Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar:KK54:
Hamama inmiştim akşam tansiyonum düştü ,uzandım biraz iyi geldi.
yeşil çay içtim,yatarken de mısır püskülü içerim 11 gibi uyurum beralde:uykucu:
Yarın sibel var,off bi kurtulamadım şu 8 lerden:KK75:
Bu hafta olmazsa haftaya kurtulacaksın. Senin hedefte bu olsun. Yoksa gelirim yolmaya biliyorsun :KK4::-)

Kızlar sabah yine suyumu ve cevizimi unuttum
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
60gr süzme light peynir
Domates dereotu nane maydanoz

Öğlen
Ton balıklı salata
1 kepçe mercimek çorbası

Ara
1 elma
200ml süt

Akşam
Kıymalı kapuska
Salata

3.7lt su 1ltsi limon yeşil elma ve naneli
1 sade Türk kahvesi
1 orta boy filtre kahve
1 kupa yeşil çay
1 kupa hibikus

Spor ip atlayacağım birazdan. En az 350. 500ü deneyeceğim

Kızlar selam.. Başıma gelen felakaetler bitmiyordu. tel ve pc birden göçtü ve ikisini de kurtarmak için uğraşıyorum.iletişimsiz kaldım resmen sizi merakta bıraktıysam kusura bakmayın.
Baya bi para bayılıp bilgisayarı yaptırıpp bu akşam elime alabildim. telden ise umut yok.. rehberim herşeyim içindeydi bi numaralar gidince ulaşamadım size. yeni telefon bakıcam bi de bu kadar sıkıntının arasında :(
Neyse bi uğrayıp ses vereyim dedim size bilgisayar gelir gelmez

Kızlar selam.. Başıma gelen felakaetler bitmiyordu. tel ve pc birden göçtü ve ikisini de kurtarmak için uğraşıyorum.iletişimsiz kaldım resmen sizi merakta bıraktıysam kusura bakmayın.
Baya bi para bayılıp bilgisayarı yaptırıpp bu akşam elime alabildim. telden ise umut yok.. rehberim herşeyim içindeydi bi numaralar gidince ulaşamadım size. yeni telefon bakıcam bi de bu kadar sıkıntının arasında :KK43:
Gerçekten çok merak ettik seni Özgecim. Aradık ulaşamadıkta. Neyse iyi olsa herşey halledilir canım. :KK200:

Sağol canım. Ben son 3-5kiloda artık bıkmaktan korkuyorum. Ama onunda bir yolu vardır elbet. Biraz takılır sonra yine başlarız:KK66:
biraz zor oluyo 3-5 kiloyu vermek ama sporla falan halledilir bizde halledicez insallah ha gayret

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)
hosgeldin canim gule gule büyüt bebeğini umarim hedefine tez zamanda ulaşırsın

***5. Takım 544. Etap***

servey (67,4/ / /%)
moni (81,2/ / /%)
inatettimolacak (59,6/ / /%) 1. kez bildirim yapmadı
Dirilisci hatun (77,6/ / /%)
lydznp (80,2/ / /%)
bluedolphin (95/ / /%)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (61,8/ / /%) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/ / /%)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/ / /%) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/ / /%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4/ / /%)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5/ / /%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/ / /%) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.
:anneadayı:
ben bu hafta listeye girebiliyormuyum kaptanim sence oldummu :KK19:

Selam kizlar cok yogun bigun gecirdim sabahtan beti anca girebiliyorum. Yarin cuma hepimiz icin bol eksili bi gün olsun insallah
Dünkü menüm
Sabah
2 etimek
Peynir
2 dim salam

Öğle
Tavuk corbasi1 dilim kepekli ekmek
Ara
Ceyrek tost+ayran
Aksam
Patlican yemeği
2 kasik makarna
Yogurt
2.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
200 ip atlama

Bugunku menum
Sabah
Avuc ici kadar peynirli börek
Yarim pogaca

Ogle 3 gibi
1.5 lahmacun+ayran

Aksam
Yogurt

2 litre su ictim
2 fincan bitki cayi
1 gincan yesil cay
300 ip atlama

Cok kotu menulerim biliyorum ama bu hafta malesef boyle oldu yarindan itibaren düzelicek insallah
Hayirli geceler mutlu sabahlar herkese

Baya bi para bayılıp bilgisayarı yaptırıpp bu akşam elime alabildim. telden ise umut yok.. rehberim herşeyim içindeydi bi numaralar gidince ulaşamadım size. yeni telefon bakıcam bi de bu kadar sıkıntının arasında :KK43:
Hoşgeldin kuZum :KK19:
Ikisinin birden çöktüğünü söylemiştin ama çok mahrum kaldık senden bebeğim. Merak ettik tabiki. Bilgisayari kurtardın ya...Sırada telefon var galiba. O da olur inşALLAH. Bilgilerini bulutta saklıyorsun diye biliyordum. Telefon yedeğin yok mu? :110:

Yumurta protein değil mi bebeğim :KK48: 2 yumurta yedim işte sabah. Ayrıcaaaa yulafta da protein var kiii. Karbonhidratın 6/1 i kadar ama olsun :KK76:
Sadece sabah yetmişsin ama gün de 180gr protein alman lazım. Bunu da mümkünse saf protein yani et olması lazım. Yoksa kas kaybediyorsun. Onun için dedim canım. Ayıca lif kaynağında mi yulaf. Kara tay sana yakında seslenerek "Sen atmisin?" diye. Ama ne tezat ki kadının soyadinda var tay :KK48:

Merhabalar davetiniz icin tesekkurler sanirim aranizda en kilolu benim:KK43:(
Merhaba. Hoşgeldin. Kilon kaç bilemiyorum ama şimdilik kilolu diyelim. Azimle ve birbirimize destek olarak hepimiz zayıf fit olacağız. Biz ne kilolular gördük hepsi minnacık kaldı. Biz niye yapamayalım :KK66:

Yatıyor musun dünürüm :KK48:

Kuzum yatmamıştım aslında ama girmediğim içinde görmemişim, günaydın :)

Yok canım yatmamıştım ama grup sessiz olunca sabah görürsünüz sanmıştım, meğer yazmışsınız :)

Merak ettik valla, bir an önce kurtulursun inşallah başındaki dertlerden.

biraz zor oluyo 3-5 kiloyu vermek ama sporla falan halledilir bizde halledicez insallah ha gayret

hosgeldin canim gule gule büyüt bebeğini umarim hedefine tez zamanda ulaşırsın

ben bu hafta listeye girebiliyormuyum kaptanim sence oldummu :KK19:
Valla bence katılımın iyi ama yine de toplight toplight kaptanım karar verecek :)

Ayşecimin de dediği gibi şimdilik en kilolu canım, biz burda ne kilolular gördük 57 kilolarla mezun oldular :) yeter ki kopma bizden, zaten napıcağımızı nerdeyse biliyoruz ama uygulama kısmında sorun, onda da beraberce halledicez işte :)

hosgeldin canim hepimiz burda ayni smac icin bulunuyoruz kimin hangi kiloda oldugu onemli degil onemli olan amaca ulasmak o yuzden bosver kilonu amaca odaklan

Günaydın kızlar.:KK36:
Yine bir cuma sabahı ve tartı günü :KK34:
Yüzdelerin savaşı bugün. Hadi bakalım silâhlar dökülsün de savastiralim yüzdeleri. Yalnız beni gören de "galiba 2den fazla verdi yüzdesine çok güveniyor" diyecek :KK70::KK70::KK70:
gunaydin canim evet ben simdiden umutlandim senden

Günaydınlaaaaaaar çoşkuyla uyanalım hadi :)
gunaydin caniiiiimmmm evet ben coskula uyandim leslie 2 mil bu sabah startimi verdim

Selam kizlaaaarrrr
Hepimize mutlu sabahlar
Ben bu sabah cok mutlu uyandim cunku bu haftaki hedefime ulastim hattagectim bile
Her hafta kendime 1 kilo hedef koymustum
Veeeee bu hafta hedefimi 1.300 gr ile tamamladim.
Baslangic 62.3
Gecen cuma 61.8
Veee bu sabah 60.5
Giden 1.3
Yuzde hesaplamayi unutmusum hatirlatirsaniz hemen hesaplar yazarim

Ayrica bu hafta leslienin startini verdim
2 mil yaptim baslangic. Bugun ise gitmiyorum evdeyim oglumu okula goturucem donustede esimle yuruyus yapicaz
Guzel bir gun olsun hepimize insallah

Hoşgeldin şekerim hepimiz bir yerlerdeydik canım o konud ahir endişelenme. 1 i de 5 i de gitmeli :KK66:

Sadece sabah yetmişsin ama gün de 180gr protein alman lazım. Bunu da mümkünse saf protein yani et olması lazım. Yoksa kas kaybediyorsun. Onun için dedim canım. Ayıca lif kaynağında mi yulaf. Kara tay sana yakında seslenerek "Sen atmisin?" diye. Ama ne tezat ki kadının soyadinda var tay :KK48:
Kuzucum sabah geç kalktık. Saat 1 de kahvaltı yapınca öğle yemeği yalan oldu tabi. Neva okula gitmedi ya vurduk kafayı uyuduk. Karatay candır ya ne dese kabulüm

Back
X