Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim :KK66:
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım :KK70: Sabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım :KK66: Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya :KK70:
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık :KK66:
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık :KK66:
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye :KK66:

Toplamda 13.998 adım atmışım :KK48: Eve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım :KK70: )

Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugün :KK66: Hem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim :KK66:

Bugün de kuzuyu okula bırakıp spor salonuna gideceğim :KK66: 1 saatten az fazla sporumu yapıp eve dönerim duşumu aldıktan sonrada eşimi doktora götüreceğim ( yine nörolojiye gideceğiz doktor 10 gün sonra tekrar gelin demişti ) ordaki işim bitince kuzuyu okuldan alıp yüzme kursuna götürmem lazım yani anlayacağınız bugünde ayağı yanmış kedi modundayım popiş yer görmeyecek :KK70: :KK70: :KK70:
ALLAH kolaylık versin canım;)

Gunaydinlar
Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima. :işsiz:
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Gecmis olsun cnm sen bi kutsun doktur

Merhabalar,
Nasılsınız, iyi misiniz? :KK25::KK200:
İşyerinde tüm gün eğitimde oluyorum. Önümüzdeki hafta da eğitim sürecekmiş.
Hiç paylaşımda bulunamıyorum bu yüzden.

Dün yediklerimi paylaşayım:
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kibrit kutusu light beya peynir, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeğinde şehriyeli tavuk çorbası, fırında tavuk, 4 yemek kaşığı iç pilav, salata
Ara öğünde 1 ekşi yeşil elma,
10 çiğ fındık
Akşam yemeğinde 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı kıymalı pırasa, salata
Ara öğünde 1 kivi, 1 mandalina, 5 badem yedim.

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima. :işsiz:
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim

allahımm ne acır o şimdi :( geçmiş olsun kuzucum, üst üste gelmiş hepsi.

Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin

amin kaptanım, sende hayırlı haberlerle gel.

Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Spordan geldim hemen biraz erkende olsa öğle yemeğimi yedim :KK66: şimdi tekrar giyindim eşimin doktorunu aradan çıkaracağız :KK66:
Bekleme durumu olurda öğle yemeği saatim gecikir diye erken yedim bugün :KK66: artık Annemde de bir yarım saat kahve molası veririm ( kızın yüzmesine biraz vakit var diye tekrar eve inmiyorum ya :KK66: )

Şu ana kadar 1.5 litre suyum tamam :KK66: yatana kadar rahat 3 litre olacağı belli zaten :KK48:
İnşallah yarın çok güzel eksiler görürüz hepimiz :21:

Geçmiş olsun canım. Ben ayağımın üstüne valiz düşürmüştüm ağrısı bir süre devam etti. Bir süre krem sürüp mutlaka dinlendir o ayağını.

Merhabalar,
Nasılsınız, iyi misiniz? :KK25::KK200:
İşyerinde tüm gün eğitimde oluyorum. Önümüzdeki hafta da eğitim sürecekmiş.
Hiç paylaşımda bulunamıyorum bu yüzden.

Dün yediklerimi paylaşayım:
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kibrit kutusu light beya peynir, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeğinde şehriyeli tavuk çorbası, fırında tavuk, 4 yemek kaşığı iç pilav, salata
Ara öğünde 1 ekşi yeşil elma,
10 çiğ fındık
Akşam yemeğinde 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı kıymalı pırasa, salata
Ara öğünde 1 kivi, 1 mandalina, 5 badem yedim.
Canım afiyet olsun. Bende insülin direnci var diye gece ara öğününde çok meyve olmuyor. Hatta son ara öğünde yoğurt vardı yediğim kayısı ya da çilekli aktivia lar ile geçen hafta bir gece bildiğin yeme krizine girdim. Bu menü benim olsa sanırım 1. Ara öğünde son ara öğünü yer değiştirirdim

Günaydın kızlar
Detoksun 3. Günü ile devam ediyorum. Şu ana kadar Harika gidiyor. Sabah kahvaltım 3 kaşık yoğurt, 1 tk keten tohumu, 2 yk yulaf ezmesi yarım muzdu.. keyifle yedim. 15 dakika ip atladım şimdi kahvemi içiyorum. sonra öğlen yemeği hazırlayacağım.
Yarın misafirimiz olacak, hatta tüm haftasonu olabilir. Bu yüzden bir kek, bir de poğaça yapacağım bugün.

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 yk yoğurt, 1 tk keten tohumu, 2 yk yulaf ezmesi, yarım muz

Öğlen ; yeşil mercimek salatası ,1 bardak ayran

Ara : 3 kuru kayısı (5 dakika sıcak suda bekletilecek) acaba burada suyu atacak mıyım içecek miyim. Sanki atmam gerekiyor gibi geldi. Şeker çıksın diye yapıyorum bence. Fikri olan ?

Akşam ; 1 yumurtalı, 1 tk yağda menemen, bol yeşillik ve 1 bardak ayran

Ara ; tarçın zencefil limonlu çay

- 3 litre su, 2 fincan kahve 3 kupa Yeşilçay
- yarım saat ip atlama fancynancy fancynancy

Back
X