Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hersey degil ama canimin cektigi seyler serbest algisi var:olamaz:

Sen simdiden mesaji yaz nasil olsa yatmaya gitti sabah okuyunca alir boyunun olcusunu:-)
haftaya napacaksin acaba bizim bir azaydidem vardi kulaklari cinlasin :-) diyeti yapaardik 1.6 kg verirdi cuma gunu yerdi tatliyi kurabiyeyi aksana +1 hopp basa don kacamak yapanin hakki uc ucte takibi birakitim ha :-)

Aayyy bende gidiyorum kızlar, size doyum olmaz. Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :KK31::KK31:
:KK3:
haftaya napacaksin acaba bizim bir azaydidem vardi kulaklari cinlasin :-) diyeti yapaardik 1.6 kg verirdi cuma gunu yerdi tatliyi kurabiyeyi aksana +1 hopp basa don kacamak yapanin hakki uc ucte takibi birakitim ha :-)
Bence dokuz kacamak hakkimiz olsun cunku kedi oldugumuz icin 9 canimiz var:KK30:

Son düzenleme:
Yavrum emin misin 1 hafta surekli icmen gerektiginden? Ben bilip bir nevi mushil o?

Evet hatta Cumartesi 2. Seansa geldiğinizde konuşalım dediler. Eğer çok devam ederse tuvalet ihtiyacım. Paketin yarısını içecekmişim. Başıma birşey gelmez değil mi?? :)) Eyaptıklarına göre demek ki böyle uygulanıyor. Henüz ölen yok bende ölmem herhalde. :KK70::KK70::KK70:

Ben yarin ne yiyim simdi sayin hocam? Taaa haftaya pztsi mi bekliycem ekibe katilmak icin?
Yedigin khlarin odemini atmak icin bir gunluk protein gunu yapabilirsin hem pazartesiye alistirma olur diyecemde bir de emzirme faktorun var sen sabaha bir dilim ekmek ekle
Aksami protein olarak yap oglende yogurt sebze yersin aralarda da artik surekli portakal muz yemeyi birakip ayva falan ywrsen bence daha iyi sonuclar alabilirsin

Kklo vermek icin 9 ay beklersen olur her aya bir tane :-)
Takiliyorim ya sahiden yapicam program ne dersen benden tamam. :KK15:
Bugunku menumu yaziyim tam zamani:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aksam: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, 1 turk kahvesiyle 10gr cikolata
Yemekten beri birsey yemedim 7de yemistim, suyum 3 ltyi gecti.
Spor yuruyus 1 saat.

Yedigin khlarin odemini atmak icin bir gunluk protein gunu yapabilirsin hem pazartesiye alistirma olur diyecemde bir de emzirme faktorun var sen sabaha bir dilim ekmek ekle
Aksami protein olarak yap oglende yogurt sebze yersin aralarda da artik surekli portakal muz yemeyi birakip ayva falan ywrsen bence daha iyi sonuclar alabilirsin
Ayva yemem. Aslinda meyveyle pek aram yok ama ceviz kayisi kurusundan sıkılmıstim geri onlara donuyum mademse

Evet hatta Cumartesi 2. Seansa geldiğinizde konuşalım dediler. Eğer çok devam ederse tuvalet ihtiyacım. Paketin yarısını içecekmişim. Başıma birşey gelmez değil mi?? :)) Eyaptıklarına göre demek ki böyle uygulanıyor. Henüz ölen yok bende ölmem herhalde. :KK70::KK70::KK70:
Yok ya bisey olmaz :süslü:
Fensinensinin dedigine gore artik 9 canimiz varmis :süslü:
Rahatladim simdi ortim:ruh:

Onu sifa oruclarinda da kullaniyorlar canim yemek listeside varmi onla bagirsaklarin cok calisacagi icin cok hafif beslenmen lazim zaten oyle yapiyorsunda

Bir liste vermediler ekstra ancak zaten rezonans sonrası nelere dikkat etmem gerektiğiyle ilgili bir form vermişlerdi. Orada genel beslenme düzeni yazıyor. Zaten diyet yaptığım için aynen bizim beslendiğimiz gibi beslenilmesi gerektiğini anlatmışlar. Yani beslenmede ekstra dikkat edeceğim birşey yok sanırım şimdilik...

Bir liste vermediler ekstra ancak zaten rezonans sonrası nelere dikkat etmem gerektiğiyle ilgili bir form vermişlerdi. Orada genel beslenme düzeni yazıyor. Zaten diyet yaptığım için aynen bizim beslendiğimiz gibi beslenilmesi gerektiğini anlatmışlar. Yani beslenmede ekstra dikkat edeceğim birşey yok sanırım şimdilik...
Tamam canim bizde tam saglikli besleniyoruz daha ne olsun

Bunu unutmuşum :KK48::KK48::KK48:

AC561729-9232-4649-9836-704BDB0A1E28.webp

Takiliyorim ya sahiden yapicam program ne dersen benden tamam. :KK15:
Bugunku menumu yaziyim tam zamani:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aksam: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, 1 turk kahvesiyle 10gr cikolata
Yemekten beri birsey yemedim 7de yemistim, suyum 3 ltyi gecti.
Spor yuruyus 1 saat.
İlla her gun ciss yiyecem diyosun gitti 9 canin biri sabah az yemissin ekmekleri aksama saklama sabah yesen menuler sabahtan aksama azalan olsun
Aralarda besleyici ogunler olsun boyle her caninin istedigini yersen uzar bu is bu odulleri kisitla biraz su kadar kilo verirsem diye hedef koy yada bi sekilde azaltman lazim yoksa mehter takimina donersin bak diyeyim :-)

Back
X