Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

600 adet ip başarıyla atlanmıştır. Bacaklarım isyandaaaaa :spor::spor::spor: akşama da eliptik yapmayı umuyorum. Hala kavuşamadık ama iple açılışı yaptım artık gerisi gelir :KK48:

AD95EB27-015B-494D-9BBF-5CD1BF8D7523.webp

Cnm haftasonu sakin oluyor zaten ben bile ugrayamadim
Gunu de guzel atlatmissin ilk girisin eksi oldu ama bundan sonra cabuk kg vereceksin bu azimle
insallah kaptancim hedefim uzatmadan bu isi bitirmek

Merhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
hosgeldin canim aramiza güle güle büyüt bebegini bol eksili günler diliyorum

Çok teşekkür ederim kızlar. Hep birlikte inceceik ömürlerimiz olsun inşALLAH :KK200::KK15:
amiiiiiiiiin canim inşallah

kesinlikle inşallah canım.

çok sevindim, hadi gösterelim gücümüzü.
bencede bütün takimlar görsün gücümüzü

Evett gelelim pazartesi tartılarına,tartılan tartılmayı unutan herkes tartılıp beni etiketleyerek kilosunu yazsın:KK56:
aaaa ben herkes icin geçerli sanmamıştım. Yarin sabah versem çünkü en son cuma sabah tartıldım. Cuma sabahki kilom 60.5

Selam kizlar keyifler nasil
Ben dun aksam yemegini izgara kofte 1 porsiyon salata ve ayranla tamamladim.
1.5 lire su ictim
1 fincan bitki cayi
100 adet op atlama
Bu hafta bomba gibi gecicek kararliyim

Bende bendee :spor: moni moni ablam hedef koymuş bana ulaşmalıyım.

Selam kizlar keyifler nasil
Ben dun aksam yemegini izgara kofte 1 porsiyon salata ve ayranla tamamladim.
1.5 lire su ictim
1 fincan bitki cayi
100 adet op atlama
Bu hafta bomba gibi gecicek kararliyim
Merhabalar :KK25:
Dün akşam 1 kase tarhana çorbası ve sonrasında 1 porsiyon sulu köfte ve bir su bardağı da light yoğurt yedim.
Akşam ara öğününde de 1 küçük nar yedim ve 1 su bardağı kefir içtim.
Bugün için menüm,
Sabah kahvaltısı: 4 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir ve 1 dilim esmer ekmek
Ara öğün: 3 kuru kayısı ve 2 ceviz
Öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 3 ızgara köfte, yağsız salata, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Öğleden sonraki ara öğün: 1 portakal ve 1 su bardağı kefir
Akşam yemeği: etli kapuska
Akşam sonrası ara öğünümü yememeyi planlıyorum. Çok acıkırsam 5 adet badem ve 1 mandalina yerim.
Soğuk algınlığını yeni atlattığım için enerjim düşük. Bugün yürüyüş yapamayacağım. Yapabilirsem evde egzersiz yapmak istiyorum.
Herkese güzel, sağlıklı bir gün dilerim.

600 adet ip başarıyla atlanmıştır. Bacaklarım isyandaaaaa :spor::spor::spor: akşama da eliptik yapmayı umuyorum. Hala kavuşamadık ama iple açılışı yaptım artık gerisi gelir :KK48:

Eki Görüntüle 2069711
Süpersin ortim 1 saat yürüdüm ama senin şu atladığın ip daha etkili bence. Arttırarak devam ettiğinde kilolar senden korksun..

Back
X