Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşam kusmaya başladı 7 8 kere kusunca hemen acile gittik kan idrar tahlili yapıldı sistem cökunce sonuçlar çıkmadı öyle olunca birakmadilar sabaha kadar serum verdiler. Öğleye doğru çıktık çok şükür aksi gibi akşama da yemekli misaafirim var gelir gelmez evi temizledim hazırlık yaptım ama ölü gibiyim cok yorgunum ayakta bile uyuyabilirim
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. :KK200:

Likralı ya ondan yoksa 34 olmak ıstemem zaten ama
Sıze SOZ VERIYORUM onun duğmelerı kapalı sekılde sıze foto atacagım YILBASINDAN ÖNCE hem de
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Onan en çok istediğim şeylerden biri senin mezuniyetini görmek sonra nilsub nilsub fancynancy fancynancy 0zlem 0zlem ve @wendigo nun listeye girdiğini görmek.

tanıştığıma memnun oldum canım. maşşallah 42 yaşında doğurmuşsun demekki benim önümde bi tane daha yapmam için 10 yıl var. sizce o kadar ara vermek iyimi? şuan müthiş bi baskı var üzerimde 2. çocuğu yap diye ama eşimle ben daha zamanı değil diyoruz...
40 yaşında 2. kere anne oldum. Bence peşpeşe iyi. Şimdi 2 farklı insanlar. Otelleri farklı herşeyi farklı. Benim şartlarım pes peşe yapmaya uygun değildi. Olsaydı 2-3 yaş ara ile 3.yü bile yapabilirdim :ıslık:
:KK70::KK70::KK70:

Selam kızlar
Bende kaçamak yok şükür. ayagimda iyileşti dün akşam yürüyüşe başladım tekrardan.
Kpss ye hazırlanıyorum tabi hazirlanmaksa bu oğlan uyuyunca 1 saat öğlen 1 saat akşam hayırlısı artık.
Bende eski kiyagetlerime sigiyorum çok şükür 36 beden yani :deli:
Ama göğüs ve göbek kısmı biraz oturuyor :KK47: napalım zamanla göbüste gider.
Aman ne giciksiniz yaa... derdinize bak :63:

Yemek listemiz aylık olarak belli oluyo aslında biliyo musun? onu ay başı önüme alıp içinden uygun olanları seçsem uygun olmayan günlere evden getirsem mesela, o gün öğleyin kh yediysem akşama eve kh yapmasam falan güzel olabilir aslında. öf ya liste olcak illa bana işte.

kız bana, tüm imkanlar elimde kullanmıyorum :KK42:
Bir ara servey servey günlük liste ile ne kadar güzel dengelemişti kendini. Ben de senin bu düşündüğün şeyi yapıyorum. Listeye bakıyorum bana uygun değil. Ya 1 ton balığı alıyorum yanına yemekhaneden bol salata yada salatanın yanına hindi füme 1 paket. 1 küçük ton balığı susuz 50-55gr hindi füme 1 pakette 60gr. 2şer tane bile yenebilir. Evden taşımaya üşenirsen. Sana benim listeyi göndereyim mi? Kilolarimiz farklı ama....

Arkadaşlar ben gün içerisinde her gün 8000 adım atmakta zorlanmıyorum; ama düzenli olarak 10000 adım veya üstü yapamıyorum genelde. Yazın daha iyi oluyordu. Gündüz pek yürüyemezsem, akşam iş çıkışı yürüyüş yapıp açığı kapıyordum. Havalar erken kararmaya başladığından beri akşamları çok tembelleştim. Bir saatten sonra kimse kalmıyor sokakta, sanırım bu da etkili oluyor yürümeyişimde.
Siz neler yapıyorsunuz? Bana neler önerirsiniz?
Bir arkadaşım evde squat egzersizleri yapıyor. Bu squat egzersizlerini yaptıran spor hocası bayana bir canlı yayınında bel fıtığı problemimden bahsettim ve bu squat egzersizlerini yapıp yapamayacağımı sordum.
Bel fıtığım olduğu için squat egzersizlerini yapmak yerine, bir hoca eşliğinde pilates yapmamı veya yüzmeye gitmemi ve iyi bir yürüyüş ayakkabısıyla yürüyüş yapmamı önerdi.
Dışarı çıkamadığım zamanlarda Leslie Sansone'un egzersizlerini de evde yapabilirim aslında.
Bu durumda leslie candır, jessica heyecandır. Ben heyecan severim ama leslie de kötüleyemem

Dün akşam kusmaya başladı 7 8 kere kusunca hemen acile gittik kan idrar tahlili yapıldı sistem cökunce sonuçlar çıkmadı öyle olunca birakmadilar sabaha kadar serum verdiler. Öğleye doğru çıktık çok şükür aksi gibi akşama da yemekli misaafirim var gelir gelmez evi temizledim hazırlık yaptım ama ölü gibiyim cok yorgunum ayakta bile uyuyabilirim
Çok geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin

40 yaşında 2. kere anne oldum. Bence peşpeşe iyi. Şimdi 2 farklı insanlar. Otelleri farklı herşeyi farklı. Benim şartlarım pes peşe yapmaya uygun değildi. Olsaydı 2-3 yaş ara ile 3.yü bile yapabilirdim :ıslık:
:KK70::KK70::KK70:
Otelleri derken ne demek istedin anlamadım?:KK64:
Otelde mi yaşıyor çocuklar :KK70::KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar:KK25:
Bugün takıldım eşimin peşine kemerburgaz göktürke gittik,orada bayimiz var.yemeği diyete uygun yedim,bayimize gittiğimizde eşim pelitin önüne parketti arabada bekliyordum ,gerisini anlatmama gerek yok sanırım:oops:bu hafta çok dikkat ettim çorbayla geçti öğünlerim ama tartıda güzel sonuç göremeyince moralim bozuktu bahane oldu:KK42:ya tartım bozuk ya da kilom hala direniyor:KK64:yarın sibel de öğreneceğim artık neymiş:KK75:

Cnm misafir isi kotu olmus yaa neyse atlatmissindir ins

Back
X