam yetmiyor sohbete :)
Sen maksimum 2 haftaya mezunsun :) Bu hafta çok zorlama bence zaten geçen hafta baya verdin, sonraki haftaya mezun edelim seni :)

Ya ben evde bulunanlara çok takılmıyorum da spor yoksa diyette yalan oluyo bende. Ama kesinlikle gelirim 1 ayda hepsini veririz valla biz :)
Bazen Şeyda çoşkunun zayıflama kampına gitsem mi diye düşünmüyor değilim :)

Ay harikasın yaa, o yorgunluğa maşallah sana ki gün içinde yürüyüşte yapıyorsun.
Sabah ve oglen yürüyebiliyorum canım. 1 saati bile bulmuyor aslında.

uyandım uyandım :KK70::KK70::KK70:

ya di mii:KK70::KK70::KK70:

haklısın ayşecim:KK60:
roma aklıma gelince, su içemeyeceğim wc bulamayacağım düşüncesiyle son an da uçakta arıza çıkarıp kaldırtmayabilirim:KK70::KK70::KK70:

harika olurdu,1 ayda mutlu mesut incecik çıkardık o evden:KK36:

sabuna ihtiyaç var güzel ülkem de, ne demişler:suya sabuna dokunalım:KK28:malzeme de bol olunca memleket miss sabun kokar:KK68:hay de fırınları hazırlayalım:KK70:

incelenecek milletiz de buna kimsenin ömrü yetmez:cool:
eve geldim baktım benim ki mutfakta türlü yapıyo,tavada da patetes kızartması:KK34:pazara çıkmış beni arayıp bir şey lazım mı bile demiyor,ay yat kalk şükret almasın bişe bulaşmasın mutfağa,inan benim model daha sinir :tokat:kaç kez aynı gün de birbirimizden bi haber ayrı ayrı pazara çıkmışız bilsen,yiyo fırçayı bi süre sonra unutup yine aynı şey:KK75:

:KK60:
7.takım yazmışım. :KK23:takıma yazarken. Ne alakaysa :oops:

Tama Deniz belli oldu. Sen orada diyetisyen olacaksın. Baksana ilk müşteriler hazır bile :KK48:

Back
X