Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim canım aldığım kilolardan sonra tekrar burdayım işte sen neler yapıyorsun asıl seni burda görmeyi beklemiyordum hiç

Aa aşk olsun ben hep buralardayım :) güzel bi arkadaşlık oluşturduk burda bırakıp gitmem zaten kilolar da hep benimle gitmiyoruz bi yere.

Ne kilosu ya? Kaç oldun? 65 lerdeydin en son?

Ben 85in altına düşünce başladım. Ama benim boy 1.59 vki sanıyorum 31 küsur civarlarındaydı.
Vücut kütle indeksim şu an 33,3 imiş canım. Tartı sonuçlarıma baktım.
(Kilom:95, Boyum 1,69)
(Vücut kütle indeksim: 31 olunca, kilomun 88,5 kg olması lazım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de ödem çok oluyor. 1 haftadır ilacımı kullanmıyorum sabahları botumu zor giyiyorum:KK43:
Buna bir çözüm bulmalıyız. Ödem atıcı bir karışım gibi, şişkinlik yapan gıdalardan uzak durmak gibi. :KK43:
Bugün ödem atıcı bir karışım okudum.
Yeşil çay, çubuk tarçın, kuru nane ve karanfil 12 dakika kaynatılıp, süzülüyormuş. Bildiğin ödem atıcı bir tarif var mı lydznp lydznp
Sevgiler. :KK200::KK68:

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi aksamlar kizlar ders calisiyom
Hadi kaptan göster kendini. Bir de bu glutensiz beslenme sana iyi gelecek. Yılbaşı hedefin 65di değil mi?
Evet tatlim yilbasi hedefi koyarken haymana hesapta yoktu 72 kg idim dun diyetisyende tartildim kiyafetle 75 kg geldim ama eve gelince tartildim 74 kg 1 kg kiyafet farki var en kotu yilbasina 66-67 ama hedefime 65 i saglayacam dr ideal kg mun yasima gore 65 oldugunu soyledi ben 62-63 yapalim koruma payi olsun dedim
Kaptanım kaça yaptırdın testi?

Buna bir çözüm bulmalıyız. Ödem atıcı bir karışım gibi, şişkinlik yapan gıdalardan uzak durmak gibi. :KK43:
Bugün ödem atıcı bir karışım okudum.
Yeşil çay, çubuk tarçın, kuru nane ve karanfil 12 dakika kaynatılıp, süzülüyormuş. Bildiğin ödem atıcı bir tarif var mı lydznp lydznp
Sevgiler. :KK200::KK68:
1 litre su yarım demet maydanoz 1 limon 1 çubuk tarçın 1 dilim zencefil kaynatıp 10 dakika demleyip içiyorum ben adet dönemleri

Back
X