Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukana devam edecekler sizde yeni olcu almayi unutmayin dukanda ozellikle Gobekten incelme oluyor
Birde karbonhidrat bagimlilari kotu karbonhidrati azalttiginiz icin sizinde gobekten gidecek artik:-)
Basen sikayeti olanlar haftada 2 gun protein gunu ve squat destegiyle incelebilir
Daha once hatirlayn hatirlar tozpembe uyguladi ve guzel kilolarda vererek mezun oldu

Screenshot_2018-01-24-22-31-11_2.webp

medusa38 medusa38 abla bi elimden tut be abla. Bende gunde 1 kilo veriyim nolur abla. Gullac yemiycem soz veriyorum gozunun yagini yiyim abla:KK61:

Bugün ölçülerimi aldi m sonunda yarın listeye girerim.
Menüm de bugün;
Kahvaltı
Maydanozlu 2 yumurtadan omlet. Domates ve 1/2aci sivri biber
Öğlen
Salata 60gr hindi füme 1/2 uskumru
Akşam
1/2 haşlanmış tavuk göğsü ile kıvırcık salata
1 kase yoğurt

Ara öğün yapmadım acıkmadım
3.2lt su ama 4lt olur o
1 kupa yeşil çay
Spor birazdan 1 saat interval ağırlıklı kardio yapacağım arada ip atlayacağım inşALLAH :(

DUKAN ekspress birinci grup
Gelecek hafta icin secenekler
Biraz arastirdim ikinci haftada devam edebiliriz ya da arada verebiliriz
Devam ederseniz kilo verme devam ediyor ama bu kadar hizli olmayacak ideal kilonuza kadar surebilir ve korumaya gecebilirsiniz
Kilo fazlasi olanlar dukan yapabilir
Ama uyarayim
Onda meyve ekmek vs uzun bi sure yok
Daha hizli kilo veriliyo arti yonu
Ama kacamak yaparsaniz etkisini duraksama olarak gosteriyo

Dukana devam edecekler sizde yeni olcu almayi unutmayin dukanda ozellikle Gobekten incelme oluyor
Birde karbonhidrat bagimlilari kotu karbonhidrati azalttiginiz icin sizinde gobekten gidecek artik:-)
Basen sikayeti olanlar haftada 2 gun protein gunu ve squat destegiyle incelebilir
Daha once hatirlayn hatirlar tozpembe uyguladi ve guzel kilolarda vererek mezun oldu
Ben yeni aldım sayılır zaten, 8.gün alsam nasıl olur?

DUKAN ekspress birinci grup
Gelecek hafta icin secenekler
Biraz arastirdim ikinci haftada devam edebiliriz ya da arada verebiliriz
Devam ederseniz kilo verme devam ediyor ama bu kadar hizli olmayacak ideal kilonuza kadar surebilir ve korumaya gecebilirsiniz
Kilo fazlasi olanlar dukan yapabilir
Ama uyarayim
Onda meyve ekmek vs uzun bi sure yok
Daha hizli kilo veriliyo arti yonu
Ama kacamak yaparsaniz etkisini duraksama olarak gosteriyo
Ben çok kararsız kaldım valla. Ama ekspress eğlenceli sanki. Dukan da uzun vadede güzel. Bilemedim :işsiz:

Tamam cnm suan dernek gorusmeleri yapiyoruz projeyi sekillendirme asamasindayiz sonrasinda belediye ve bakanlik gorusmesi yapacaz bakalim daha yeni basladik insallah devami gelir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşeceksiniz sanırım değil mi? Çeşitli Bakanlıklarda arkadaşlarım var. O aşamaya geldiğinizde gerek duyarsanız yardımcı olabilirim.

Back
X