Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar bugün son duzlukteyiz kacamaksiz bir gun diliyorum herkese ama ben yarin + cikicam ona göre hafta sonu alsiklarimin hepsini veremedim daha 3 gündür iyi gidiyorum ama bu sabah tartıldım daha gecen cumaya gelememişim yinede yarina Allah kerim
Bugun protein agirlikli beslen aksami erken kapat ve aksam menude ekmek baklagil tarzi bir sryler olmasin biraz daha eksilirsin

Tamam canım ama dukan hakkında pek bilgim yok arada ben bilgilendirin tamam çekeyim robottan olur :KK66:
Kizlarin da yoktu cnm menuleri ben yspiyorum onkar seciyor pazar gunu genel bir bilgilendirme yaparim yardimci olurum yani bence sendede odem orani yuksek ilk haftaya iyi vereceksin

Evet kizlar tarti oncesi son duzlukteyiz:-)
Bizim dsha 4. Gunumuz ve guzel sonuclar geldi ve devam ediyor
5. Takima genel olarak soyluyorum
Bugun menulerdeki kotu karbonhidratlari azaltin
Yesilcay ve su takviyesine devam
Mumkunse baklagil yemeyin en azindan aksam yemeyin
Sebze diye aksam menunuzde karnabahar lahana olmasin
Tavuk salata corba
Bslik salata
Sebze yemegi yogurt gibi menuler yapabilirsiniz
Yarin sabah herkesin yuzu gulsun insallah
Gelsin Aydinlik Cuma:KK200::KK200::rapci:

bir daha exprese ne zaman başlayacaksınız o zaman katılırım size yulaf kepeğim yok ama ezmesi var
Bende yulaf ezmesi tukettim. Kepeği yoktu markette de yulaf unu vardı. aynı şey değil diye almadım.
aradığım motivasyon listeye girmekmiş benim:KK36: ay bir daha çıkmamak lazım listeden:KK48:
Kaptanım toplight toplight tatile girmek izin sebebi sayılmasın. Böyle bir talebim olabilir mi?
Evet kizlar tarti oncesi son duzlukteyiz:-)
Bizim dsha 4. Gunumuz ve guzel sonuclar geldi ve devam ediyor
5. Takima genel olarak soyluyorum
Bugun menulerdeki kotu karbonhidratlari azaltin
Yesilcay ve su takviyesine devam
Mumkunse baklagil yemeyin en azindan aksam yemeyin
Sebze diye aksam menunuzde karnabahar lahana olmasin
Tavuk salata corba
Bslik salata
Sebze yemegi yogurt gibi menuler yapabilirsiniz
Yarin sabah herkesin yuzu gulsun insallah
Gelsin Aydinlik Cuma:KK200::KK200::rapci:
Ben kh hiç eklemeyeceğim canım. tek kh sabah ki yulaf ezmesi. bilgilendireyim istedim.

P.tesi diyetisyenle konuşacağım. Olmadı o ayarlasın ne yiyeceğimi :110:

Evet tatlım 77,5 çıktım. dünden bu güne -300gr
Bence halihazirda diyette olan biri icin guzel rakam
Bazi arkadaslarim gunluk 300 grami begenmiyorlar hergun boyle 300 gram versen syda 9 kg yaparki bu da 6 li rakamlar demek

Bende yulaf ezmesi tukettim. Kepeği yoktu markette de yulaf unu vardı. aynı şey değil diye almadım.

Kaptanım toplight toplight tatile girmek izin sebebi sayılmasın. Böyle bir talebim olabilir mi?

Ben kh hiç eklemeyeceğim canım. tek kh sabah ki yulaf ezmesi. bilgilendireyim istedim.
Tamam cnm zaten o aksama kalmaz zaten yarin daha guzrl rakamlar goreceksin ins

medusa38 medusa38 Ayşeciğim, Ben dün yulaf ezmesi ve kahve tüketmedim. yeşil çayı da az içtim. Suyu 4lt yaparım diye düşündüm ama 3,2lt de kaldı. spor desen zaten bir felaketti. Başladığım gibi bırakmak zorunda kaldım. Sabah yüzüm şiş değildi. yorumlarını bekliyorum canım. Bu gün dünküne ilaveten yulaf ezmesi tükettim. sabah yüzüm şiş mi kalkacağım acaba?:işsiz:

Bence halihazirda diyette olan biri icin guzel rakam
Bazi arkadaslarim gunluk 300 grami begenmiyorlar hergun boyle 300 gram versen syda 9 kg yaparki bu da 6 li rakamlar demek
300gr beğenilmez mi canım yaa... onu görmediğim sabit geçen haftalarım oldu benim. eksiden hiç bahsetmiyorum bile... :110:

Back
X