Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lavaş bana hep daha masum gelirdi ama lydznp lydznp yazmış 4 dilim ekmekmiş meğer :) Dikkatli tüketmek lazımmış

Umarım böbrek sonuçların da iyi çıkar kaptanım

Aklımda olsun monişim, çıktığımda alayım :)
Bir daha lavaş mı aslaaa :KK48:
ya da olursa tam buğdaylı ve yarım lavaş olur ancak :KK66:
:KK24::KK200:

Tansiyonum iyi çok şükür arkadaşım. Teşekkür ederim.:KK200::KK19:
Sen nasılsın, iyi misin? Sağlığın nasıl? :KK54::KK200:
Rica ederim.
Ben daha iyiyim daha da iyi olacağım inşALLAH. Dünkü detoks işe yarıyor. Iyi ödem atıyorum bakalım en azından sabit geleyim dersindeyim. Tansiyon düşünce dayandık tuzluya tabi yeşil çaydan da mahrum kaldım. Sabahları yine 1 fincan içiyorum ama korka korka :110:

Kız diyet düşmanı ne oyle bir yere gitmiş. Oradaki lavaş hem büyük hemde beyaz undan kebapçı lavaşıdir. :110:

Merhaba lydznp lydznp çiğim
Diyet Düşmanı Kebo'ya ilk defa gittim. Az evvel merak ettim, araştırdım da reklamını buldum internetten.
Sizlerle de paylaşayım istedim. :KK48:

nurialco.webp

Rica ederim.
Ben daha iyiyim daha da iyi olacağım inşALLAH. Dünkü detoks işe yarıyor. Iyi ödem atıyorum bakalım en azından sabit geleyim dersindeyim. Tansiyon düşünce dayandık tuzluya tabi yeşil çaydan da mahrum kaldım. Sabahları yine 1 fincan içiyorum ama korka korka :110:
Bu ara ben de yeşil çay içmeyeyim pek. Tansiyonu düşürürse iyi gelmez.
Günün güzel geçsin. Sevgiler. :KK200::KK5:

Merhabalar,
Dün yediklerimin listesini paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
Sabah
4 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Dürüm tavuk döner (domates soslu)
Diyet Kola
Ara Öğün
3 kuru erik
5 çiğ badem
Akşam
4 adet kuzu pirzola (haşlanmış)
Zeytinyağlı kereviz (5 yemek kaşığı)
Ara Öğün
1 porsiyon nestle lifita (1 su bardağı süt ile)
1 ayva

Gününüz güzel geçsin. Sevgiler. :KK200::KK36:

Hoşgeldin canım, daha önce yarıştıysan yarışma kurallarını biliyorsundur muhtemelen. Durumuna baktım 2014 yılında 56,7 kg ile izne ayrılmışsın. Yine de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşında ve evliyim. 6 aylık bir oğlum var.
İstediğin motivasyonu bulacaksındır takımımızda, tekrardan hoşgeldin :)
hoşbulduk canım yarışma kurallarını hatırlıyor gibiyim ama şimdi okucam. sanırım cuma günleri tartılıp yazıyorduk, birde bol paylaşım bekleniyordu. bu arada tanıştığıma memnun oldum.

günaydın kızlar.... bugün diyetime start verdim ve kendimi bişey yiyeceğim zaman sen daha önce bunları yedin tadınıda biliyosun istediğin kiloya ulaş tekrar yavaş yavaş yiyebiliceksin...bunları yememen seni öldürmücek gibi cümlelerle motive ediyorum. akşam mesela eşim baklava almış ve ben bi tane bile yemedim. sabah kalkınca bir adet yerim dedim ama sabah canım onuda istemedi :halay: ne güzel demi inşallah bu irademi hep kendimde bulurum...

bu arada ben tam bir leslie aşığıyım çok seviyorum o videoyu yapmayı hemde hiç sıkmıyor. haftada 2-3 gün yapmaya çalışıyorum. bu arada düzenli olmasada geçen yıl ocak ayından beri spor yapıyorum... evde videolar yapıyorum, asansör yada yürüyen merdiven hiçbir yerde kullanmam, zaten bu yüzden hamilelik dışında hiçbir zaman 62 nin üzerine çıkmadım. ama evlendiğimden beride hiç 55 olmadım :KK48: sabit 56-62 yim hep. bu sefer inşallah 55 olurum :halay:

Back
X