Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar ;
Detoks 2. Gün sabah kahvaltısı ile başlasın.
2 yumurta 1 Tanesinin beyazı, 2 dilim az yağlı peynir, çörek otu..
karar verdim ben proteini çok seviyorum bu menü tam dişime göre.
Bugün toplam 1 saat ip atlamayı planlıyorum başka da spor yok. Ama tek seferde değil gün içinde 15 dakika 15 dakika şeklinde yapacağım plan bu. Ama yarım saatten sonra sıkılırsam ve devamını getirmezsem bence o da yeterli.

Bir gün bende saçıma fön çekip makyaj yapıp koşmaya çıkacağım :cool:

Ama ben çok güzelirim öyle durumlara.neden yapılır ki bu spor bu bitince kan ter içince pancar gibi suratla kalıyorsun zaten:) ama bir şans vermeliyiz belki de ; bence sen dene ekstra faydası varsa bize tavsiye edersin zaten :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) 2 dilim az yağlı peynir çörek otu

Öğlen ; 1 patlıcan bir biber közleme, salata ve 80 gr ton balığı

Ara ; suya konulmuş 6 badem 1 Yeşilçay

Akşam ; yoğurtlu semizotu salatası 2 tk pul biber ile 1 dilim ekmek

Ara ; 1 çay bardağı kefir

- 3 litre su, 2 fincan kahve, 1 kupa detoks 1 kupa papatya çayı
- Yarım saat ip atladım fancynancy fancynancy akşama kadar 1 saate tamamlayacağım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabahda yine 07:00de uyandım :KK53: Sanırım iki gündür hem fazla yoruluyorum hemde eşimle birlikte yatağa gidince biraz gecikiyorum :KK48:
Gece altımdan yastıkmı kaydı nedir boynum tutulmuş hafifde olsao_O
Neyse artık gitmeden kas gevşetici sürerim ki rahatlasın :KK66:

Kahvaltı faslı dışarda olacağı için biraz gecikecek o yüzden kendime 1 bardak ayran kaptım geldim :KK66: Kahvede yapmadım kendime nasılsa dışarda da içeceğiz diye :KK66:
Kaç haftadır pazara çıkmıyordum bugün çıkmışken meyve falanda alayım :KK66: malum havalar kışa çevirdi vitamin takviyesi olur :KK66:

Yoğun bir gün yine beni bekliyor ama ne demişler nerede hareket orada bereket :KK66:

Canım çok zor çünkü kuzu daha çok ufak ama inan çok büyük faydası oluyor sağlamı kapatıp tembel gözün çalıştırılması :KK66: Benim erkek kardeşimde 3 yaşındaydı kapatmak zorunda kaldığında ve oda baştan yırttı kendini :KK43: Annem karşılığında çok istediği birşeyler olurdu onları teklif ederdi yani bak yarım saat şu dursun şunu alacağım buraya götüreceğim gibilerinden :KK66: Sonra şükür alıştı ve 5 yaşındayken gözünden ameliyat oldu oda :KK66:
Gözlüksüz çok sıkıntı yaşardı ama ameliyattan sonra numarası baya düştü :KK66: senelerce kontrolleri devam etti ve şükür numaralar hiç yükselmedi :KK66: hatta şimdi tabi koca eşşek oldu ama nerden baksan rahat 10 senedir gözlük dahi takmak zorunda değil :KK66:
Geçmiş olsun canım. Çok teşekkür ederim. InşALLAH anlar ve bizde faydasını görürüz:)

Selam kızlar
Kimseden ses çıkmıyor herkes iyi mi? Bugün çarşamba tartıya kaldı 2 gün. Bugün tartı için ne yaptınız hele bir söyleyin :)
Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.

Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.
Ben bugün bir satır ders çalışmadım. Hiç de çalışasın yok.. bugün de böyle olsun ne yapayım.

Back
X